Bokic svima!
Sanjarka, zelim mudrici da brzo ozdravi..
Ejic, vama bi mogao zub uskoro..tak to meni izgleda.
Ilani, bas je divno na snijegu...mi isto bili.
Abies, oko moje, proci ce.
Ugolina, kako zlica?
Mare, dobro da ces malo usporit ti zapela ko da ce glad u svijetu ;) ja svom nist osim cice. Al nije da popujem tromami, nemoj mi uzet za zlo.
Bok nove cure.
Zelim svim bubanicima i Tini da ozdrave.
P.s. kod nas nervoza na najace. Ja brijem da je zub u pitanju. Slini, cvili, grize..opako
Hahhahahahha Masha a jesi ga spustila. Hahhaa Tini da ozdravi loooool
2410/nova mama vi ste jedan dan stariji
Bebacice koliko ti ona ima kg sad?
Moj je sad dobio 200g u mjesec
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, nisam probala jos ad ali mislim da cu danas pa da mogu usporedit noci. Da se mene pita, ja bi jos malo dojila posto imam mlijeka pa me nekako strah da ako mu pocnem uvoditi ad, da ce potpuno odbaciti cicu. Ali bitnije od moje zelje za dojenjem mi je bitnije da mi je djete sito i da dobro napreduje pa cu danas bas probati. Jel uopce pametno 1.x dati ad navecer? Ili je bolje da mu sad dam pa da vidim njegovu reakciju na to i koliko ga drzi sitim?
Masha, ne znam jel zubic jer mu nista nije naoteceno ili crveno kako su pricale cure ciji bebolinci su dobili zub... Ali ako je neka vise izade jer ako jos par noci nastavi ovim tempom onda vise nista necu doma raditi niti kuhati nego spavati kad i on da izdrzim dan...
2410, ovalvu reakciju kakvu ti opisujes je moj imao jednom kad sam ja pojela nesto ljuto. 2.i 3.dan mu je bila guzica tako crvena s tim pristicima, onda sam mazala s celicevom kremom i proslo. Jel dojis? Da mozda nisi ti u to vrijeme nesto takvo pojela?
Sortiraj odgovore
Najstariji