Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Prosinac 2016. 09:43

Ellie haha totalno ludi docek planiramo na kaucu 😂 bit ce bolje sljedece godine. Mislim mogli bi mi i ove uvalit bebu babama al nedaaa ni se nigdi. Ako me ne pukne sta zadnji dan 🤔

Ejic uh bas ti pao tlak 😨 od cega to tako dođe? Nadam se da je danas bolje 🤗

Llr ajme nju spicila isto velika temp. Hara ta viroza i crijevna. Di god se okrenem netko ima jednu. Uzas. Nadam se da je danas bez temp 🤗 i muz isto. Lana se neda 😊 tako sam i ja jedina ostala zdrava.

Tpol o bome sam se prejela. I jo nisam ni jedan kolac pojela sta je totalno cudno za mene 😂😂 al sarmeee, pa di god dodemo svatko vadi prsuta i francuske pa sveki premala patku s tocom i njokama, pa bilo crnog rizota...aaaaa! Dobro je ionako moram vratiti koje kilo u guzicu 😂
    A to dizanje nogu bi moglo bit zbog probavnih tegoba tako zna i moj kroz san i onda se isprdi. 

Crazy brzo ce nam Josip u okretanje krenit? 😊 i moj je krenuo s 5mj s tim 👍 

Mare bas lipo vidit da pises na forumu 😆😆
    Ne mora se mene nitko bojat radi foruma ne grizem 😂😂 meni bi samo bilo žao da vas viber odnese kao sto je odnio fejs vise od pola ekipe. A tamo postalo bezveze. Mislim meni je forum naj pregledniji za ovakvu vrstu druzenj i bilo bi mi zao da se prestane pisat. Nek svatko pise di mu odgovara ja necu vikat 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Prosinac 2016. 09:44

Lovri i Helinom Marku sretan veliki 5. minic 🎈🎈🎈🎈🎈

Sanjarka88
    27. Prosinac 2016. 09:45

Ivanama sretan imendan 😘

Abies
    27. Prosinac 2016. 10:29

Llr neka cas sve viroza napusti. 
    Tkomje još bubani nek ozdravi
    Nisam čitala. Lovim vrijeme. Mm tobože radi. Ja s njima. Mali ne da oko tretirat. Složili bebi kinderbet, kolijevka joj mala postala...zapravo niska. 
    😘 Ekipi
    Čitat ću zaostatke kad tad

mare1989
    27. Prosinac 2016. 10:31

Sretni minici 

deeka
    27. Prosinac 2016. 10:41

Hello!
    Sretan mi imendan. Hvala i vama hehe :)
    Moja isto nekad place kad prdne, jebena probava. Takoder pokusava radit neku vrstu mosta, cak i prilikom kupanja. Pokusavam to zaustavit.
    Sta jos. Hm...ugolina ni.ja me bi dala da mi pas bilo ciji lize malu, ni da ga ona dira sad dok je beba. Bljak!
    I ja napokon u tihoj misi. Pihh

Sunshine1
    27. Prosinac 2016. 11:13

Ejic nisu grcevi. Imala je jake grceve i skoro do 4,5 mj pa bi ih zasigurno prepoznala. Ali bas jaaako place. I nije nakon pocetka dohrane nego tako oduvijek. Valjda ce proc. Kakanje isto ko kod vas,bez problema.

Sanjarka se tovi 😂😂😂 ja nisam nesto pretjerano hrane,ali jesam kolaca 😆😆😆

Petra judasica prerasla kolijevku😀👍

Sretan imendan Ivanama!!
    Nama danas dolaze vjenacni kumovi i mislim da je to to eventualno ako jos prodemo do Teninih kumova...

url=https://lilypie.com]

uykmyjh
    27. Prosinac 2016. 11:57

Hvala cure 😍 sanjarka sve prati :* 
    Sretan imendan ivane!

TPol
    27. Prosinac 2016. 13:43

Evo kod nas nista , jako ruzno vrijeme puse jako, do trgovine smo jedva uspjeli i sad spava 👍🏻
    vidim da ce mi bit veselo po noci jer hvata svoje nogice u snu a mene to naravno probudi pa si mislim sta je

Forum i meni najpregledniji .... 
    A viber mi ke super za nas koji imamo sovice jer na vecer vise nisam ni za nists nego za chat ako je ko s druge strane zice... Da barem ide ranije spavat isla bi i ja
    Dohrana , bome meni se ne zuri cekam 6mj pa cemo laganini ... Moram kupit hranilicu ! 

Pocela su snizenja ko ide u shopping? Ja cu mozda u subotu ili drugi tjedan , idem sama u miru hehe

mare1989
    27. Prosinac 2016. 13:49

Cure kako pravite batat za kasicu?
    Htjela bi sireni napraviti,vec joj je dosta rize,jabuke i kruske

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.