* van prosjeka
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam pisala u deset navrata i nisam zavrsila. Necu ni stic.
Malcu se nes upalilo desno oko. Sutra pedica i kontrola 4mj...mozda i pikica ..
Svima velike puse i mirnu noc
Pozdrav mame!
Ugolina znam kako ti je, nadam se da će nam imenjakinja brzo ozdravit. Baš je teško gledati ih kad su bubani. Šaljem vam pusu 😘
Sanjarka drago mi je da je mudrica bolje. 😘
Ejić drži se, i samo ti njemu izdojeno daj ako neće cice. Od vode nema velike koristi dok su tak mali.
Što se noćnih buđenja, ja se nadam da će to sad lagano kad se uvede dohrana. Onda ću mu probat ukinuti noćne obroke, dakle ako se počne budit, umjesto cice ću ga malo zanunati. To je plan, a sad...😂
Josip se jučer okrenuo kad ja nisam gledala 😂 dakle počinje i kod nas. Inače je super vesela beba, ali zna i dobro vriskat kad nešto hoće. Danas smo odradili šoping, ja sam uzela trenerku, a njemu smo kupili rižine pahuljice, pa ćemo za 10 dana krenut s dohranom.
Sandrich super ako idu zubići 😁
Abies jel' bolje oko? Privikli se mi brzo, bili smo tu i prije ljeta, pa eto. Bolji je apartman 10x od stana u kojem smo bili...
Ellie baš mi je žao da tm kks ne valja. Aj još malo nek odboluje i bit će dobro.
Dalje ne znam što ste pisale, a i ne moram svakom loncu biti poklopac 😂😂😂
Šaljemo vam puse 😘😘😘
Jambica jbg i atb, samo nek' brzo ozdravi. A dr. je zakon, hahahaha
😘😘😘
Evo probudio se, dobio bocu. Stavila ga u krevetic i sad prica s dudom 😨 nadam se da ce ipak produzit spavanje jer ja sam legla u krevet haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji