Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2017. 08:57

Bellaru, ja se isto pitam jel bio stvarno bio, ali ne preostaje nam ništa nego vjerovati deklaracijama. Najviše volim kupiti kod bakica na placu one kvrgave mrkve i salatu koja uopće ne izgleda savršeno, nađe se i poneki puž u njoj 😁,ali to mi se čini više bio nego išta drugo. 
    Kuham danas pileću juhu, piletinu na gril tavi, hrpu povrća (ledo mješavina neka) i riža. Sve to i Nikolini samo na bebi način. 
    Dijete ja nisam u životu držala osim one šećerne u trudnoći. I ta mi je super. Nisi uopće gladan. 1800 kalorija se zove. Nema izbacivanja ničega, samo se smanji maksimalno unos šećera i ugljikohidrata.

bellaru
    05. Siječanj 2017. 08:59

E da ...kasice...mi smo samo malo isprobavali od svega po malo..cini mi se da sljiva najbolje prolazi. Al zna radit ko da ce povratit kad mu stavim zlicicu neceg u usta. Recimo sa brokulom jucer. Dal to znaci da mu se ne svidja il jos ne zna sta sa hranom u ustima?😁

05. Siječanj 2017. 09:00

Ellie, ma bravo za Enu! 👏👏👏 Naš uzor! 😍😍😍

Sanjarka88
    05. Siječanj 2017. 09:01

Bellaru ja kad sam prije pazila. Ostavila sam kruh za dorucak a izbacila ga za rucak. I tako mi ostala navika. Veceru sam isto davno izbacila. Mi rucamo kasno kad ja radim oko 18h pa mi onda vecera i ne treba. A ni sad kad je ručak oko 16h mi ne trazi navecer jest. 
    Tada kad sam pazila sam slatko samo jela vikendom nesto malo sad si obvezno kad se dignem pojedem prvo slatko 😂

Rucak danas. Neznam jos

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    05. Siječanj 2017. 09:05

Moj mali zvrk. Smjesna je skroz.

Bellaru ja sam vas sve redom vec par put prijavila adminu 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.