doljnu usnu stavlja stalno u usta i sise je,a kad vristi ne grci se.
uspjela sam danas dok je spava sasiti torbu za kupovinu 😁
Dalmatinke jel kaul/kaula nas naziv za karfiol? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol bravo za kupanje bez plakanja 👍 raste cura. A jednom ce te samo iznenadit i nakon ovog spavanaca u 20h produzit u noc 😘
Mare mozda su zubici. A kad su braci i seki izasli?
Vidila torbu na viberu, super je 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ejic,super da je tako ispalo..sad je obazriv...
Uspavljivala sam malu i nikako,i zicam muza da ju pripazi dok odem na wc pa cu kao nastavit..i vratim se a kad ono on ocito dobrovoljno ido nju uspavat?!?!?!? prvi put!! do sad ju uspavao dva puta i to slucajno,zaspala od premorenosti...
I uspio ju sad uspavat iz skroz budnog stanja!!! 💪💪💪💪 ja sam u blagom soku 😲 cak joj je i pjevusio ko sto ja radim 😂😂😂😂😂 moj muz,koji nikada u zivotu nit pjeva bit plese...uspavali jedno drugo,loooom 😂
Vecer curke! Kako ste mi?
Malo sam.skroz zaboravila na forum!
Jutros bili na vjezbama.i kaze zenska napredni smo. ALI ne hvata igracke. Ma nek idu oni u pm! Kao previse je aktivan pa sve radnje nisu savrsene. Kao sve to radi al ne kako treba. Poserem im see na struku vise!
Onda sam isla malo radit...i sad se kravim i cekam da mi dostave gyros da ga roknem prije spavanja😁 pms pa zderem ko da 5 dana nisam jela.
Idem vas malo citat..
sanjarka nemam pojma kad su im zubici izasli jer nisam imala problema s tim.
baby nadam se da su zubi jer usnu doljnu sise toliko jako da joj se zacrvenila i kao malo rasjeceno. Toliko jako sise
Sortiraj odgovore
Najstariji