Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    17. Siječanj 2017. 20:19

Brojcana,ne djelujes mi nimalo uzrujano zbog situacije s muzem? 😂😂😂

Sanjarka88
    17. Siječanj 2017. 20:22

Mame 😘 sta se radi? Ja se presaltala na kravljenje.. 👌
    Gigi zaspao u 19.30h. Danas spavao 2 puta po 30min...😏

Bijele mu se gornje jedinice, bijele mu se donje dvojke nemam pojma sta ce bit od svega toga ni kad... 

Danas imao 2 puta proljev 😕 jutros jednom ajde nije bilo bas skroz tekuce al proljevasto svakako, a sad predvecer bas pravi proljev.... viroza? Jucer prvi put jeo piletinu?....joj! Mislila mu sutra opet piletinu al necu nek se stolica stabilizira pa cu onda probat opet.

Doruckovao je jabuku/ krusku, rucao carsku mješavinu..a mi junece snicele u tocu i pire 

I tako. Umorna sam. Bas mi pa život.
    Aj bar sam oprala kosu i otusirala se 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    17. Siječanj 2017. 20:35

Ja 5x pocnem..i nest. Ili se zbljuvo..ili ona kaka...ili je nertko pozvonio..ugasi se mob..pa majko mila..

Sanjarka, pa nije proljevasta stolica proljev. Proljev mora bit 3 puta u sat vremena bar
    ...a ne 2 proljevaste dnevno. Bit ce da gigiju zubi malo proradili. Is viroza. A bar si se otusirala. I ja isto. A kosu cu oprat nikad.

Moj mali spava dva puta po pol sata. Zybi ga ubise.

Ja debela ko vrag. Tri kile dobila.
    Od menge nist. Bilo nedt onaj dan i nist. Al je bar test negativan pa sam kul.

Jedva vas pratim cure. A trudim se. Puseee

P.s. kak perete puloverice i tamne trenirke? Isto na 90?

mare1989
    17. Siječanj 2017. 20:35

vecer tete

Sirrena ima proljevastu stolicu😞 ma daj 2dana nerovozna,jucer nece da jede kasicu pojela dvije zlicice. Sta je ovo bebe prate jedna drugu u mukama😩

mare1989
    17. Siječanj 2017. 20:38

Masha pulovercice perem na 30 i na ovcu okrenem😂😁
    Tamne trenerke perem na 40

Ugolina
    17. Siječanj 2017. 20:39

Masho nee, na 40!!! bu ti se upropastila roba

Ugolina
    17. Siječanj 2017. 20:40

A gigi i njegov cuperak 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.