E da. Ugolina mm ujutro dobacio da nema carapa 😅😅😅 moram i robu oprat
url=https://lilypie.com]
Noc 3-pola 7-pola 9 👍👍
Sinoc pojela skoro cijelu teglicu za laku noc, mozda zato 😀
Dok sam ju uspavala, snijeg prestao 😂
Sanjarka uvijek zaboravom. Palenta. Ja umijesam nekad krusku,nekad spinat a nekad sjeckano meso i mrkvu. A vidim u app neki recept da ubace marelicu ili breskvu nisam sigurna. Moram provjerit,umam u skrinji breskvu
url=https://lilypie.com]
Uuu bas ste se raspisale nemogu sve polovit pijem tek drugu kavu a noc nam je bila katastrofa , ugavnom odlucila se cupavica budit u pol 8 sto nije lose, vidit cemo kakav ce raspored nametnut sad haha
Ovde jako puse cak do 40na sat a za sutra najavljuju -12 sto nije strasno al uz ovakav vjetar je strasno . I odma sam se ucrvala jer ne mogu van :( malo vu cistit ako uspijem. Sutra praznik i hladno cijeli dan u kuci opet 😬
Ja sam planirala kupovat bio povrce i voce i to sto je u sezoni. Sad kolko je to sve bio morat cu vjerovat sta da radim, domaceg s njive nemam tek na ljeto cu moc nesto nabavit, bas losa sezona za pocimanje dohrane .
Abies joj hao mi za konjuktivitis valjda nece na Petru , super si nadimak dala nasoj novoj mami
Brojcana ja sam ovde vec 7 godina i uvijek me pohvale da dobro pricam a ja bome nemislim tako 😬 Uvijek to moze bolje. U becu isto ima izbjeglica ali primjete se po odredenim Podrucjima
Ja sam kuhala heljdu i lece nako na
Ugolina super da je bebica bolje
Dijeta i ja sam rekla da cu na dijetu trebalo bi malo vjezbat i izbacit slatko al nesto nisam motivitana , al moram vec sam rekla da tesko oblacim hlace 😂😂😂
Kad krene ljepse vrijeme moram moju tremirat za kolica, je ergo ugoda. I sve al nakon dva sata na nogama bome me bole drugi dan stopala
Jos sam nesto htjela neznam idem se vratit pa vidit
2410 ja ti savjetujem cim vise tv na njemackom, citanje (za pocetak casopisa). Jesi upisana u knjiznicu?
Tecaj je idealan al mozda imas negdje neki klub zena ili nesto slicno gdje se mozes okruzit njemackim?
Sortiraj odgovore
Najstariji