Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 14:47

Ejic 😥😥😥😥
    Neznam sta bi ti rekla. Jesi probala dat ad?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• -Miki-
    03. Siječanj 2017. 14:52

Zena kreten sam Sanjarko. 
    Mislin da cu cekat st il zgb kavu da mi to neko napravi.

Ellie00
    03. Siječanj 2017. 15:21

2410 bravo. Bebe su nam rodjene samo s 1 danom razlike 😁 
    Imas neki drugi nadimak da te ne zovem brojem 😇

TPol
    03. Siječanj 2017. 15:25

2410 pa kakav je raspored kad ode spavat i kad se budi za obroke ?

bebacica
    03. Siječanj 2017. 15:42

Pozdrav zene. 
    Prvo da cestitam minice 🎉 sretni svima 👣😘

Sanjarka a dobro smo. Kako koji dan. Nekad manja nervoza nekad je predobra. Vidim kod tebe veselo. Ozdravite cim prije. E da sjetila sam se pitala si za sliku. Ovu smo slikali doma, ali bili smo i na bozicnom slikanju 😍
    Imamo dva zuba, za 4 dana nakon prvog je izasao i drugi. 

Pocela je papati kasice 🎉 od proslog tjedna od kad je probala buter tikvu, otvara usta ko velika. Trebalo joj je dva mjeseca da propapa i nauci piti vodu s flasice. 
    Tolko me psihicki ubila s nejedenjem da nisam imala volje za nis. Jos kad mi je pedica rekla da je dobila samo 400 g u dva mjeseca, smracilo mi se. Bas sam bila sva depresivna. Prije sam znala po dvije knjige na tjedan procitati, sad ni cosmo ne uspijem prolistati. Prijateljice su se razbjezale od kad imam bebu, a bas mi fali kava da se s nekim izbrbljam ko u dobra stara vremena. Nisam ni kolace pekla za blagdane 😂 svekrva je nesto smuckala jer nismo imali mikser, kupila ga je na staru godinu 😒👌 
    Eto malo sam se pojadala 😁

• -Miki-
    03. Siječanj 2017. 15:45

Abies - kako oci ? svrbe li? kapas li sta? 
    Slazem se ovo za osip od hrane.

Littleladybug
    03. Siječanj 2017. 16:01

K spava vec 2h,ja se ne mogu cudom nacuditi..sjedim i zurim u njega jer mi se neda nista radit..rucak skuhan,ciklu jos oguliti i zaciniti i cekam mm da dode kuci da rucamo
    2410 nama se guza zacrvenila opcenito od dohrane, ja sam to pripisala kiselijoj stolici i mokraci od nove hrane..nisam bas mislila da to ima veze sa odredenom namirnicom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.