Vecer, prijavljujem cijelo poslijepodne bez temp,sad navecer bila 37,al to je to..znaci poboljsanje slijedi..hvala bogu..tako mi je bila lijepo vesela cijelu vecer,opet moj mali smajlic!!! ljubav mamina!!! sutra bu valjda ko nova 😊😊😊😊😊
Zaspala u devet..i dode muz,slozi mi dasku za peglanje i kaze- nemam vise majica za posao 😂😂😂😂 a bogec..tak da sam konacno ves ispeglala,vec mi se pribralo..al opet ne toliko jer kako je ves stajao i cekao peglu,tako sam uzimala sto sam trebala,te krpu,te gace,pa ovo pa ono i na kraju kad sam ga konacno isla peglat,pol tog je vec iskoristeno i ceka u kanti za ves novo pranje 😂😂😂💪 da se pohvalim,oprala sam i podove i kupaonu maloprije i na kraju sebe skup s kosom..sad se kravim s rucnikom na glavi.. nisam nis cistila od onog prije bozica 😲😂😂 prstom nisam mrdnula osim ovo ves,sude, kuhanje..bas je to super tak..
Ne znam kaj mi je,dosla mi menga..jos je u smedoj varijanti,al do sutra bu to,kak veli mare,ko da me netko zaklo..srecom pa me po novom menge uopce ne bole 💪💪💪 prije trudnoce nisam bez barem nekoliko onih brufena 600 u prahu mogla prezivjet..il sam bila zdrogsana ili lezala u krevetu u fetus polozaju i suzama..uzas..
Cekam muza da izade iz kupaone da kosu posusim..ko po dobrom starom obicaju,morao mi je ic doslovce zasrat onu cistu skoljku.. ak nije to onda mi ide akvarij cistit,sto isto popizdim jer obavezno zalije skoljku 😈 ukratko-gad...
E sad po sjećanju
Brojčana (ne da mi se prebacivat na broj 2410) preslatka 😍
Ellie joj za tm. Nek više krene na bolje
Josip se okreće 👏
Mudrica angine i amoxsili imala.... Pa bez glasa iza tog. Pomagalo mi kapanje limuna u grlo. I ne treba vadit mandulu/e.
Summerbaby slavonka. Jedna je bila mama tu i nestala 😒 Meni na faksu puno slavonaca kolege bilo. Koji grad te veže?
Laku noć mame
Ugolina,nadam se da ce nam frendica brzo ozdravit😘😘😘😘drzte se
Abies i vas bas krenulo s tim ocima!Petri standard i sad i vi😥
Sanjarka,nadam se da ce L.brzo ozdravit😘ne zamjeri sta me nema puno tu!Kad cure krenu u vrtic eto me😉
Mala kaslje. Prehladena. Ovaj vampiric s crvenim okom. Abies nadam se da je virusni k.
Ugolina neka nama nase zlice veselice. Jes vidla kako je jad beba oboli. Ja sam po dve kg znala dole od nervoze kad mi je dihete bolesno. A moja sister koja je imala dva nabrijana malca s malom razlikom meni znala rec: joj sto se ja odmorim kad moje pokosi temperatura! Nist ih drugo smirit ne moze 😅😅😅😅😅
Jedino mi nije jasno ono ciscenje oka. Ja to fizioloskom. Patronazna rekla od vanjskog ruba ka nosu. Oftamologica frendica obrnuto. Na netu sto oprecnih s..nja.
I ja malo malo pisanac. Pa se sjetih trudnoce. Pa se sjetih da nemam mengu. Onda se sjetih tih par trominutnih sexova. S kondomom. I pomislim pa ak sam trudna mali ce bit Papa ili prolazit kroz zidove...
Mudrice, ozdravi brzo da mama preeedahne.
Druge cure, pusee
Evo me prije nego zaspem.
Ugolina super da je temperatura mala, pa je skoro i nema. Mi je jos nismo imali, a kad bude ja cu u ludnicu.
Jambica haha doktor ga je lipo pos**.
Sunshine ni ja se ne nadam prospavanoj noci, ali sam je se zazelila. Nisam spavala noc od nekog 5.miseca trudnoce zbog nocnog mokrenja i okretanja s boka na bok
Sanjarka nadam se da ce mudrica ozdravit. A sta joj ne izvadis angine? Da je mirna.
Tpol cupavica prava slatka manekenka.
Masha ja cistim fizioloskom izvana put unutra.
Cime cistite lice i ruke?
Kupila novu kadu, ali ona ne voli vodu, ne voli spavat, a ko zna oce li volit jest konkretno. Na mamu i tatu nije :)
Abies drz se za konjuktivitis. Brzo ce to proc.
Ejic daji izdojeno! Osjecam se ko Roda :)
Dobro jutro!
Kako ste spavali? Treba kave? Posluzite se! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍞🍞🍞🍞
Nama je ne treba 😊 Od sad za veceru jedemo rizine pahuljice u ad na zlicu! Jucer u 22h je to pojeo, prvo budenje za standardnih pola sata do sat vremena i to sam ga sam samo zanunala, sljedece u 1h i papanje na cici bez nervoze ili odbijanja, a onda potego do 6:20 😮😮😮 Sad opet cica bez nervoze ili odbijanja. 😍😍 Odspavala sam 5 i pol h u komadu!!! To neznam kad sam zadnje toliko odspavala! Nadam se da ce nam i sljedece noci biti takve 😉
On sad dalje zaspao a ja idem rijesim sta imam za rijestiti sad dok spava, a dok se probudi u trgovinu da stignem sloziti rucak do podneva. Prijepodne nam dodu gosti pa da imam rucak gotov 😉
Jesu nam bubanci nesto bolje jutros? Sanjarkina mudrica, Ugolinina zlica, Abies, LLR Rita? Jesam li jos koga zaboravila? Nadam se da su ostali svi veseli i zdravi.
Danas vas necu stici toliko popratiti, nemojte mi do sutra natipkati 20 strana 😜
Saljem 😙😙😙😙😙😙
Sortiraj odgovore
Najstariji