Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    05. Siječanj 2017. 10:18

E da. Ugolina mm ujutro dobacio da nema carapa 😅😅😅 moram i robu oprat

url=https://lilypie.com]

Jambica
    05. Siječanj 2017. 10:30

Vi isto janka planirate na njuskalo staviti? 😂

Jambica
    05. Siječanj 2017. 10:33

Snijeeeeg!!! 😀😀

Jambica
    05. Siječanj 2017. 10:43

Noc 3-pola 7-pola 9 👍👍
    Sinoc pojela skoro cijelu teglicu za laku noc, mozda zato 😀
    Dok sam ju uspavala, snijeg prestao 😂

Sunshine1
    05. Siječanj 2017. 10:56

Sanjarka uvijek zaboravom. Palenta. Ja umijesam nekad krusku,nekad spinat a nekad sjeckano meso i mrkvu. A vidim u app neki recept da ubace marelicu ili breskvu nisam sigurna. Moram provjerit,umam u skrinji breskvu

url=https://lilypie.com]

TPol
    05. Siječanj 2017. 11:37

Uuu bas ste se raspisale nemogu sve polovit pijem tek drugu kavu a noc nam je bila katastrofa , ugavnom odlucila se cupavica budit u pol 8 sto nije lose, vidit cemo kakav ce raspored nametnut sad haha 
    Ovde jako puse cak do 40na sat a za sutra najavljuju -12 sto nije strasno al uz ovakav vjetar je strasno . I odma sam se ucrvala jer ne mogu van :( malo vu cistit ako uspijem. Sutra praznik i hladno cijeli dan u kuci opet 😬

Ja sam planirala kupovat bio povrce i voce i to sto je u sezoni. Sad kolko je to sve bio morat cu vjerovat sta da radim, domaceg s njive nemam tek na ljeto cu moc nesto nabavit, bas losa sezona za pocimanje dohrane . 
    Abies joj hao mi za konjuktivitis valjda nece na Petru , super si nadimak dala nasoj novoj mami
    Brojcana ja sam ovde vec 7 godina i uvijek me pohvale da dobro pricam a ja bome nemislim tako 😬 Uvijek to moze bolje. U becu isto ima izbjeglica ali primjete se po odredenim Podrucjima

Ja sam kuhala heljdu i lece nako na 

Ugolina super da je bebica bolje 

Dijeta i ja sam rekla da cu na dijetu trebalo bi malo vjezbat i izbacit slatko al nesto nisam motivitana , al moram vec sam rekla da tesko oblacim hlace 😂😂😂
    Kad krene ljepse vrijeme moram moju tremirat za kolica, je ergo ugoda. I sve al nakon dva sata na nogama bome me bole drugi dan stopala
    Jos sam nesto htjela neznam idem se vratit pa vidit

Ellie00
    05. Siječanj 2017. 13:12

2410 ja ti savjetujem cim vise tv na njemackom, citanje (za pocetak casopisa). Jesi upisana u knjiznicu?
     Tecaj je idealan al mozda imas negdje neki klub zena ili nesto slicno gdje se mozes okruzit njemackim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.