Jutro.
Ja jos na caju. Ena jako raspolozena. Budna s tatom od pola 7. Dize se cetveronoske cijelo jutro al ne moze dugo pa pada
Abies pop ti je super, prije 8 wow.
Ja cu danas bor makut. Hocu temeljito pocistit pa da to napravim kad je mm doma
jutrooo..prijavljujem ok noc s dva budenja, tako sam poletna i naspavana 😂😂mos mislit, al bolje nego inace 😀
kad su vam djeca zamijenila ovaj mlijecni obrok potpuno s kasicom? mi vec 20tak dana kao probavamo okuse, probali smo sve i svasta, cak kolicinski pojedemo super al i dalje on trazi sisu iza toga..mozda mu dam premalo kasice? opcenito koju kolicinu dajete po obroku? vodu ne dajem jer mi je ped savjetovao da nema potrebe..probali malo soka od jabuke i to je popio na kljunasicu dakle pio bi da mu dam..
Mare bravo za sirenu, dobra cura mala 😘
Sanjarka kako mudrica? bizi ne zovi gripu, to je samo neka virozica 😣 o ovom drugom necu niti razmisljat..cekaj svi ste dobili poklon iz amsterdama, a tm? da on nije dobio carobnu frulu 😂😂
inace amsterdam poznat po tim frulama 😂😂
Abies brzopotezan taj pop, dobro dosli jos prije otisli 😀 super da je oko bolje 👍
Sunshine ima piljevina sta se rade s vodom, samo pogledaj na poledini 😀 🖕za zlocestu tetu
2410 da ti ne okrene sliku mozes stavit neki okvir, mislim da je to palilo 😀tvoja zvjerka voli puno papat jel? inace cura ima predivno ime 😍😍
Summer mi smo.ti ovdje svi jedna velika obitelj tako da bi nam se prikljucila moras proc test inicijacije 🙈🙈 odakle si? di si rodila? Nika je cura ako dobro pamtim
Ejic hvala na savjetu za kasice, prijasnji post o toj temi mi je ocito promakao 😀 i ja bih na tvom mjestu malo pripazila s tom kolicinom vode..znas voda im napuni trbuscic pa stvori laznu sitost..ovo kod tebe mi stvarno djeluje kao strajk koji sam i sama prosla..izdajanje plus cica,ljuta borba i preznojavanje al proslo je hB..ostatak nisam polovila, previse mi je to ujutro a samo jednu kavu sam popila 😂
Jutro
Hmm meni se ne svida sto je odlucila moja mala da se budi u 8 a zaspemo u polnoc hmmm .... Mozda ona racuna da spava od 22 jer tu pocne natezanje uspavam ju pa se probudi pa jede pa opet uspavam pa jede i tako do 24 onda zaspe al imamo jedno budenje onda oko 4 i ovo sad u 8 prije je znala spojit pa do 10 hmm vidit cemo
Ejic drzi se ja nekako mislim da su mu to zubici i da mu je tesko vuc ....a voda ni ja ne dajem ...
Mi idemo za sat vremena pedici na sistematski , tj onaj veci pregled , samo vani jako puse 40na sat ... U ergu ja nju zabundam bolje nego auto, kako vi s autom? Meni nekako nezgodno kad idemo negdje a vako puse nikako joj licene mogu zastitit okrenen ju prema meni ali ipak mislim da puse 😬 S ona onako brze prestaje disat
A jutros mi j bila smjesna pokrije se s dekom pa prestane disat mlati rukama i otkrije se, pa se opet sama pokrije pa otkrije , malo sam usojela i snimit hahhaha bas smijesno
Babycoming tebe tvoj isto zafrkava bome hehe...
Crazy novi star trek? Nisam u toku 😬😬😬
Jutroooo. Evo me na kavu ☕
Vani predivan dan. Zatisje pred buru sto bi se reklo.
Mi spavali dobro. Jedno budenje i papanje u 1.30h, pa oko 3.30 poceo zezat kroz san do 4 i nesto sam mu gurala dudu al je rješenje bilo kratkotrajno. Tek kad sam ga digla i malo ljuljala je opet cvrsto zaspao. Oko 6.30 se poceo budit pa sam ga stavila kod sebe i odma produzio a i ja s njim skoro do 9h 💪
Jeo tek sad i nije puno pojeo. Eto od 1.30h-9.30h nije jeo a nije ni sad trazio nego mu ja dala. Znaci 8h bez problema a tamo navecer mi vec ponoc, jedan tuli od gladi. Pa aj ti to razumi...
Mudrica isto. Imala je oko 3h 38.2 pa je dobila sirup. Jos spava al nije vruca.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro!
Beba spava, mama doruckuje. 😊
Mi od danas definitivno uvodimo ad. Nocas se jadnicak probudio oko pol 2, dam cicu-nece, dudu-nece, vodu-oce. Dala sam mu da popije kojih 20ml i maknula, sljedio je plac jer bi on jos. Tek nakon nekih 5-10min plakanja je ipak odlucio prihvatiti cicu i pojeo nesto. Ali uskoro je opet bilo budenja i tako opet do 4h. U 6 opet jeo i potegli do pol 8. Sad nakon budenja mu namjerno nisam davala cicu da ogladni i u 9 je pojeo 70ml ad. Nije bio odusevljeni ali je pojeo. Cicu nakon ad vise nije htio. Dat cu mu danas opet ad da se navikne na taj okus pa da i nocu moze to pojesti. Danas cu mu opet dati i kasicu.
Sad planiram kombinirati dojenje (izdajanje po danu ako nece htjeti cicu) i ad+kasice, a vodu u manjim kolicinama kao i do sad.
Jos jednom svima hvala na rijecima potpore, utjehe i savjetima!! 😙😙😙
Evo, probudio se. Kasnije dalje pisem 😙😙
Miska cekamo te 😄😘
Mare nemam pojma za kasice. Vocne jedemo kupovne a povrtne dam samo svježe.
Ejic ajme vi ste bas u zeznutoj situaciji. I definitivno bas popije puno vode. Mislim nece mu bit nista od vode al je neobicno da je toliko zedan. Vjerojatno s njom ubija glad?
Bellaru 😘
2410 postoji rijesenje i za okretanje profilne. Sliku koju zelis stavit za profilnu malo uredi u nekom programu. Dovoljno je da je stavis u neki okvir. I preporuka da ne bude slikana iz velike blizine jer ce se onda izrezati dio ☺
Sunshine na sto se tocno buni teta vježbalica? 🔫
Abies pop bas uranio 😨😨😨
Ellie bravooo za podizanje na sve 4 💪😎💪
Babycoming si vidila kako smo zahvalni na samo 2 budenja? Kako su nas istrenirali 😂😂😂
Dobro mm nije dobio tetu iz izloga 😂😂 nista za njega a ni za ostatak muske familije. Teta je inace sebicna 20-godisnjakinja pa je i ovo super haha.
Obrok zamijena- a isto je dugo trajalo. Ja bi pustila da sam trazi bocu tada je jeo niti cijelu malu od hippa sad pojede skoro cilu veliku pa bude sit 2-3h nakon voca.
Tpol mozda sad kad se ranije budi bude postupno i navecer isla ranije spavat?
Sretno na sistematskom
Ilani - Nikolina 12.04.
Malamimi - Igor i Maša 24.04.vag. (20.05)
2410 - Neli 05.05
Ellie - Ena 06.05. cr. (05.06)
Tynchy - Karlo 17.05. cr (31.05)
Marie4 - Hana 17.05. vag (20.05)
MalaKoza - Emily 21.05. vag. (12.06)
Starim - Noa 22.05. vag. (23.05)
Lan@luk@rit@ - 22.05. Rita
Cro262 - Maja 23.05. cr. (04.06)
Dunyasha - Nika 26.05. vag. (05.06)
Majadila - Andrej 27.05. (16.05)
Sanjarka88 -Petar 02.06.vag.(30.05.)
Zumbul -Luka 02.06. cr (19.06.)
Atica- Lora 07.06.
Ugolina – Josipa 07.06. cr (27.05.)
Abies - Petra 07.06. cr (08.06.)
Bebačica – Antonija 08.06. vag. (12.06.)
Sunshine1 – Tena 08.06. cr (26.06.)
Sarlina - Mia 08.06. cr (15.06.)
baby♡girl - Adrian 09.06. vag. (22.06.)
bettyboop_st – Andro 10.06. vag (08.06).
lunale - Aria 10.06. cr (16.06.)
Jambica - Eva 12.06. vag (14.06.)
Pixii – dečko 12.06. (04.07.)
Gita1991 – Josip 14.06. vag. (04.06.)
teja4444 – Leon 14.06. cr (11.06.)
chacorro – Antonio 14.06. cr (22.06.)
-Miki- - Eva 23.06.
Leptirica - dečko 24.06. cr. (25.06)
Iva1989Lea - David 24.06. vag. (25.06)
Inaj - Filip 26.06. vag.(13.07)
Curicax3 - Katja 26.06. cr. ( 25.06)
deedee01 - decko 27.06. vag.( 22.06)
babycoming - Kristian 29.06. vag. (02.07)
Elle827 - Aron 30.06 vag. (06.07)
Nessah - Leonardo 30.06. vag (23.06)
Kokolo5 - Leni 01.07. vag (05.07)
PeppePula - Mara 01.07. vag. (22.07)
Bruna257 - Sofia 04.07. vag. (06.07)
Kleopatra1606 - David 06.07. vag. (15.07)
ivf_mommy - Marina 07.07. cr. (11.07)
Ribi - Lucija 14.07. cr (12.07)
Aurelija - Nika 15.07. cr (20.07)
Dorich - Dora 18.07. vag. (26.07)
Kika832013 - David 19. 07 vag. (20.07)
Summerbaby - Nika 20.07.
Anchica26 - Petar 21.07.
Le-Lo - Sara 25.07. cr. (31.07)
Crnatockica - Tessa 26.07. vag (03.08)
Sandrichx3 - Lovre 27.07. cr (27.07)
Hele - Marko 27.07.
Karlafi - Mila 27.07. cr. (12.08)
Marigmar - Noa 28.07. vag. (06.08)
CrazyPuppet - Josip 30.07. vag. (31.07)
Miska - Mila 03.08. vag. (30.07)
Ejic - Marcel 09.08. cr. (17.08)
Deeka - Aurora 11.08. vag. ( 17.08)
Zabica25 - Hana 12.08. vag. (08.08)
Bellaru - Karlo 15.08. vag. (22.08)
Vjeverica8 - Simon 18.08. vag. (22.08)
Tpol - Lea 20.08. vag. (20.08)
Lucy16 - Mateo 20.08. cr. (12.08)
Masha - Fabijan 28.08. vag. (02.09)
Mare1989 - Ariela 02.09. vag. (29.08)
Jutro! Ja se tako probudim ubijena svako jutro! Ova moja je postala opaka po noci! Sinoc do 12 nije zaspala, onda vec u 2 i pol gladna, popila bocu i ok do 5, onda neko budenje u polusnu i vrti se, cmolji do jutra! Gladna nije, zedna nije! Zivcira me kad mi 20 puta prekine san!
Ovo sto ste pisale s kasicama, Mare vidim da si napisala da ces napravit s ad a pise da se s vodom radi, to je zato jer te sto se rade s vodom vec imaju mlijeko unutra pa se bojim da bi bilo prejako da napravis u ad-u
Ja se zato od sad trudim kupovat one koje se rade s mlijekom jer sam prvu isto uzela tu s vodom!
2410 mislim da sam negdje procitala da si iz Ri, ja sam isto ali kao i ti ne zivim tamo
Nove mame dobro dosle!
Tpol svidja mi se ranije budenje,pomalo. Bude i ranije isla spavat. Ja sam sat vremena pomicala nekih tjedan dana...vidit ces kroz par dana jel ima napretka.
Baby bas kako sanjarka kaze...zahvalni na 2 budenja😂zamjena obroka...ne znam. Prvo sam joj davala male kolicina pa uvijek nudila cicu. Pa vece kolicine i cekala da trazi sama. Tako i sada. Nakon nekih sat i pol,dva trazi. Jel to zamjena?🤔🤗🍼
Ejic Tena ne pije puno. Niti trazi nego joj ja nudim. Popije malu casicu za rakiju vode. To bi bilo 0,03L? Hoce vodu,sok,kompot...sve 😅🤗 sanjarka mozda kompot? Al ti kupujes vocne...ja jos malo imam domaceg pa tu vodu dam njoj. Iako joj stalno gurkam kljunasicu,razmisljam da ce ako se nauci iz nje popit vise nego ovako ja casu. Al povuce dva gutljaja svaki 3ci dan. Na casu hoce,nekad ja i zaboravim cijeli dan joj dat 😅😅
Ilani zlocesta teta bi da mala beba radi ono sta ona kaze i kad kaze. Znaci probudio ju je u 6 zlocesti prdac..kasnije odrijemala kojih 10,15 min i naravno da mi je do bolnice u autu zaspala. U dvorani je ljubiiim po cijelo licu,mrdnula nije,bas mi je bilo zao budit. I bila super volje na kraju pa to kaj ona ne zna sa djecom...ah.
Prvo cim ona zacvili panika pa daj smiri dijetw i nastavi. Kaze joooj moras ovo svladat,nece bit dobro,imat cemo problema,kako ne mozes. Jer Tena bas taj tren nije htjela sudjelovat. I nakon 10 min kaze ma bravooo bravo ovo je odlicno,vidis da mozes...nakon 15 min super,danas je napravila vise nego sveukupno do sada,vodite je spavat. Odlicna je. Wtf? Mah. Cekam kontrolu kod fizijatrica. Samo moram obradit mm da ne zelim vise ic s njom. Iskreno vama tu....zadnja 2 tjedna doma s njom nisam apsolitno nista odvjezbala...nemam kaj radit kad je super.
Danas babinje. Muzev frend i sin. Mali kumce od mm. U subotu mu rodendan. Dobit ce kekse,sok,kavu,badam se da nece kasno doc...iako se oni nikad ne zadrzw dugo. Barem cu malog moc odmjerit za robu. Kaj kupit decku...on je negdje 5ti razred!! Valjda. Violetu?😂😂😂😂
Mislim da sam mu prosle godine uzela neku drustvenu igru. Problem je kaj je mali ubijen u pojam izmedu rastavljenih roditelja. Apsolutno NISTA ga ne zanima. Mozda loptu. Di tog ima za kupit? Bas kvalitetnu koznu
Mudrici i bolesnima...i Abies brz oporavak
Kako nam zlica?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji