Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    04. Siječanj 2017. 13:20

Noc je bila sasvim suprotna i super prosla..toliko ja valjda bila izmorena da je od pol deset sinoc spavala do pol devet jutros,uz tri budenja samo za cicu..i to pocicala pa vrlo brzo zaspala dalje i to u svom kindacu..mislila sam da ce morat samnom u krevetu bit s obzirom na popodne..i bila jutros od sest samnom jer sam se onesvijestila prije neg sam ju vratila 😂😂 nisam joj uopce noc mjerila temp da ju ne budim,a na usnama sam osjetila da nije drasticno prevruca,da je bila onda bi joj mjerila.. kroz dan mi danas ima ispod 38 ali i dalje poviseno i nekako je lakse..sad spava vec drugi dnevni spavanac pa vjerojatno nece doc do onog uzasa od jucer opet.. pop u dz vadit krv opet

Ugolina
    04. Siječanj 2017. 13:23

Inace,bas mi tesko ju takvu jadnu gledat..stoput sam proplakala vec samo zbog njenog pogleda..okice onako poluzatvorene,crvene okolo, cakle se, slabo se i smije.. 😢😢😢😢 ljubav mamina...ovo vec treci dan traje,valjda ce se konacno pocet smirivat sve

TPol
    04. Siječanj 2017. 14:24

A joj ugolina mogu mislit kako je to tesko, dal oce spavat na tebi? bubica mala nek ozdravi sto prije ❤️❤️❤️

Sanjarka pa mozda tm pita jer mu je zao tebe sto se budis heheh pa ga zanima kad ces se moc odmorit 😀😀😀 ja racunam da ce se najmanje do godinu vako budit ako ne i duze ....

Evo mi smo bili kod pedijatrice na kontroli ima 6,5kg i 66cm ..41glavica, sve je ok samo je vise poticat da koristi njenu desnu stranu . Vrijeme je uzasno jedva smo dosle do tamo kolko puse ... Bila je zvjezda u cekaoni svi putali kolko ima mj i gledali u kosu 😂😂😂 i rekli da nidu nikad vidjeli toliko kose hehe ....

Littleladybug
    04. Siječanj 2017. 14:54

Ugolina a misica mala,mogu mislit kako ti se srce para gledat je takvu 😢 nadam se da ce vrzo proc i da ce opet bit nasmijana mala zlica ❤
    Tpol super mjere, manekenka cupavica mala..

Ugolina
    04. Siječanj 2017. 14:57

Tpol jucer popodne nije mogla nikako zaspat,valjda ju i glava bolila od te temp jer se stalno rucicom po celu dirala,pitala se jadnica zasto me buba sad tu 😥 nije joj niti lupocet pomogo..niti na meni nije mogla niti nikako, na kraju smo bili toliko ocajni da smo ju u autu isli vozit jer hoce u autu zaspat ak je jako umorna..tak je i bilo,uspjela sat vremena nekako..

TPol
    04. Siječanj 2017. 15:09

A jadnica mala :( samo nek sto brze ozdravi

2410 hvala :) kolko si ti vec dugo u njem? Ja sam u austriji i ejic isto, imali smo jos 3 na forumu iz njemacke .

Sunshine vidit cu bas kako ce s tim spavanjem 😀

04. Siječanj 2017. 15:34

Ugolina nadam se da je danas malena bolje. Jel onda viroza u pitanju? Mišica mala, neka što prije ozdravi. 😘

TPol, mogu misliti kako se svi dive tvojoj bebi. Kako i ne bi, pa prekrasna je a kosica je baš nešto posebno! 😍

Ovo za spavanje. Hm.. . ne želim nikoga plašiti ali po mom iskustvu nema spavanja  sve dok beba cica. Kad prestane cicati, počinje spavati cijelu noć. Sa ad nemam iskustva pa ne znam.

lan@luk@rit@
    04. Siječanj 2017. 15:43

Pozdrav mame

Ugolina😘našoj tajnoj priji da što prije ozdravi,moglo bi lagano popustat sada već vam je treći dan.
    Mudrici isto želim da što prije prođe temp.😘

T pol. Super su mjere maloj ljepotici.mi smo samo kg.teži .Moja je baš manekenka.lana i luka su sadašnju Ritinu kilazu imali s 3 mj.😱
    Ilani točno to što si rekla za spavanje..moji su noć počeli spavati kad su prestali sisat.Lana s 2 god.Luka 2.7 mj.ali nije mi teško padalo spavali su s menom dok su sisali i jeli kroz san pa se nisam osjećala neispavano .Tako i Rita sada pa se da izdržati.😊
    I tako to sve pre brzo prođe...

Sanjarka88
    04. Siječanj 2017. 15:58

Hello 😘

Rucak se kuha , dijete spava drugi spavanac i to vec 70min wow! 
    Ručao je palentu. S cime nju kombinirate a da nije voce? Nekako mi prazna ovako sama. 
    Koliko puta tjedno meso beba treba jest? 

Mudrica 38.6 sad joj dala sirup 😐 izgleda da cemo ipak morat sutra u pedice. Ide produzeni vikend a strah me da nije upala

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.