Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Siječanj 2017. 09:29

Ilani to se bas zove svjezi sir? Gledala jucer pa na nekima pise svježi, na drugima posni, pa neki zrnati ili kako vec 😂 s obzirom da ja to ne jedem pojma nemam...to bude slano ili?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

18. Siječanj 2017. 09:38

ne znam zasto ne stavlja link prozvoda,svjezi sir sa vrhnjem bijela kutijica sa zelenim.probam jos jednom link
    https://www.konzum.hr/klik/?gclid=CjwKEAiAwfzDBRCRmJe7z_7h8yQSJAC4corORrMY3wrERX8wWNWwmHwdCp1c-TuFrKfOoMMDCjpw7RoC-PPw_wcB#!/products/60054285/svjezi-sir-s-vrhnjem-200-g

18. Siječanj 2017. 09:38

nece link

Jambica
    18. Siječanj 2017. 09:52

Bok, tete!

Beba spava prvi spavanac pa da vas pozdravim..
    Bas nam je lijepo u ovom periodu, nema sta, super spava po danu, noci su bolje nego nedavno, puno se jos budi ali ima periode spavanja u komadu od 2, 3 sata pa se uspijem rekuperati, vidim odmah ujutro da nisam kao pregazena. Igra se sama, gmize, sjedi, tak da ne moram stalno titrati oko nje, uglavnom, dobro je.

Vidim da ste spomenule pincetni hvat, mi smo umirali od smijeha neku vecer, dali smo joj mrvu kruha na dlanu..i sad ona to gleda, pinceta nula bodova, sakica prevelika da uzme malu mrvu i onda se mudrica dosjetila, nagnula glavu nad moj dlan i uzela mrvicu kruha ustima 😂😂 snalazljiva je, nema sta..

Jel idete van ovih dana? Mi vec dva dana sjedimo doma, nemam ni malo volje na ovu vjetrometinu 😨😨
    Idem u subotu ili nedjelju u zadar, tata mi tamo zavrsio u bolnici radi jake upale pluca i ne zele ga transportirati u zg radi teskog stanja..pa cemo bebu ostaviti na cuvanju a mm i ja idemo u posjetu.

Puse 😚😚

18. Siječanj 2017. 09:53

Abies,dala si nam posla evo sad se igramo s tom kuglicom od papira i ipak je pocela hvatati sa dva prstica jeej.

2410,suosjecam,bas koma

Jambica
    18. Siječanj 2017. 09:57

Btw. Isla malo skicnuti proljetnice da vidim sta ima kod njih, pa one su male bebe za ljetnice, 670 stranica, helou?? 😁😁

Bila rasprava na fejsu o miksanju hrane, jel pasirate ili gnjecite? Evo ja jucer dala gnjeceno prvi puta ali nije htjela, jedva par zlicica pojela, inace bi smazala sve...mozda danas probam pola pasirati, pola gnjeciti, dok se malo ne navikne

Jambica
    18. Siječanj 2017. 10:00

Brojcana, tebe jedinu zapamtih...zao mi je zbog situacije i nadam se da cete uspjeti to rijesiti. Podsjetilo me na mene i mm, dok se eva nije rodila, imali smo i mi cesto obicaj probleme rjesavati na neprimjerene nacine, sad se to nekako promijenilo i ponasamo se uglavnom kao odrasli ljudi 😁😁
    Valjda jer vise nema opcije, durimo se danima, odem i ne vracam se dok se ne ohladim i tako, zbog bebe si prisiljen to drugacije hendlati pa je to super 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.