Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    26. Prosinac 2016. 23:34

Večer

Kod nas opet temperatura ,ovaj put je Rita i mm na repertoaru(La d
    se još drži).
    Svih nas je ista viroza strefilA..Rita lijepo jede i spava,nije nervozna..nakon inhalacije manje kašlje .u 17:30 imala 38.9 u guzu i dobila cepic ,nakon dva sata počela padati..
    I onda tako u krug..pratim je i svako pola sata mjerim..
    Evo i ja sam se izjadala i ispovjedila..
    Sad vas pozdravljam jer se pahulja upravo budi..
    Mirnu noć svima😘

uykmyjh
    27. Prosinac 2016. 00:25

Rita brzo ozdravi 😖

TPol
    27. Prosinac 2016. 05:30

Rita brzo ozdravi 👍🏻👍🏻👍🏻

Ugolina bas nezgodna situacija ali sami su krivi, ja nisam gadljiva ali kad je u pitanju beba trebaju imat obzira . 
    Sanjarka znaci prejela si se? Bas sve prehlade neke kod vas neka brzo produ
    Ejic uh moras pazit i mene je juce uhvatila takva neka slabina isto sam odspavala... Uzas .... 
    Sunsine, ds jel se navikla neznam ali bila je skroz cudna i nije hjels lezat a akd smo je nosali onda je islo al stavljala sam ju natrag na leda pa s ugrackama zabavljam.... 
    E neznam sta je s mojom znaci toliko podize nogice u zrak da me probudi jer suska , i probala sam ju stavit na trbuh dize glavu ,sad se namjestila na bok pa prestala, jel to nemirno spavanje ili sta? Hmm unazad 3 dana tako .

CrazyPuppet
    27. Prosinac 2016. 07:48

Jutrooo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩
    Prvo s malim zakašnjenjem, sretan veliki 6.minić našoj Katji 💟💟💟💟💟💟
    Rita brzo nam ozdravi😙
    Ugolina, ma sa svakim pravom si reagirala. Ja sam isto neki dan u konzumu u liftu zarežala na neku babu, koja ga počela dirat po rukicama. Ono, tko si, jesi zdrava-bolesna, prala ruke ili ne, dva metra od mene i bebe!!! Što si ljudi sve dopuštaju.
    Sanjarka kako tvoji?
    Sunshine, naviknu se oni na nosanje odmah... Super im je ta perspektiva 😉 Prđenje, nadam se da će vam brzo proći muke. Jel nakon bilo koje namirnice problem ili samo kod određenih? Možda da malo popratiš... Mi ćemo kroz dva tjedna krenut s dohranom, vidim ja da on širom gleda kad se jede.
    Mi za božić bili kod neviste, jučer imali goste, danas mir. Nisam se nešto prežderala, malo jesam pojela više nego inače, al bez pretjerivanja. 
    Noć nam je bila neka, budili se naizmjence i Josip i Jakov. 
    Josip mi se isto unervozio za Božić od tolko ljudi, trebalo mi sat vremena da se smiri. Nije navikao. Napinje se nešto da se okrene s leđa na trbuh, al se pritom jako izvija, ča fa moram ispravljat. Al krenuo je u istraživanje 😍

mare1989
    27. Prosinac 2016. 07:55

dobro jutro
    🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕☕
    🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰
    posluzite se

sanjarka kako je Petric?

Llr kako je jutros Rita?

Ja sam slabo bila aktivna na forumu jer su svekici bili u cetvrtak stigli i jucer su otisli. Ritam od sirene se totalno poremetio,navecer bi kasno zaspala ujutro rano ustala😨 bas ludnica. Jucer od 14h je samo plakala cim bi je spustili pa i dok bi je nosali i ljuljali je vristala. Ja i mm smo naizmjenice jeli,u wc isli i ostalo. Nju smo samo nosali i ljuljali,zaspala bi 10min i onda vriska.😨😭 Tjesim se da su zubici u pitanju i ovo blesavo vrijeme. Ako nista bar nam je noc bila dobra zaspala oko 20-23-5.30 i evo je sad u kolijevci lezi i pjeva i jede sake

mare1989
    27. Prosinac 2016. 08:01

Sretan imendan svim Ivanama i Ivanima 😚😘👄

Ugolina
    27. Prosinac 2016. 09:11

Sretan imendan,ivane!!!

Crazy,te babetine su isto katastrofa..ja opcenito ne kuzim ljude koji imaju potrebu gurnut glavu u tuda kolica i dirat tudu djecu..ok,bebe su slatke,al odkud vam pravo,majku vam..bas to jesi zdrava bolesna sugava peres ruke ne peres,nije uopce bitno  nepoznata si osoba i odfakaj!! tak isto ja u lidlu,okrenem se nes gledam,vratim glavu, a neka cura dira moju bebu za ruku i tepa joj nagnuta 20 cm od njenog lica..eeee ljudi moji 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈 kad sam ju spickala e pocrvenila i pobjegla

Sanjarka88
    27. Prosinac 2016. 09:22

Jutro mame 😘 jeste se naspavale? Dolazite sebi pomalo od tempa zadnjih dana? Sad je malo mir do vikenda 😃 

Mi smo bolje. Bar mi izgleda da ide na bolje. I noc je bila bolja. On ne kaslje uopce i nema temp pa mi ga se ne vodi u dr da ne pokupi nesto jos tamo. 

Moram malo posredit po kuci. Pa cemo se spustit do bake na kavu. Lagano se vracamo u rutinu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    27. Prosinac 2016. 09:33

Ja i moja zlica danas do mojih..sogici je imendan..pretpostavljam da ce joj doc i njena sestra s djecom pa da im ostavim poklon..oni poslali i mojoj dar.. hvala bogu,i tim darivanjima je dosao kraj..
    Kaj se tice nove,razmisljala sam da bi mozda kod mojih,al nema sanse..bit cemo lijepo doma i imat svoju rutinu kao na bilo koji drugi dan.. na bozic smo ostali kod mojih do osam,ova moja je bila tak nervozna katastrofa,i dok smo doma dosli,nije do 23 mogla zaspat od jada, a sirota 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.