Jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
Ovo samo za Sanjarku 🍩🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰

E sad da pisem 😁
Sirena je sinoc zezala sa spavanjem, do 23h sam je uspavljivala malo zaspe pa se probudi i sve tako,al kad je konacno zaspala imale smo budenje u 4h i evo je jos uvjek spava.
Veliki su nam se uvukli u krevet jer su se uplasili vjetra😞 toliko jAko je puhalo
E sad da pisem 😁
Sirena je sinoc zezala sa spavanjem, do 23h sam je uspavljivala malo zaspe pa se probudi i sve tako,al kad je konacno zaspala imale smo budenje u 4h i evo je jos uvjek spava.
Veliki su nam se uvukli u krevet jer su se uplasili vjetra😞 toliko jAko je puhalo
Jutro!
Mare dam ti petru pa ćeš ljubit sirenu! I nećeš više pomislit da zeza....
Ilani ma je zeznuto kad banu gosti, al s druge strane shvatiš da vas jako vole i jedva čekaju vas iznenaditi.

Haha Mare, u isto vrijeme kuhamo kavu. Usput profilna ti je PREDIVNA!!! 😍😍😍

Dakle gosti. Ma to su specijalci. Dođu skoro svake godine, stari prijatelji od muža (znači i moji),prije su se i bazirali kod nas, pa su išli na more, u Srbiju, svukud, sada im mama preselila u Zg, pa su kod nje, ali kod nas i dalje su kao kod kuće i smatraju da mogu doći u svako doba. Ma ok, dobrodošli su, al ono, imamo mi svoj život i ritam i nismo na godišnjem kao oni trenutno. Uglavnom, ajde, nisu se dugo sinoć ni zadržali do ponoći tek😆. U idućih deset dana mogu ih očekivati bilo kad, moram nakrcat hladnjak 😅😅😅

Jutro mame ☁🌊
Tuce vjetar ko lud vec treci dan. Ovo nije normalno.
Mi se naspavali 💪budenje u 2h za jest i evo do maloprije. A sve mirno prespavao. Uh poletit cu od kolicine sna 😂😂😂
Sta se kuha danas? Ja cu mesne okruglice iliti cufte sa njokama, malcu batat i jos nesto...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I zaboravih komentirati 1300! 🎉🎉🎉
Kad se male ruke sloze 🖒 jos da nam se viberuse jave ponekad 😂😋

Deeka Gigi spava u kolicima u dnevnom boravku s nama dok ja ne idem spavat. Navikli tako od prvog dana onda me bilo strah ostavit ga samog a sad cista navika
Ejic -6 , dok je bilo -5 jos nekako ovih 47 sad me već šokira... ja bi volila vratit koje kg i onda ucvrstit sve. Moram pocet malo vjezbat, nema sale....brzo ce ljeto 😂
Ilani i Mare hvala na slatkom uz kavu 😁😁
Ilani joj kuzim to je takav odnos al svejedno....sta si im kuhala na kraju?
Mare spava sirena jos?

Simonu sretan 5. minic 🎈🎈🎈🎈🎈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji