Jutro mame!
Ejic,meni moze svu onu kavu,skuhat cemo jos. Mi budni od pet,zaspala u 22/Izmedu neznam koliko budenja,nisam brojila,imam dojam da sam cijelu noc budna. Sada lezi na podu pored mene,trlja oci,smije se ,vice svasta nesto .Bas me zanima koliko snage ima i koliko ce jos izdrzati tako.
Jucer nije spavala citav dan do 16h (osim onih pet minuta) i onda je zaspala jer sam legla s njomi otspavala sat i pol i to svako malo je gledala jesam li tu.Tko je ono rekao,da nije ovako slatka ,izlupala bi je po guzici.
Ejic,super za vasu noc,neka se ponovi i nadam se da je ona teska faza prosla .
Jucer sam puno toga napisala i komentirala kad mi se obrisao post.Sada ne mogu se sjetiti,mozak mi ne radi nikako. Danas autopilot.
Jutroooooo ! Kakvo je vrijeme? Stize li najavljeni sibir? ☃⛇☃❄☃❄
Moj pizdek jos spava. Budio se jednom za jest oko 2.ipo. jedino sto mu je nakon toga trebalo vise od pola sata da opet zaspe....spavao do 7h ja ga prebacila kod sebe i nastavio 💪
Ugl. Zadovoljna sam
Morala bi otic do mullera po ad i kasice. I starom mi je rodjendan danas pa da mu nesto kupim. No malog definitivno ostavljam sestri nema vise s njim u centre do 3mj
I vidit kako je mudrica kad se probudi pa da odemo u dr.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
dobro jutro
moze meni lonac kave,djeca su spavala ali zato ja nisam. Nisam se nikako mogla nastimati zbog vrata i leda,bole zA popizditi.
2410 profilna je predivna
Jutroooo ☕
Ejić baš mi je drago da si se konačno naspavala. Od srca ti želim da se nastavi ovako i bolje 😘😘😘 drži se, joj di te sad nađu i ovi gosti... Grrr
Masha uvijek me nasmiju tvoji postovi 😂😂😂 beba da prolazi kroz zidove 😂😂😂 a ova što odmara kad klinci imaju temperaturu 😂😂😂😂😂😂😂
2410 preslatka ti je bebica😍😍😍
Sanjarka ma ja računam da s 8 mj bi trebao prespavat noć, ak se neće desit samo od sebe, 10dana ćemo urlat dok ne skuži da nema cice po noći. Imat ću u to vrijeme vjerojatno učit za stručni ispit, i nema labavo 😎
Mm i ja se jučer uhvatili traženja sofe za novi stan, i samo sam mu odmah rekla da je sad tu na mom terenu i da neću bit milostiva. Sva sreća našli smo nešto što odgovara mojim estetskim standardima, a možemo si priuštiti. Guzica mi sjela na tu sofu pred par godina i oduševila se, ne mogu vjerovati da ću je zaista kupit. Nemojte mi se rugat, al baš sam happy😂😂😂
Josip i ja vas pozdravljamo 😘
Jutro mame..mi prespavali noc. Sad smo papali I zezali jer sami hocemo bocu drzati jer smo veliki.
2410 sretan minic ljepotici
Ne radi mozak, idem po tu kavu
Jutroooo!!!
Ono kad si naviknuo da ti beba spava cijelu noc pa se dva put probudi jest😥 skroz malo jako kasljemo i hroptimo🖒🖒🖒 nadam se do vikenda ko novi!
Pokusak dijete od danas br.3!
Ejic odlicno za noc🖒🖒🖒🤗 neka svaka bude takva!
Ilani ajmeee mala je partyanerica😏 nece ona bez tebe pa se budi😏 mene nekad strah da me ovaj mali nece fermat ni pol posto. Da ce moc bez mene bez problema😑
Sanjarka a ja to znam imat i jako me strah toga jer mi netko rekao (dokror neki) da ako to imas dva puta ili vise godisnje da moras vadit mandule. Dali sam ja nesto pobrkala il je to stvarno tako ne znam😏
Danas mi je u planu ostat na dijeti do kraja dana😁😁😁
Ne zelim nigdje ici i kravim se do nedjelje!
Posto smo ozdravili selimo nazad u sobu i kindac...
Meni ovaj malac preeebrzooo raste. Hocu da je maliiii onako bar jos pola godine😣😣😣😣
Sunshine takko kazes? Bacim oko. Al ne sad, tamo negdje nekad kad budemo isli na broj 80.
Ti moras onda za zg da bi obavila pravi shoping?
2410 vidis ja suprotno. Vise povjerenja u hipp nego u spar , Plodine i ostale.... a bio ne kupujem jer ne kupujem ni nama pa ga uopce ne zelim navikavati na to.
Super za dobru noc 😉
Ugolina gad 😂😂😂
Nek je nama nasa zlica veselica bolje 🤗🤗😘😘🤗🤗
I nek si ti malo cistila i sebe isto 😂
Curice 😘
Masho zakon ti je sestra 😂😂
Brzo ozdravljenje tvojoj curki i malcu za oko. A da pisnes test? 😉
Deeka ma necu joj vadit nista kad nije cesto bolesno nema mi smisla.
Jos uvijek probelemi s kupanjem? Aaaa!
Za mazanje ne znam. Mi smo na adermi otkad dr ustanovila at. dermatitis iako osim one kratke epizode po nogicama on nikakvih problema
Ejic meni toliko drago da si se ti konacno naspavala! 😘 mogla bi i ja probat te rizine ubacit u večernju bocu. 😆 na koliko ml ad koliko pahuljica da prolazi kroz dudu?
Ilani 😥😥😥😥😥 faza nadam se. 🤗
Crazy 8mj kazes? Ja sam izgubila nadu za prospavanu noc , ono ikad 😑😂
Super za zeljenu sofu 😎 naravno da hocemo sliku kad stigne
Mare 😥 nadam se da ce ti danas bit bolje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Neli sretan minic!
Crazy,super za sofu! Razumijem tvoju srecu zbog toga
Mare,jooj,sto si zena uradi! Drugi put slusaj muza!
Sanjarka,sretan rodendan tati!
Crazy sta bi ti se rugali...takve stvari cine covjeka sretnim pogotovo kad vec dugo hoces to🖒 cekamo sliku
Sortiraj odgovore
Najstariji