Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    17. Siječanj 2017. 17:14

Pocela sam citat u rikverc posto me skoro nema pa do kud stignem.

Da budete ljubomorne moja beba nocas od negdje 23 do 8 h bez budjenja i sad spava treci spavanac danas. Valjda se umorio zadnja dva dana plakanjem zbog zuba. Ako ne izadje zub , sama cu mu ga izvadit!! 
    Al zato kad vidi Žlicu ( ne zlicu:D) odma okrece glavu nazad.😥

Ugolina
    17. Siječanj 2017. 17:28

Brojcana,koliko imate godina uopce

mare1989
    17. Siječanj 2017. 18:12

ugolina 😁😁😁

Mi kad se svadamo ja galamim on suti i onda kad ja zavrsim scenu on me poklopi i ode😂😁 i onda ja se durim on ignorira i onda po noci se grlimo dok spavamo a ujutro ja nastavim se duriti 😁😂😁

summerbaby
    17. Siječanj 2017. 18:19

Mamice hvala na savjetima, odlucila sam ipak kupiti vrtic jer vas je vise napisalo da je imalo koristi od njega. Imam jako aktivnu curicu pa cu vam javiti kako je prihvatila "zatvoreni prostor"; odlucila sam se za Cam jer su njihovi najveci pa se nadam da ce princeza imati dovoljno prostora 😀

2410 nadam se da ces uspjeti rijesiti bracni problem, ipak je tu sad beba, steta bi bilo da ostane s jednim roditeljem, ali naravno ako ne mozete premostiti probleme to je drugo...

Vidim da ste pisale i suhoj kozi, ja Niku natapam u Mustelinoj Cold kremi, pomaze ali su nozice i dalje dosta suhe 😕

Abies
    17. Siječanj 2017. 19:11

Mare Sanjarka profilne 😍
    Brojčana vino i muža za stol i razvežite. 
    Summer ti si ono iz osijeka? Kakvo je stanje s ledolomcima kod vas
    I kako se ono cura zove? Vaš mi prošla vizija, rodila si u ljetu, kako s komarcima. Onako mala beba, treći ili koji dan ideš kući a oni zuje😑 
    Petra i ja bili u zg. Čak se zaletila do firme na sekundu. Petra u plač. He i meni se rida tamo. Ilani prošla sam ti uz ulicu, mogli su bolje počistiti kod tebe. Idući put ti se javim.

Abies
    17. Siječanj 2017. 19:11

Summer nika!😀

Sunshine1
    17. Siječanj 2017. 19:44

Moj zmajic zaspala. Danas ipak ludnica. Nadajmo se da sutra i ta druga jedinica izlazi tako da pocnemo normalno razgovarat i jest.

Di je sanjarka? Nije valjda je Gigi zlocest?

Idem peglat,skupilo se jedna lijepa hrpica. Sutra jos kadu....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.