Sanjarka ni ja ne trazim inace, iako kad smo oboje radili ja bi preko tjedna, a vikendom bi generalku pa bi njemu dala da cisti wc. oatalo bi ja.
Al bome nekidan sam mu zadala samo da pobrise prasinu, i to je cili dan tribalo cekat.
Inace je skroz normalan i nju cuva isto al me bas izbacija iz takta.
Meni ona po danu u kosari, znaci on tebi spava i u sportskom dijelu. uh onda imam jos vrimena haha. mene strah da nece tit zaspat kad me bude vidila kraj sebe.
Zaspe sam ili ga ljuljas?
Ejic ja vog ostavim.nekad 2 sata s njom i odem obavit u grad kad imam sta ili jednostavno opustit nozak uz kavu i onda se vratim pa ga pitam zasti sude nije raspremljeno, a on da nije stiga od nje haha. a ja stignem i s njom sve, i sude i rucak i cistit. Ma...ulizuje se cili dan, ali ga ne dozivljavam
Mare nisu grcevi? Jel prdi? Ja sve pripisujem zubima ii umoru jer gospodica nece spava na duge staze.
Ilani bez masine joj , bilo koja ce valjat hihi salim se gledaj da je velika 😀 Ja sam sve iz ikee a oni imaju od elektrolux . Ok je
Sanjarka drago mi je da ste bolje 👍🏻
Shopping mislim da cu sutra malo nece bit jos guzva jer nisu dosle place isto tako utorkom obicno najmanje ljudi i krajem mjeseca jer nemaju Para! Isplati se dosta snize
Samo da pozdravim i idem spat. Moram rano jer do ponoci je barem mir 😂
Dakle, mi vec nocima, evo traje vec neko vrijeme, ne spavamo. Tj, grofica se budi, pa ne pretjerujem, po 15 puta. 😲😲
Udri u plac, pa ili nosamo ili guram cicu, to upali, ali svejedno mislim da je greska gurati joj cicu na svaki kme. Ne znam sta ju muci, evo doista ne znam. Kako se jutro blizi, tako se skracuju i intervali spavanja, pa se pred kraj budi i svakih 15 min. Malo reci da smo kronicno umorni, cijela kuca je ukomirana zbog nje. Sutra na lregled i cijepljenje, eto polazem nade u pedijatra ali sumnjam da ce rijesiti misterij.
U subotu smo otisli mm i na na par sati na sljeme na skijanje, uspjela je izdurati uz dojenje prije polaska i kasicu u neko doba, nije nas bilo 5 sati. Bocu nije baka probala dati, pa ne znam bi li ju sila natjerala da pojede iz nje 😂
Ljubimo vas sve, i nastavite u blagdanskom raspolozenju 😘😘
Samo da pozdravim i idem spat. Moram rano jer do ponoci je barem mir 😂
Dakle, mi vec nocima, evo traje vec neko vrijeme, ne spavamo. Tj, grofica se budi, pa ne pretjerujem, po 15 puta. 😲😲
Udri u plac, pa ili nosamo ili guram cicu, to upali, ali svejedno mislim da je greska gurati joj cicu na svaki kme. Ne znam sta ju muci, evo doista ne znam. Kako se jutro blizi, tako se skracuju i intervali spavanja, pa se pred kraj budi i svakih 15 min. Malo reci da smo kronicno umorni, cijela kuca je ukomirana zbog nje. Sutra na lregled i cijepljenje, eto polazem nade u pedijatra ali sumnjam da ce rijesiti misterij.
U subotu smo otisli mm i na na par sati na sljeme na skijanje, uspjela je izdurati uz dojenje prije polaska i kasicu u neko doba, nije nas bilo 5 sati. Bocu nije baka probala dati, pa ne znam bi li ju sila natjerala da pojede iz nje 😂
Ljubimo vas sve, i nastavite u blagdanskom raspolozenju 😘😘
Jambica 😲😲 moja kad se cetri puta probudi pa mi dode da se 🔫 u glavu
Sortiraj odgovore
Najstariji