Crazy znaci i vi se spremate za dohranu 💪
To s nunanjem umisto boce nocu sam i ja imala u planu al nista od toga 😂😂 ispada da mi lakse bocu dat haha
Bravoooo za okretanje! 💪😎😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sanjarka dobro je da mudrica ide nabolje.
sirena je tek zaspala jer je danas odvalila 3h u komadu i sve poremetila. Al ajd bar je spavala dok sam ja cistila nered. Veceras su me ulovila leda i vrat ne mogu se okrenuti u lijevo 😭 eto to se desi kad govorim mogu sama sve
Ugolina bas mi zao malecke! Nadam se da ces nam uskoro stavit film kako se opet smije onim svojim meketavim ili kakvim vec glasom
Jambice super za spavanja. Tak smo i mi nekako. 19:30-2-5-7. Kako idu uspavljivanja? Ti si kupila ovcu? Ili ne
Sanjarka i ja sam sa tim povrcem luda. Al mislim da cu za mjesec dva kupit. Kupovno,izribat dobro,ogulit malo deblje i bok. Pa nece bit mjesecima na ovome kaj imam. Ionako joj spinat dajem kupovni smrznuti.
Ja isla u supernovu pogledat ima kakvih popusta za nju pa da kupim oduce brojeve i imam dvoje babinje pa nesto neutralno....al naravno nis. Na djecju robu jako malo popusta,neutralnog nis. Kupila samo njoj jednu pidjamicu 74 i bodi. Otkrice mi robica u Takko.
Mare pa ti radi kaj ne trebas!😋
E i otkazali mi gosti u petak jeeei. Al sad mm kaze da je dosla frendica iz Svedske pa bi mozda do nje...hm...
E i Bellaru da ti odg na pitanje na viberu. Chia sjemenke stavljam u jogurt ili mlijeko sa pahuljicama. Ne znam kako bi ih inace koristila
url=https://lilypie.com]
mm je rekao da nemam pravo vise reci da mi je nesto tesko,jer kad mogu dizati 50kg mogu i ostalo.
Napišem ogroman post, stisnem pošalji a ono me traži prijavu.??? Pa kak sam pisala bez prijave? Post naravno nestao 😠
Sortiraj odgovore
Najstariji