Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    05. Siječanj 2017. 08:32

Neli sretan veliki minić! 🌼🌼🌼 Moja susjeda je isto Neli 😉
    Sanjarka sretan rođendan tvom tati 🌷
    Joj i ja bih se kravila, al moram sredit stan. Svaki dan sve ispočetka s tim čišćenjem. Nema kraja. Sutra bi mi trebali doći starci i seka, al ne znam kako ćemo s burom...
    Bellaru, aj se ti prvo psihički pripremi za tu dijetu. Odluči što ćeš konkretno izbacit i tek onda kreni. Ja sam isto tako stalno na "dijeti" pa nikud nikamo, al kad stvarno uprem, onda tek ima retultata. Meni je dijeta mentalni napor, i zato se odlučujem na to tek kad si sredim glavu. 
    Idem neš delat😘

bellaru
    05. Siječanj 2017. 08:32

1200? Do rucka to rjesimo😁😁😁

Beba pored mene place a ja tipkam na forum i ne fermam ga ni pol posto😏

Sanjarka88
    05. Siječanj 2017. 08:33

I da potpisujem Ilani za jagode i alergen. Prvo par zlica pa ces vidit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    05. Siječanj 2017. 08:39

Sokove i ne pijem. Osim sa alkoholom😁 i ako ga se bas zazelim!

Tesko mi skorz kruh izbacit jer za dorucak jedem kruh. Al zato uzmem integralni tost il onaj kruh sa zitaricama kao svedski kruh.

Ma ja kad zabrijem na to onda se super drzim samo trrba izgurat jedno tjedan dana!

Sta kuhate danas?!

E dobila neka jaja nekakve kokosi hrvatice...zelenkasta jaja izvana. Jel tko kad to jeo? Kao to je skupo. Bas me zanima jel ima razlike.

Cure sta kupuju bio  hranu...dali mislite da je stvarno sve to bio?  
    Ja kupujem par stvari u bio bio al zato jer tog nema nigdje drugdje pa si nekad mislim tipa grah...zagrabe i stave u kplus vrecicu i bio bio vrecicu😁

Ellie00
    05. Siječanj 2017. 08:52

Cure mi propuzali!!!!! Napravili tri "koraka" I pali al krenuli smo. Mali moj zvrk 🎉🎉🎉🎉🎉

Sanjarka88
    05. Siječanj 2017. 08:55

2410 onda nebi trebalo bit vec problema kad je probala jagodu. 
    Kupovne vocne nema cega nema ovdje. Banane, jabuke, kruške, sljive, borovnica, marelica, breskva, jagoda...ma nisam ni gledala jos ove sta idu od vise mjeseci. Bude i u kombinaciji sa žitaricama super izbora...
    Povrce mi je tako tako. Ima recimo spinat i krumpir al ide i vrhnje unutra.... i tako imaju neke glupe dodatke. No aj povrce imam domacu blitvu, špinat, cvjetaču, brokulu, kumpir. Nabavim i mrkvu domaću... samo eto tikvice, batat...to mi jos nije probao jer nema domaćeg. I tako to. Meni je osobno hipp najdrazi i dm bio. Frutek i lino mi nisu nesto stvarno imaju svega u sebi nepotrebnog.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.