Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Siječanj 2017. 16:06

2410 joj sigurno je bakama i djedima tesko?? 

Ilani 5min sna? Jel bude nervozna nakon toga? Aaaajme bas koma 🔫

Miska zaboravih rec da je predivna Mila na profilnoj 😍😍😍😍
    Moj muz se bar ne petlja nocu u nista da mi to napravi 🔫🔫 moj se zna ujutro u 6h prije nego ide radit obratit junioru e i na to sam  luda
    🔫

Ugolina 😥😥😥 znam kako ti je. To su mi bili najtezi dani do sad. Na stranu sto je mene kicma rasturala i nisam se mogla ni popisat. Ubijalo me u pojam sto je on tako tuzan. 
    Mozda je stvarno trodnevna...drzite se 😘

Tpol manekenka nasa cupavica 😍 imaju se ljudi i cemu divit 🔝

Llr Petric ima sad oko 7.7 a Rita? S tim da on uopce ne izgleda mršavo nego taman

Spavanje i dojenje. Hm a mi? Meni je ovo novo. Mudrica s nepuna 2mj pocela spavat cilu noc

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lan@luk@rit@
    04. Siječanj 2017. 16:16

Sanjarka imala je u bodiu,peleni 7700 .Moja čak ima na butiicima po jedan mali kolut,meni izgleda normalna ne mrsava..ali kad je usporedujem s l&l  čini mi se to malo al ajde valjda je ona takva...

Ellie00
    04. Siječanj 2017. 16:24

Evo nas iz setnje/lidla. 
    Srela frenda koji radi tamo (uprava je odmah uz lidl) I kaze mi da traze bas prof njemackog nek se javim. Eh da.. 
    Al to bi mi bilo super, 5 min pjeske od kuce.. mozda do godine

Mm  bio na rebru, kvrzica je mala I to se ne punktira al mora raditi neke hormone stitnjace jos. Bio je I kod dr svig I krvna slika mu nije ok jos I ostaje slj tjedan doma jos...

Ja sam danas kuhala Eni.. nista naravno nismo pojeli al zato se vratila starom ritmu spavanja I vec drugi put spavala danas.. 

Tpol mala je slatkis ❤❤❤

2410 I kako si zadovoljna s produljenjem? Mm ceka dobro radno mjesto u Njemackoj al nismo se jos odlucili... mislim mi smo vec svugdje zivjeli (engleska, vijetnam, crna gora) al sad je tu mala beba pa sve dva put treba izvagat

Ellie00
    04. Siječanj 2017. 16:25

* preseljenjem ne produljenjem 😁

uykmyjh
    04. Siječanj 2017. 16:41

Lovri se posteno zabijelile donje jedinice, mogli bi dobit zub ovih dana jeej. Sad bar znam zbog cega se podemonio zadnjih dana. Posjetili smo jednog malo manjeg djecaka danas, ima oko 3 mj i bas se raznjezim, odmah se sjetim kako su bili malesni i slatki... A sad mi vristi na usi cijeli dan 😂😂😂

Ellie00
    04. Siječanj 2017. 17:14

2410 Vijetnam je bio avantura..ja sam bila 4 mj tamo a mm 8. Kad prodje pocetni sok skuzis da je super zemlja s super ljudima. Lakse mi je tamo bilo nego u Crnoj Gori.
    Mene su svugdje spasavali klubovi zena za druzenja

Ellie00
    04. Siječanj 2017. 17:16

I poslala prerano... 
    Ovo sto ti kazes za izbjeglice I nesigurnost cula od puno frendova u Njemackoj... a jezik najbolje naucis kad si suocen s njim, al ak ne planirate ostat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.