Sanjarka, i meni su samo Marcelova trenutno slatka. Pitam se samo do kad ce biti i tko ce mu rezati nokte na nogama kad meni vise nece biti slatka 😁😁
Spavao je do 15h 😮 I onda sam ga htjela u 17h na zadnji spavanac spremini a on naravno nije bio umoran. Zaspao tek 17:40 i probudila ga nakon pola sata. Nadam se da necu imati sad problema s uspavljivanjem u 20h... 😕
Mi smo danas papali krumpir i tikvu. Da sam jos imala, jos bi vise pojeo. Ne usudim se davati mu toliko koliko on moze pojesti...
Kako su mudrica i tm? Jel Petric bolje?
Dobro su. Mm i mudrica jos kaslju a Petrica jos zeza nosic sl sve u svemu su ok 👍
Haha. Mudrica je velika vec al svejedno nemam averziju na njena stopala. To valjda majčinski. Tako da no sikiriki nece hodat okolo sa velikim noktima 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka zato sta nije tija pomoc u jucanskim poslovima, a nisam.mu puno zadala posla.
On umoran, a sta ja radim po cile dane i noci, cesem ***** ufff
Ova moja mala se naucila spavat u kolicima po danu,sad je bilo toliko vristanje jer sam je isla uspavat na krevetu da je 10 kuca dalje culo. a moram je odvilnit od toga, nece jos puno u kosari stat. Kako cuuu??
Oh, zato ja od svog ne ocekujem da radi po kuci, cisto da izbjegnem i tu tihe mise 😂😂😂
Zadužen je za smece i terasu i aj bog. I naravno sve popravke po kuci i ostale muške pizdarije.
Kad ja nisam smila čistio je on. A ovako mi pomoc bas i ne treba.
Al to da oni misle da mi cesemo doma onu stvar to je činjenica 😠😠😠
Moj isto spava u kolicima. Nemam pojma ni kad cu ni kako cu ga odviknut od toga. Al zasad mi je ok. Spava u sportskom dijelu
Sanjarka, dobro je to znati 😉 Inace bi mm zaduzila za to ili ga vozila pedikeru 😂😂
Super sto je tvojima bolje 😊
Deeka, i moj je takav. Uvijek bio umoran, nije mu se dalo nista raditi jer ja sam kod kuce pa mogu sve ja. Dok mu nisam dala da bira hoce li napraviti ono sto treba ili cuvati Marcela. Kad je bio cijelo posljepodne s njim onda je vidio da to nije macji kasalj. I onda sam ga jos provocirala zasto jos nije rucak kuhani da sam gladna, kako je on meni znao reci kad je dosao s posla. Sad zadnjih par dana sve to vidi drugacijim ocima i ne diskutira vise oko toga hoce li nesto napraviti ili ne 😉
Jucer se cak i sam ponudio da napravi rucak nakon sto meni cijelo jutro nije bilo dobro, a jos je trebalo usisati i peglati, a Marcel sav nervozan i samo bi se nosao.
Ilani nikolina 💕💕💕💕
Ja imam od zanussi perilicu,nikakva preskupa i savrsena mi je,pere vec cetvrtu godinu isto ko i prvi put,a pere pa skoro svaki dan..
vecer curke
sirena je imala napadaje vristanja tako 2h popizdila sam jer jos uz to sve sin vristi da hoce u wc,kcer me ne cuje jer igra igru na mob a muz na terenu. Sad sam ga natjerala da spava,zaspo je,kceri sam izbrisala sve igre sa moba i ona je zaspala placuci,muz dosao tisina u kuci a ja se ubijam kolacima.sirena gleda mededa koji svijetli pjeva i uziva.
Mare dovela reda u kuci 😂😂👍
Sta nam muci sirenu pa ima te epizode plakanja? 🤔 jel se grci dok place?
Eto Deeka pokušaj Ejicinu metodu. Ili ga posalji na porodiljni drugih 6mj 😂
Stigle su mi naocale. Taman ih stavila dok gledam film a Petric ne stalno cudno gleda 😂😂😂
Btw jos ne spava. Otkad je bio bolestan to nam se prominilo. Sad zaspe izmedu 21-21.30h. Vidit cemo hoce li taj ritam potrajat🤔
Hahha mare kod tebe zabavno, sta je sireni? :(
Mi smo kupali nasu super je bila ne dere se , sad lupka nogama , lijepo smo je oprali za promjenu hahhah ... Pa joj zavezali dva repica 😀 Masazu gospodica dobila, lijepo je bit beba. I sad je zaspala sigurno da napuni baterije da me zafrkava do 11,12 ... Nece da spoji... A po danu nema vise duze od 30-40 min
Ejic da kad sam izasla van vidla sam da bas previse puse ali reko aj kratko do trgovine ona odma spustila glavicu tako da njoj nije smetalo. A kad smo bili u trgovini razgledavala samnom hehe ... Bas se vidi promjena i kolko je narasla...
Kucanski poslovi i ja sam se ljutila, mislim cijeli dan pokusavam da je to u nekom redu a on razbacuje , nista dok se ne naljutim, danas evo sve iza sebe sprema 😀
Evo probudila se moram ic
Sortiraj odgovore
Najstariji