Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Siječanj 2017. 21:36

Crazy znaci i vi se spremate za dohranu 💪
    To s nunanjem umisto boce nocu sam i ja imala u planu al nista od toga 😂😂 ispada da mi lakse bocu dat haha
    Bravoooo za okretanje! 💪😎😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    04. Siječanj 2017. 21:39

sanjarka dobro je da mudrica ide nabolje.

sirena je tek zaspala jer je danas odvalila 3h u komadu i sve poremetila. Al ajd bar je spavala dok sam ja cistila nered. Veceras su me ulovila leda i vrat ne mogu se okrenuti u lijevo 😭 eto to se desi kad govorim mogu sama sve

Sunshine1
    04. Siječanj 2017. 21:39

Kad ce vise rijesit taj OCISTI!! 😡😡😡😡

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    04. Siječanj 2017. 21:48

Ugolina bas mi zao malecke! Nadam se da ces nam uskoro stavit film kako se opet smije onim svojim meketavim ili kakvim vec glasom 
    Jambice super za spavanja. Tak smo i mi nekako. 19:30-2-5-7. Kako idu uspavljivanja? Ti si kupila ovcu? Ili ne
    Sanjarka i ja sam sa tim povrcem luda. Al mislim da cu za mjesec dva kupit. Kupovno,izribat dobro,ogulit malo deblje i bok. Pa nece bit mjesecima na ovome kaj imam. Ionako joj spinat dajem kupovni smrznuti.

Ja isla u supernovu pogledat ima kakvih popusta za nju pa da kupim oduce brojeve i imam dvoje babinje pa nesto neutralno....al naravno nis. Na djecju robu jako malo popusta,neutralnog nis. Kupila samo njoj jednu pidjamicu 74 i bodi. Otkrice mi robica u Takko.
    Mare pa ti radi kaj ne trebas!😋

E i otkazali mi gosti u petak jeeei. Al sad mm kaze da je dosla frendica iz Svedske pa bi mozda do nje...hm...

E i Bellaru da ti odg na pitanje na viberu. Chia sjemenke stavljam u jogurt ili mlijeko sa pahuljicama. Ne znam kako bi ih inace koristila

url=https://lilypie.com]

mare1989
    04. Siječanj 2017. 22:05

mm je rekao da nemam pravo vise reci da mi je nesto tesko,jer kad mogu dizati 50kg mogu i ostalo.

04. Siječanj 2017. 22:40

Napišem ogroman post, stisnem pošalji a ono me traži prijavu.??? Pa kak sam pisala bez prijave? Post naravno nestao 😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.