Napisem post na laptopu od pola strane i onda pritsnem nekako print i sve ode grrrrrrrrrrrrr
Ena konacno zaspala. Danas bas nabrijana bila. Al lijepo se sama igrala, ja kraj nje na podu ucila. Malo mi je krala papire al dobra je bila.
Mi sutra kod najdraze nam tete Ines pa u Mueller po jos puzli jer nam ove nisu izgleda dovoljne.
Sanjarka Gigi bas zeza a. Ajde sad malo kravljenja zasluzila si.
Masha ja nista skoro ne perem na 90. Sve na 60 i 40 pa u susilicu.
Abies stalker. Lol. Pa se vi na Tinu zalite
E da. rent a car u garazi. Trebala je biti Corsa ispala Skoda Octavia automatic. Hm. valjda znam to jos voziti
Moj Fordic gotov u petak, muz dobio sluzbeni novi tako da cemo biti mirni s tim autima od petka.
Hello!
Marcel okupani i spava 😊
Mislim da je moj organizam malo pobrkao dane, meni danas izgledalo ko najdepresivniji dan, a ne jucer. Cijeli dan vani nekako tmurno, umorna jos me boli umnjak 😣 Zato sam lijepo posljepodne potegla sat i pol spavanca 😊
Deeka, nadam se da ce upala uskoro proci. Meni jednom bila isto tako upala ali nista nije boljelo, a nije bilo ni crveno, samo temp od 39°. Prvo sam mislila da je prehlada ali kako me nije boljela glava ni grlo ni nos bio zastopani sam zakljucila da je morala biti upala cice... Zato dobro da si na vrijeme reagirala!
Bellaru, i ja sam kao i Brojcana prije radaone bila u istoj sobi kao i nakon sto sam rodila. U nasoj sobi je 3 dana bila jedna indijka kojoj su ocito stavljali gel jer je 10 dana prenjela a nije imala trudove niti bila otvorena... U nasoj bolnici nema posebnog odjela za trudnice i za zene koje su rodile, a nebi bilo lose da ima.
Brojcana, zao mi je situacije s tm. Nadam se da cete uspjeti razgovarati i izgladiti probleme...
Sanjarka, mozda proljev zbog zubica? Pisale cure da i to moze biti simptom, a kazes da se bijele...
Nocas se nadam slicnoj (ili jos boljoj) noci kao sinoc 😊 20-22-1-3-7(kad sam ga ignorirala i sam je dalje zaspao)-8:30
Idem malo do kauca na kravljenje. 😙😙 svima!
Ellie sutra je porodiljni 😉 umanjeni 😏
Joj lidl super robica 😍😍 al nam nista ne treba. Morat cu bit dobra haha
Ma hajde Deeka bilo bi dosta bez m, sto bi tebi bilo bolje nego nama 😋
Tpol o cupavica ide spavati ranije 🎉🎉🎉 da si i to docekala 😁😁
Brojcana 😲😲😲😲 sta ti je sad muzu?
Mare aaa profilna! 😍😍😍 koja lipa djecica
Daaa bas se ljetnice prate u mukama 😏
Uh Bellaru koji dobar spavanac totalno sam ljubomorna 😂
Summerbaby mislim da ti je dobra odluka za kupnju vrtića u kranjem slučaju drzat ces igracke u njemu 😁
Sunshine ti si sretna zena ako joj zub vec sutra izade, odlično ona to rijesi 2 dana nervoze i gotovo 😁😁 aj i moj je tako prve rijesio a sad je "zlocest" zadnjih mjesec ipo pa vise ne znam od cega je 😂
Masho e znan da nije sluzbeno proljev al su proljevaste stolice 😂😂
3kg? To tamanis po slatkom priznaj 😂😂
Ja sam -6 od one prije t. Pa gdje ce mi dusa?
Mislis na baby robu ili? Ja Petrovo sve perem na 40 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie automatik? Ja to nebi znala vozit 😂😂
Ejic uh zub! 😕 narucila se u zubara? I nek noc bude jednako dobra ako ne i bolja od prethodne 🤗
Idemo sutra na 1300? 😂
Ocekujem potporu viberusa haha
Sanjarka, nisam se narucila kod zubara. To meni dode tako svakih par mj pa boli 2-3 dana i onda prestane. Bila sam vec prije 2-3 godine kod zubara zbog toga, radio rengen i kaze da umnjak izlazi, a boli jer si radi mjesto. Za sad nema nekih upala ili drugih problema zbog toga pa ga nedam vaditi 😉
Masho, ja nista ne perem na 90 😀 Sve samo 40, max 60°
Ellie, super za auto!
Mare, profilna slika 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji