Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Prosinac 2016. 22:16

Deeka ljuljam ga al kratko. A ti nju? 
    Do nedavno nije bio problem što me vidi no sad je pa sam okrenula sportski dio suprotno od mene pa me ne vidi i to upali 😂😂😂

Ugolina to muzicu! 😎 sad mu uvali svaku vecer da je uspavljuje 😂

Jambice omg 😥😥😥😥 koliko to vec traje?? Morate je dugo nosit da se smiri ili? Ajme! Valjda je samo kratka faza 😨

Bellaru ne hvata uopce igracke ili? Ma ja garantiram da bi svakoj bebi pronasli neku "manu" !

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    27. Prosinac 2016. 22:20

Sanjarka isto kratko kad vidim da joj je dosadilo pa pocne zugat. Meni se kosara moze podic ko i ona lezaljka pa nekidan ostalo tako i nije tila zaspat sve dok je nisam okrenila da me ne vidi.

Sanjarka88
    27. Prosinac 2016. 22:37

Njima ti svaka promjena radi problem. Kad sam makla kosaru i stavila sportski dio isto je bio dar mar 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    27. Prosinac 2016. 22:39

I ja ocekujem uskoro! A i tila bi je odviknut od spavanja u kolicima, ali nezz kako. Zgodnije mi da je u njima jer mi je pri ruci, nego da je u sobu nosim

ejic
    27. Prosinac 2016. 22:40

Sad sam ja nahvalila mm, kad mi on okrene sljedeci tjedan opet plocu na gore 😂😂😂😂😂 Ali za sad to funkcionira. Jel vjerujete da mi je maloprije reko neka idem koji dan s Marcelom u shoping i kupim sta mu treba 😮😮😮😮😮😮 Nisam mogla vjerovati usima!! Nije da je skrtica sto se tice stvari koje malome trebaju, ali ipak prije nego nesto kupim a on je pokraj, pita bar 2x jel mu to treba 😂😂😂 A sad mi kaze sam od sebe neka idem kupim 😮😮😮😮😮 Mislim da cu usprkos guzvama ipak sutra ili prekosutra ici da se ne predomisli prije 😂😂😂😂😂😂😈😈😈😈😈

Deeka, i to mi je poznato sta kazes. Znala ga zamoliti da iznese smece prije nego usisam i obrisem podove da se ne drobi kasnije nesto po podu i cekam 1h, cekam 2h i ponovim i opet cekam. Onda se naljutim pa me pita jel to mora sad odmah napraviti, jel ne mogu malo pricekati, pa cekam evo vec 2-3h. Ali to se dogadalo prije trudnoce, po tom pitanju je sad poceo biti malo obzirniji (ili ja tolerantnija 😁😁😁). A o neredu koji spominje TPol, to necu ni komentirati. Nekad ne razumijem kako se moze u roku od 15min napraviti toliko nereda...
    Ah muskarci, niti s njima niti bez njih 😁😁😁

Jambica, jel mozda skok? A jel se dosta najede? Mi smo imali slicni problem (ili bolje da kazem imamo? samo 1 noc nam je bila bolja 😁😁), a uzrok budenja je da se u jednom podoju ne najede dosta jer zaspi nakon sto parput povuce i za sat vremena je opet gladan.

Mare, nemam ti sta pametno reci na temu vristanja. Mantraj si da su zubi, mozda ce ti biti lakse za preci taj period.

Cure, jeste vi vec sve dobile prve menge nakon poroda? Kod mene jos uvijek nista, a prosla su vec 4 i pol mjeseca. I onda odmah nakon poroda nije dugo trajalo krvarenje, nekih tjedan i pol a kasnije samo tragovi ko iscjedak na dnevnim uloscima. Gin mi je na pregledu 6tj nakon poroda reko da se sve ocistilo. Malo me strah da ne ispadnem ko moja susjeda koja nakon rodenja kceri 11 godina nije imala menge... Ja bi barem jos 1 sekicu da Marcel ne bude sam 😊 (i da mama ima s kim sopingirati 😈)

curicax3
    27. Prosinac 2016. 23:04

Ma Ejic nisam ni ja dobila,a moja 6 mj.Nakon prve kceri sam dobila tek s njenih 11 mj.A bez brige,ovulaciju vjerojatno imas unatoc tome,tako da trudna vec mozes ostat😉

bellaru
    27. Prosinac 2016. 23:12

Sanjarka ma lovi, skida mi naocale sa lica, dam mu ruku pa mi prima prste, al ako bas igracku stavim pored njega on ju vise gleda nego da ju lovi. 
    Tvoj je na ad..kako on spava po noci

Ejic ti cim svane gas u shopping da se stvarno ne predomisli!😁😁😁 

Curice pa gdje si mi😀

27. Prosinac 2016. 23:18

Vecer mame! 
    Mi se uspavljujemo od 21 h i nikako zaspati, a pospana je. Nešto ju opako muči, a ne znam sigurno što. Sva je nekako napeta, nikako se ne može opustiti. Na cici kao zazmiri pa odjednom me počne grebati, gristu pa otvori oči, pa se hoće ustati. Uspravim je, baca se prema dolje. Umorila se biti na rukama a i krevet neće. Ma ne znam više... Rano ujutro idemo na kontrolu neuropedijatru, možda da spomenem to njeno nespavanje, al opet vidim da dosta djece tako slabo spava pa da ne napuhavam stvari. Pitat ću, ne košta me ništa. 

Ejic, ja ti još nisam dobila prvu mengu poslije poroda. Obično mi dođe nakon 10 - 12  mjeseci. Svaka žena je za sebe, nema tu pravila . 

Ugolina, bravo za muža!  Još će on njoj i frizure raditi i plesati će s njom 😁👍
    Usput, u petak, subotu i nedjelju na Doma tv je Gospodar prstenova 😁

TPol, super za kupanac bez vristanja! Mogu si zamisliti kakva je to lutkica sa dva repica   💜

Evo zaspala je napokon. Koliko će potrajati pitam se. Noći su nam postale baš loši.

ejic
    27. Prosinac 2016. 23:27

Sad mi je malo lakse kad vi iskusne mame kazete da je nakon prijasnjih poroda trebalo tako dugo do prve menge. Hvala vam!! 😘😘

Curice, ma pazimo mi. Htjeli bi mi jos djece ali neka Marcel jos palo poraste tako da mu mogu neke stvari malo pojasniti pa onda. Sad nam se jos nikud ne zuri 😉

Nesto se poceo meskoljiti. Nadam se da ce se sad probuditi za spavanje pa da onda i ja mogu.

Laku noc vam zelim! 😴😚

curicax3
    28. Prosinac 2016. 04:19

Bellaru,tu sam!jedva😂i cure mi kuci sad dva tj,jer su dezurstva u vrticu pa nemam vremena bit aktivna😂landramo okolo da ne izludimo u kuci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.