Sanjarka, ja sinoć davala Nikolini svježi kupovni sir uz palentu, onaj iz konzuma u kantici k plus, prefini mi je.
Ellie, mi dobili termini za vježbe dva mjeseca unaprijed, sljedeći je 27.1 ali tada imamo i sistematski, ne znam jel se i onda cijepimo. Provjerit ću, ako se cijepimo, opet moram ili odgoditi ili ići dan ranije na vježbe.
Abies, ma ceste su još ok očišćene ovdje ali pločnici slabo pa s kolicima teško ići bilo kud, u marami se ne usudim, sklisko je. Obavezno se javi drugi put, baš smo mogle jučer kavu popiti, imala sam i kolača 😀😘
Ugolina, ja isto mrzim kad mi beba pokupi svačije mirise, tako da te skroz razumijem za ovo sa dezinfekcijom😁
Brojčana, nadam se da ćete brzo riješiti situaciju ti i muž, drži se. I slažem se da je nekada bolje prespavati pa na ohlađenu glavu razgovarati.
Summer, ti si iz Vk. Sad mi je palo na pamet , onaj slucaj iz rodilišta prošle godine,kada je beba umrla. Tada smo sve bile trudne i sjećam se kako sam plakala kada sam gledala onu mladu mamu na tv.Kakvo je tvoje iskustvo bilo ondje, kakvi su bili prema tebi doktori,sestre?? Porod bez problema prošao?
Sanjarka, ja sinoć davala Nikolini svježi kupovni sir uz palentu, onaj iz konzuma u kantici k plus, prefini mi je.
Ellie, mi dobili termini za vježbe dva mjeseca unaprijed, sljedeći je 27.1 ali tada imamo i sistematski, ne znam jel se i onda cijepimo. Provjerit ću, ako se cijepimo, opet moram ili odgoditi ili ići dan ranije na vježbe.
Abies, ma ceste su još ok očišćene ovdje ali pločnici slabo pa s kolicima teško ići bilo kud, u marami se ne usudim, sklisko je. Obavezno se javi drugi put, baš smo mogle jučer kavu popiti, imala sam i kolača 😀😘
Ugolina, ja isto mrzim kad mi beba pokupi svačije mirise, tako da te skroz razumijem za ovo sa dezinfekcijom😁
Brojčana, nadam se da ćete brzo riješiti situaciju ti i muž, drži se. I slažem se da je nekada bolje prespavati pa na ohlađenu glavu razgovarati.
Summer, ti si iz Vk. Sad mi je palo na pamet , onaj slucaj iz rodilišta prošle godine,kada je beba umrla. Tada smo sve bile trudne i sjećam se kako sam plakala kada sam gledala onu mladu mamu na tv.Kakvo je tvoje iskustvo bilo ondje, kakvi su bili prema tebi doktori,sestre?? Porod bez problema prošao?
Nisam rodila u Vk, niti bi ikad s obzirom na to sto sam sve cula, ali zene tu normalno radaju i bude sve ok, e sad...sto se tice problema s tom zenom, ne znam, sto se sve dogodilo najbolje znaju dr i sestre koje su tamo bile

sanjarka spava sirena jos.
SIMONU SRETAN MINIC 🎈🎉😚
Ja cu rucku teletinu i povrce😋
a sireni cu skuhati batat i komadic mesa😁 a imam i onu sto sam ja pravila riza,jabuka i kruska

Moj ručak su gosti pojeli sinoć 😆😆😆, baš sam bila napacala pileće snicle za danas, al eto spekla ih sinoć. Sad se moram smislit.

Kad se kod beba razvija pincetni hvat?
Koliko znam oko devet mjeseci trebaju hvatati mrvice sa dva prstica.Kod Nikoline jos nista.

Prepostavljam da nam Petra to ko od sale radi? 😁😁
Ovo sta ja citam počinje se razvijati sa 7mj. Jucer namjerno stavim ispred gigija mrvicu i trudi se al jos mu fali malo finoce no na dobrom je putu da to svlada.
Mislim tamo 9,10mj da bi to trebalo biti razvijeno ako me pamcenje dobro sluzi.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji