Ilani bas ste lijepo uhodani jos kad dode perilica da vidis 👍🏻👍🏻👍🏻
lLR bome ozdravite brzo bas vas potrefilo za praznike :(
A crazy tvoj se muz pravi bolestan ili je bolestan hehe ?
Ja cu na dijetu od nove godine haha treba do ljeta u formu
Vecer! Spavate li?
Ja obavila sve planirano. Krempite su u frizu. Odvela mudricu na gimnastiku ja dok sam je cekala kupila svekrvi poklon za rockas.
Junior danas bio super bez nervoze. No treci spavanac nikako pa nikako ga uspavat natezali se s njim preko sat vremena. Na kraju dobio bocu i zaspao u 18.30h. Ja dosla kuci oko 21.30 pitam muza jel se budioo kaze da nije oooo! I taman kako je to rekao ovi zacendrao. Presvukla ga, dala mu bocu pa je do 22h pricao, igrao se i smijao 🤔 i stavila ga u kolica on zaspao u tren a cudno neko iskustvo 😂😂
Zivo me zanima kakva ce bit noc i kad ce se ujutro probudit 😨
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol jel bilo danas vristanja?
Dago mi je da si poslozila u svojoj glavi odnos s mamom 🤗
Ejic bravooo za Marcela 😍 momak ipo!
A bivsi ti je onda stvarno bio zlocesti 🔫🔫
Crazy mrzim al bas mrzim kad mi se refresha stranica usred pisanja posta 🔫🔫🔫🔫
Sto je muzu?
Petric se s 5mj poceo okretati ledja trbuh a tek sa 6ipo trbuh ledja 😂😂😂
Znaci to dijete ima misec dana ne zeli lezat na puzlama na podu. Prvo lezi kako ga stavis ako mu je koja igračaka u dosegu nju dograbi pa bude ok 5min al onda me vec zove. Dok na kaucu i krevetu obozava bit i tu se okrece, vrti, gura, dize dupe.. u cemu je štos? Ne kuzim
Ilani a bas imas dream team ❤ meni srce puno dok te citam a mogu mislit kako je tebi 😍
Sunshine prvo šišanje! Ma bravisimo. I mom franzete upadaju u oci al nedam sisat jos haha
Llr mogu mislit kako vam je bolest izneredili blagdane 😔 bitno da ste sad dobro 🤗🤗🤗
Ellie bivsi 🔫🔫🔫🔫
Znaci pocela faza bacanja stvari? 😀😀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka bravo za tebe a I Petra.
A bivsi nije bio ni vrijedan potrosenih slova tu.
Bacanje stvari oooo da. Jucer u restoranu sam se bojala da zveckom ne pogodi nekog 😁. Nosim vrecicu s igrackama jer sve zavrse na podu. Al jako je smjesna sad kad idemo negdje. Sjedne mi u krilo pa si je bitna sva I ruke na stol I lupa s igrackama. Bas je velika narasla.. danas joj kupila 80 jednodjelnu pidjamu jer ce nam 74 uskoro biti malo. Ostale stvari nosi 68/74.
Moj muz je mogu reci konacno dobro. Najavio je I povratak na posao za tj dana..morat ce krenut laganim tempom al vec vidim..
Sad kad vrtim film unazad. Bila je ovo stresna god za nas..
Kronoloski- sestrina bolest, moja trrudnoca, komplkacije, prerani porod I 2 mj bolnice, smrt njegovog tate, sad mononukleoza skoro 2mj..
Uf
Hej ladies!
Kod mene moving. Ajd pomalo se vraća sve u funkciju. Još je na grr. Al bar uživam spuštat.
Čak i do trga otišli. I fritule kupio. Naravno uz mogla bi i žena ispeći. Da bi al jb ne moraš bit škrtica. Sin smazao jeee. I sarmu za ručak. Naš prvi ručak bez mučenja, svi za stolom i svi jeli samostalno.
Da ručak sarma, 2 lonca. Za led i svekru. I da jedan lonac će ići svekru... Aaaaaaa. Ok skuhat ću mu al hoću znat tih j 8 lonaca će bit za njega. A ne skuham nama i pola je za njega.
Bilo priče o bivšim prijateljima ljubavima. Teđe mi padaju ta nestala prijateljstva. Ljubavi.... Svaka je ispisala svoj trag. Neke bi voljela opet sresti. Neki znam da još sam im negdje i ja u podsvijesti. Ne žalim
Mm i ja smo cijeli faks prošli i bilo je i za očekivat ishod.
Ilani 👏💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 kako lijep opis dana. Neka ih više takvih.
Tpol super sa Vjevericom da si se dotakla psihologije.
Sanjarka / Ejic, sin mi se vrtio, vojnički i kako treba puzao sa 6 mj. A imenjakinja joooj. Danas sam ju snimila kako se podigne na noge. No ne puže. Mislim da će prohodati.
Llr eto i te boleštine su meni pomutile planove. Htjeli/htjela s frendicama novu (ima jedna sina god mlađi od mog) pa ne mogu njih slinave dovesti :(
Ma samo da su oni ok.
Bellaru nisam ulovila što je s karlom?!
Viber danas nije moj. Mob ispražnjen.
Laku noć!!!
Crazy, Marcel se sad nekih tjedan ili dva znao sam okrenuti na bok ali nije znao kako nogu prebaciti da se okrene. Danas ujutro sam mu tako iz sale kao pokazala, prebacila nogicu i malo ga povukla za rukicu (vise se on sam povuko kad me primio za prst) i nisam se nadala da bi on to tako brzo mogao shvatiti. Ali kad se probudio iz 2. spavanca je bio dobre volje pa sam ga ostavila na kaucu i nekih 2-3x se sam potpuno okrenuo 💙💙
Jel se tvoj okrece na bok?
I da, zaboravih mu cestitati veliki 5 minic!! 💙💙🎉🎊
Ilani, iz tvojih postova mi tvoja obitelj djeluje bas onako kako sam ja kao djete zamisljala svoju obitelj u buducnosti 😍😍 Svi slozni, pomazu jedni drugima, harmonija na najvisem nivou ❤💞
Ellie, vas je bas dopalo ove godine sve... Ali evo, jos malo i pocinje nova godina, uvjerena sam, bez negativnih iskustava.
LLR, super sto su djecica ozdravila! Sad se i ti jos danas nakljukaj s vitaminima pa da i ti udes zdrava u novu godinu 😙
Mi cemo ipak sami docekat novu (mozda ako nam moja mama dode na par sati, a mozda ni ona).
Danas nisam napravila nista od planiranog tako da sutra mm opet dobiva za birati sta ce, pazit na Marcela ili obavit poslove koje ja danas nisam stigla jer je on morao odmarati... 😒 Skoro sam uvjerena sta ce ovajput odabrati 😂😂
Evo, moje bebe spavaju, manji bebo se i najeo a sad se nadam mirnoj noci. Isto zelim i vama! Laku noc! 😙
Drage moje ljetnice, želim vam sretan i lijep zadnji dan 2016! Morate priznati da je svima nama ova godina bila posebna i pamtit ćemo je cijeli život, pa dobile smo bebe 😄😍, mnoge po prvi put!
Meni je posebna još po tome što moj prvenac, moja beba odrastao je, sada je student i nekako sam postala svjesna da je sada mladi muškarac a ne više dječačić. Kako li je to samo proletjelo!
I još nešto posebno dogodilo se ove godine. Upoznala sam drage mlade žene, mame s kojima djelim svoju svakodnevicu, razmišljanja i probleme. I to mi uljepšava svaki dan i puno mi znači. Za vas,drage moje cure! 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
Eto, ja već počela nazdravljat😁😁😁
Ilani 😍 a bas si lijepo ovo rekla!!! dijelim tvoje misljenje pa u to ime 🍷🍷🍷🍷
A s obzirom da danas nije nitko evo zene i ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ stara je godina pa navalite 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍔🍔🍔🍔🍔🍞🍞🍞🍞🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍳🍳🍳🍳🍕🍕🍕🍕🍕🍝🍝🍝🍝
Tpol super za mamu..osjecas li se sada bolje??
Ilani,gospodar 😍😍😍😍,da da, i mogu ti rec da sam fascinirana doma tv-om, ono samo tri reklame kroz citav film?!?!?!??onak wtf 💪💪💪💪 da je na rtl bio onda bi gledali reklame s dijelovima filma 😂😂 danas nastavak slijedi... a u prvim reklamama sam se zaljubljivala u muza pa sam jos dio filma i propustila 💕😂😂😂 a ostatak filma usput peglala ves..zaostataka,a danas punu kosaru opet perem..reko taman da danas imam kaj radit tijekom filma..
Prijavljujem katastrofa noc iza sebe al cisto sam si ok..prvo nisam do pol dva mogla zaspat a za to vrijeme mi se mala vec dva puta probudila?!?!? zaaaastoooo!!?!?? i onda me nazivcirala jer gura nos u stranu u onu ogradicu i ne cujem ju da dise i nema sanse da ju tako ostavim spavat..ja ju odmaknem,ona opet i tsko dok ju nisam probudila 😲 pa sam posizila kaj sam ju probudila..na kraju sam nasla rjesenje i stavila medu izmedu nje i ogradice..pa gurne nos u medu al ne moze ga tak duboko gurnut da ne moze disati pa ok.. ostatak noci se budila valjda svakih sat,sat i pol.. 😥😥😥 cak je i muz to cuo iz druge sobe..pokusala sam metodu,pusti je da se sama smiri i zaspe..nema sanse covjece jer otvori oci ko usred dana i SJEDNEEEEEEE ,pocne pricat..moram intervenirat jer necu da se nauci tako pak bit budna nocu jer cu se onda propucat..i ovak mi je san isprekidan uzas.
jutro zene!
Ilani predivne rijeci i u to ime i ja nazdravljam 🍷🍷🍷🍾🍾🍾
Ugolina ni nasa noc nije bila puno bolja, mislim da se budio svakih 45 min i plakao..al dobro, bude valjda veceras bolje..mi papamo kasicu pa bjezimo u grad na djecji docek
nove godine
Sortiraj odgovore
Najstariji