Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2017. 09:37

Evo kod mene leprsa nesto vani. Idemo u setnju sada,mozda je omami hladan zrak,a mene razbudi.Samo da ne bude obratno...

Abies
    05. Siječanj 2017. 09:38

Mame 2+ u bolnici jel se meni čini ili prije su bili bolji obroci. Jesu mali al sad sam bila gladna ko vuk. 
    Ellie bravo za puzanje..
    Ilani mora malo popustit i odspavat. 
    Spavanje i dojenje - ne znam, sin mi bio dojen spavao noć u komadu ko top.
    Jučer bila u svjetlosti. 200kn za 1min. Kapi mast... Sve super odradila dosad. Mogu očekivat petri konjukt. Mm teško jer ga jedva vidim i spava u drugoj sobi. Ali ćim smo krenuli klinci zaspali. Ostavili ih kod mojih nazad oni spavaju. Brzo u auto i doma spavali. Malo petra cicu... Al zato noć 😦 prije 2 oboje juhuhu do iza 3. 
    1200 ideeeemoooo

05. Siječanj 2017. 09:40

Ispravak. Dok sam pisala zadnji post, počelo je padati ko mutavo. Trčimo van! 😘

Littleladybug
    05. Siječanj 2017. 09:41

Ellie, Ilani sad kad ste spomenile Petrovu..vidim jucer na par mjesta kao da odjel za postintenzivnu njegu treba donacije u vidu vlaznih maramica, bodica i ostale robice za palcice koji su tamo..imam nesto robice i vrlo rado bih poslala ali ne zelim da dospije u krive ruke..imate ki kakvih saznanja o realnom stanju po tom pitanju?

Abies
    05. Siječanj 2017. 09:41

Dijeta - pa ja bi probala koji dan breuasovu terapiju. Samo ne znam kako s njima izdržat i priredit

Ellie00
    05. Siječanj 2017. 10:03

Baby da treba im svega. Da vidis te jadnicke kad ih obuku u bodije 62.  ena je bila poljepljena oko vrata s trakama jer joj je sve ispadalo. Ja im dugo planiram odnjet ove mini stvari pa nikako...  dogovorila sam se s frendicom da cemo odjenjet sad kad njena malo poraste.

Sunshine1
    05. Siječanj 2017. 10:11

Kod nas krenuo prvi spavanac pa da vam se javim ibidem pospremit jer je mm jucer 'posprrmao' za gostima.

Ena puzalica aaaa ja jedva cekam da se moja debela mrdne. Sad kako moze sjedit u krilu,viperu...vise joj se ne svidja lezat pa non stop sjedi kod mene😌

Ellie nas sve prijavila hahahahaha i ja nekoliko vas buahahaha

Crazy mislis tako ukinut nocno dojenje?🤔 ja sam mislila nocno ostavit zadnje i tako ukinut isto. Mah...jucer sam bas bila u nekom cudnom mood-u. Kako sam odlucila od jucer uvest rucak...skuzila da od jutra do 4,5 nece dojit. Znaci cica,dorucak oko 11,rucak,spavanac,pa tek cica. Postala sam svjesna da ce bit ave manje ovisna o meni😫😫😫😫😫

Ilani snijeg?

Abies sad ce valjda krenut na bolje. Joj valjda Petra nece dobit. Jadnica,jos bi joj samo to trebalo.

Nekome mini? Sretan mu
    Dijeta? No thanx!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.