Ejić a kad tako plaće, oće bar izdojeno popit? Mislim da nebi on bas smio toliko vode popit, to mu napuni želudac a ne nahrani ga. Probaj mu par dana davat izdojeno, i kašice, ali nudi i cice, da vidiš jel prošla faza. Jel imaš izdajalicu? Ne znam od čega bi mu sad te fore bile, padaju mi na pamet jedino zubi, ko što su cure već i rekle. Svakako mu pregledaj usta, da nebi bilo šta da ga iritira. Baš čudno 😞
Drži se, nije ti lako. Nazovi možda dr za savjet.
Šaljem hug 😙
Abies hug i tebi😙
Mudrica neka brzo ozdravi 💟
Ostalo slabo pamtim, pogotovo nove mame, nema još profilnih slika pa nikad ne znam koja je koja, je*at ga kad sam vizualni tip 😂
Mm i ja pogledali novi star trek 💪aj gledljivo je, haha 😂
Laku noć ekipa 😙
Crazy, izdojila sam se do sad samo 1x jos za vikend i onda je to popio iako u tom trenu nije htio cicu. Da, bas toga me strah da ne zamjeni on vodu za hranu. Jer on sad jos ne moze razlikovati voda-zed, mlijeko-glad. Probat cu se sutra cesce izdajati da vidim hoce li bolje funkcionirati.
Zube gledam svaki dan i svaki dan mu masiran zuberine kremicom predvidenom da lakse izadu ali nisam do sad primjetila nikakvu razliku. Niti nista naoteceno niti bijelo, a jos manje da bi neki zub izasao.
Drugi tj imamo termin kod pedijatra pa cu najkasnije tad pitati jel to normalno i sta da radim ako se do onda ne popravi situacija.
Hvala ti na savjetu! 😙
Odoh sad spavati kad i on spava. Laku noc! 😴😴😙😙
☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍯🍫
Jutro!
Jedno oko poprima bijele nijanse jee. Moram danas dr po novi tobrex.
Noć evo ovo je drugo buđenje. Ja ću s njom. Još malo.
Summer nisam ulovila odakle si?
2410 gdje si ti rodila ri ili njem? Njemice su nam pobjegle na fejs, al tek tako možda koja čita, gdje si u njem?
A proso da pričekaj još pa ponovi. Mojoj nije banana pasala. Sad ću joj opet probat. Boleštine su me totalno unazadile. I sad pojede jako malo. A baš je fino papala.
Ejic rakija haha sjećam se tog da si pisala 😀
Crazy jesi se uhodala sad kako ste u ap?
Sanjarka kako mudrica?
Baby je pisala al ne znam više što. 😘 velikom dečku
Ugolina i Bellaru baš falite!
jutro cure
abies dobro je da ti oci idu nabolje
ejic bas mi je zao sto se mucite.
sirena je dobro spavala jedno budenje oko 2h i sad u 7.30 konacno budenje
Jutro svima!
Summer i tebi
Pisem kasnije kad malo ponovim gradivo!
Mi na vjezbama...teta zlocesta ide mi na zivce!
Mare kakvu kasicu da se radi sa vodom? To neka piljevina? Ja bi nesto (npr lino 3 zitarice ili sl) kaj se radi sa vodom za dorucak,a sve kaj vidim je sa mlijekom...a neda mi se radit i muckat ad.
url=https://lilypie.com]
sunshine od Fruteka je ta i meni cudno da se radi sa vodom,veceras cu probat sa ad-om napraviti,svakako pije ad
Da i tu popa "pohvalim", bio. Par minuta prije 8, i prije 8 izašao. Ranoranioc....
Jutro mame! Abies,hvala na kavici,bas pase
Sunshine,mislim da frutolino se radi sa vodom.Al nisam sto posto sigurna,davno nisam to radila.Sto teta radi,zafrkava malu bebu?
Abies,neka si bolje.I nek je noc bila bolja
Ugolina,kakvo je stanje? Kako je prosla noc? Kakvi su nalazi?
Sanjarka,jel mudrica bolje? Petar dobar?
Ejic,nadam se da ce danas biti bolje.Slazem se da toliko vode je previse za bebu.
Mare,bravo za sirenu,dobra cura,lijepo pajkila nocas.
Bellaru,lijepo te je tu vidjeti.Jel Karlo ozdravio? Idete li vi jos na vjezbe ili odustali?
Sortiraj odgovore
Najstariji