Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    27. Prosinac 2016. 14:15

evo da se javim i ovdje..strajkam zadnjih par dana na svim frontovima jer nam je net doma krepao,danas je bio tehnicar i otklonio problem..nabrijana sam totalno za pisanje prigovora..vidim dosta nas bolesno,zelim brzo ozdravljenje svima..kod nas je svasta nesto,drugi zub probio,nosic i dalje malo zacepljen,kasalj bolje a cini mi se i da skacemo..veselju nikad kraja 😂😂 nocu ne spavamo jer je to za luzere 😴😴😴
    danas kuham bolesnicku juhu i leso pile, ciscenje od svih ovih prezderavanja 😁
    pokusat cu polovit zaostatke ovdje koliko mi moj skakavac dopusti 😂
    sretan minic Lovri, tvisnicu Katji sa zakasnjenjem i svima ostalima koje moj pileci mozak nije upamtio

Littleladybug
    27. Prosinac 2016. 14:16

Mare za batat probaj pire napravit, ja ga nisam jos uvela pa neznam, al mi se cini najjednostavnije tako..mi smo danas probali blitvu i nije bas prosla ok, doduse on je toliko nervozan da samo cendra i nista drugo ga ne zanima😥

ejic
    27. Prosinac 2016. 14:27

Evo malo mira konacno kod mene. Noc nam se moze ponoviti 😉 Zaspao vec u 19:30, kratko budenje nakon nekih sat vremena uz prduckanje i plakanje, a onda spavao do pola noci. pa sljedece papanje u 4, oko pol 6 ga je probudila tatina budilica ali sam ga prebacila kod sebe na krevet i potegli do 7:30 😊
    Ali je zato cijelo jutro bio ceeeendraviiiii 😩 Uspavljivanje za prvo spavanje je trajalo 45min a spavao 20min. Ne zeli biti u viperu, niti u baby gymu, samo bi se nosao. Ali evo, zaspao je oko 12:30, ja uspila pospremiti opeglanu robu i robu koju ne peglam s vjesalice, a sad malo odmora. Imam jos max 15min, ako se do onda sam ne probudi, ja ga budim 😈
    Meni danas opet ok s tlakom. Nemam pojma od kud mi je jucer tako pao. Mozda kombinacija iscrpljenosti, manjka sna i jos te razlike u temperaturi vani... Nadam se da se nece ponoviti.

Ugolina, i mi imamo psica u kuci ali redovito perem ruke nakon sto sam dirala njega ili bilo sto s njim ima veze. Marcel ga "draga" za sad samo nogicama (a nogice jos ne papa 😉), a psicu nedam ni da mene lize, kamoli da njega lize. Na kaucu smije samo s prvim sapicama da ga pomazimo, ali nema spavanja na kaucu. I svaki dan obavezno usisavam kauc od dlaka. Svakog tko je dirao psica i ide neopranim rukama prema Marcelu, upozorim neka opere ruke. Ni ja ne smatram higijenskim za takvu malu bebu da je se dira bez pranja ruku nakon diranja zivotinje. Iako mi psica kupamo i kucni je pas, kad je vani valja se po travi u koju je prethodno pisao i kakio pa mu je to sve na dlaki i ne mora mi to djete dobiti u usta. Nije da mi je to gadljivo ali mi to smeta i nije mi higijenski.
    Kad pricamo o gadljivom, za mene su to stopala. Mogla bi poludjeti kad se mm smjesti na kaucu tako da su mu stopala meni kod glave 😨😨😨 A hodanje bos bez carapa ljeti po kuci mi je 😱😱😲😲😨😨😵😵 Znam, smijesno ali to je jace od mene. Ja nebi mogla biti pediker, povratila bi tamo kad bi morala dirati necija stopala, pa makar i rukavicama 😵😵

TPol, i kod vas puse? Ja sam planirala danas s Marcelom u trgovinu ali ga necu vuci na taj vjetar van. Poslat cu mm neka kupi sto treba nakon posla.
    U shoping namjeravam samo po internetu. Previse mi je sad svugdje guzva da idem s Marcelom nekud. A i da sama idem, ne volim ta naguravanja i cekanje po pola sata u redu da nesto probam i onda jos toliko na kasi...

Sretni minici nasim velikim bebuljama!👶👶❤💙
    Kako vrijeme brzo prolazi 😢

Sretan imendan nasim Ivanama! 😘

Svim bubanima zelim da sto brze ozdrave! 😘

bebacica
    27. Prosinac 2016. 14:27

Pozdrav mamee

Zelim vam sve najbolje za blagdane 😘😘😘
    Sretan imendan Ivanama😘

Kako ste? Kod nas lijepo vrijeme. Sunce, a tata nam otpeljao kolica u gepeku ahahah 😒
    Mi smo ok, prosli tjedan A je preboljela trodnevnu groznicu. Osip nije bio tako strasan, skoro pa neprimjetan. Jedino fibra tri dana nas ubila.
    Zelim da cim prije sve bebice ozdrave 😘 najljepse je kad su zdravi.

I da se pohvalimo, na sam badnjak usli smo u klub zubatih. Dva dana po noci se budila i plakala po sat vremena. Dnevna nervoza je maksimalna, promjene raspolozenja su na petominutnoj bazi. Ne smijem joj prst pokazati ako joj nije po volji.

Mare batat skuhaj. Meni bude mekan pa ga i vilicom zdrobim.

I pocela mi je malo bolje jesti hahahha napokon i otvara usta. Al opet ne pojede puno 😌 20 ml i njoj dosta.
    Sanjarka ti si me pitala zasto ne kupujem kasice. Kupim i nece. Malu imam tri dana u friz i opet ju ne pojede. Tata jede. Najbolje kad ju on hrani, jedna njemu, jedna njoj i pojede se hhaha

Idem cvili nece se sama igrati. Moram glumiti klauna 😂

ejic
    27. Prosinac 2016. 14:32

Ah da, jednom je mm dopustio psicu da mu lize ruku, zaboravio je oprati i uzeo nesto za jesti. Onda sam mu lijepo slikovito objasnila, psic je prije vani kakio, onda se jezikom ocistio pa si mu ti dopustio da ti lize ruku i sad sa neopranim rukama uzimas jelo. Malo je reci da sam mu pregadila jelo koje je uzeo, ali je naucio prati ruke sapunom nakon sto ga ovaj polize 😂😂😂

27. Prosinac 2016. 16:43

Hello,mame!

Evo malo i nas. Prvi je dio blagdana iza nas,bilo je lijepo. Mislim da nam ide i drugi zubic jer smo jako nervozni i zvacemo sve sto se nade pod rukom a najbolje su ukrasne vrpce sa poklona i one gumene slikovnice.
     Danas vec bili u shoppingu ,krenula su snizenja,guzve nenormalne odmah od otvaranja trgovina .Kupili starijoj seki jaknu i cizme,htjela sam i sebi pogledati novu jaknu ali nema sanse ,uzasne guzve,probat cu online,u centre mi se vise ne ide nikako.Seke su danas otvorile sezonu klizanja jeej.Netko je spominjao snijeg,to bi bilo super!

Sretni minici Lovri,Marku i sa malim zakasnjenjem Katji !

Sretan imendan Ivanama!

27. Prosinac 2016. 16:52

Mame,pitanje. Kupujemo perilicu suda. Da da ,nisam je dosad imala. Nakon kupnje ocekujem preporod Na sto trebam obratiti paznju pri kupnji? Koje vi imate ,kako ste zadovoljne? Moja ce biti ugradbena.

Sanjarka88
    27. Prosinac 2016. 18:11

Vecer mame 😘
    Sta se radi? Ja se izlezavam po kaucu malac spava svoj zadnji dnevni spavanac 
    Danas se vratili uvodenju rucka. Papali mrkvu i krumpir i sve smazao 😃

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Prosinac 2016. 18:26

Abies ulovila zaostatke? 

Deeka zasto tiha misa? 

Sunshine vi i danas u primanju i obilasku gostiju? U vas se jos jede 😃

Tpol ja bi trebala u shoping. Prerastao mi je hlace i majice. Za poklone je uglavnom dobio sminkeraj no ovo za po doma trenerkice i to nista i bas mu sad treba obnovit u broju 74

Babycoming cestitke na drugom zubicuuu ❤ skacete? 😥😥
    Pileci mozak 😆
    Ni nama kasice ne prolaze ako je nervozan onda samo boca može proc.

Ejic i ja iman odbojnost prema stopalima oduvijek 😂 nemam pojma zasto. Jedino su mi Petrova slatka zasad 😂
    Kad se probudio malac?

Bebacice profilna je mrak! 😍😍 to ste bili na fotografiranju ?
    Cestitke na zubicuuu! To sad ide drugi kad je nervozana i dalje postojana 😨
    Onda nek je tata redovno hrani. Jedna njemu jedna njoj haha 😂

Ilani nemas perilicu uz toliko djecice? 😨😨😨 kapa dolje zeno! 
    A profilna! Nikolina nam je secer samo takav 😍😍😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.