Dobro jutro!
Ni nasa noc nije bila pohvalna. Do pol 1 spavao bez greske a onda koliko se sjecam u 3, 5u 6 sam ga stavila na bracni i on ko sovica, oko 7 pocne cendrati pa ga okrenula na trbuh i spavao do 8. Onda se mm jos malo zabavljao s njim a ja odspavala jos pola sata.
Mislim da je poceo odbivati cicu 😣😣😣 Cijelo jutro mu je guram ali neceee. Izdojila se i iz bocice popio sve a cicu nece 😣😣😣 Sad ce mm kupiti ad da vidimo jel mu moje mlijeko mozda vec slabo...
I jucer prije kasice sam mu nudila cicu ma niti cuti, a kasicu da sam mu dala 200mg, sve bi pojeo... 😩 On bi samo konkretno a mene strah davati mu previse jer neznam jesu li mu crijeva vec spremna na toliko konkretne hrane...
Jutro!
Ni nasa noc nista bolja stalno budenje valjda svakih sat i pol to je nesto novo hehe...
Abies dobro barem ide na bolje ?
Ugolina da bolje je kad sam si poslozila stvari u glavi pa da u novu godinu udemo raspolozeni 😀
Sanjarka imas neki dobar recepct za kremsnite?
docek , nista , dockat cu ga tak i tak hehe
Ah da, koji ad da kupi? Pre ili vec 1?
Cijelo jutro vec cendra. Gladan a nece jesti 😣😣😣😣 Idem mu slozim kasicu, onda je bar mir par sati koliko ga to drzi...
Ugolina, Josipa se sama posjeda u krevetiću?? Wow, bravo! Jel radi to i preko dana? A ogradicu ja maknula davno, strah me je. Ionako ne služi ničemu osim što je lijepo za vidjet.
Babycoming, dječji doček nove? Super!
Ellie, Ena baca stvari 😍 jel voli da joj dodajes a ona baca ili za sad samo gleda kako leti igračka?
Sanjarka, pa Petar zna što je bolje. Ljepše je na mekom krevetu - kauču nego na podu. 😁
Ilani, ne moze sama sjesti recimo s poda,skroz s ravnog,ali joj jaakoo malo fali, skroz je onako na boku oslonjena na ispruzenu ruku ali jos nije skuzila kako da se do kraja posjedne,odgurne,sta vec..u kindacu je blagi nagib jos uvijek,a iz blagog nagiba se digne bez problema i jos se primi za ogradu od kindaca i zenska si sjedi..
Ejic,već odbija cicu? Ajooj, kud prije? Jesi li tužna zbog toga? A dobro, najvažnije je da je od samog početka papao mamino mlijeko ☺
TPol, dobro je da si raščistila za sebe odnos sa mamom. Ne možemo mijenjati nekoga ali uvijek možemo sebe. Ti se činiš baš kao jedna pozitivna optimistična osoba, možda je to tako baš unatoč osobnosti tvoje mame. Samo ostani takva 😘
Abies, drago mi je da ide nabolje. Do večeras će biti ok. Sarma, ma napravi što više, pa će biti i za svekra, nek se nađe☺
LLR, jeste danas bolji? Neka sve bolesti ostanu u ovoj godini, od Nove samo zdravo! 😘
Crazy, kako ste vi? Muž ozdravio? Kolači napreduju?
Ma bravo, Ugolina, brzo će se ona i ustajati onda. Petra i Josipa će nam prve prohodati 😀😍
Ilani, da, kad je budan i svestan svega oko sebe ne zeli cicu, osim kad je bas jako gladan. A s druge strane, navecer prije spavanja ne zeli drugacije zaspati nego na cici 😕 Nocu pojede jer je to iz sna pa nije svjestan da jede iz cice, a mislim da je onda i zeljan moje blizine.
Da, tuzna sam zbog toga. Nekako imam osjecaj ko da se poceo odvajati od mene, da vise nije ovisan samo o meni 😔😔
Kupio je sad mm ad pa cu mu ujutro probati to davati. Ako ce dobro prihvatiti onda mozda i u ponoc uvedem bocicu umjesto cice. Mozda onda duze odspava nego sad ☺
E andrea,a da ti nije marcel zedan? ja svojoj cesto dam piti ali neku vecer sam samu sebe htjela upucat..ona nece zaspat,cendra, dam cicu,cicala bi al pljune,ja uvjerena isto da je gladna, i onda joj dala vode-popila je pol flasice i zaspala ko top!!! a zasto sam mislila da je gladna,jer je ona meni prije sisala svakih dva sata recimo,a odkad jede hranu prode i tri do cetri sata da ne treba jesti i meni je samoj trebalo vremena da se tome prilagodim i da skuzim da nije stalno gladna 😂😂😂
Ugolina, hvala na ideji! 😙 On tokom dana pije vodu ali nocu mu ne dajem pa bi moglo biti da je ujutro zedan... Na tu ideju nisam dosla 😁😁 Probat cu prvo to sutra ujutro prije nego mu dam ad.
Idem sad konacno ribati kupaonu kad bebe spavaju 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji