Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    25. Prosinac 2016. 21:15

Nisam stigla pratiti ovih dana,došla sam samo da vam svima zaželim blagoslovljen Božić i nadam se da ste ga proveli u veselju s vašim najmilijima 😘😘😘

Sanjarka88
    25. Prosinac 2016. 21:30

Najdraze ljetnice sretan i blagoslovljen Bozic vam zelimo ja i moja ekipa 🎄🎆🎇❇✨🎉🎊🎀🎁
    Nadam se da ste se svi lipo proveli. Mi smo izašli iz kuce u 8h ujutro i usli u 20h navecer pola dana sa mojima, pola sa njegovima i bas nam je bilo dobro 😊
    Petric je jutros i na misi bio 😃

Ugl. Jako je prehladen. Temp nije imao od one noci tada mu bila 38.4 u guzi. Ne kaslje skoro nista hb no hvata ga promuklost dok place ponekad. Nos mu je stalno zacepljen preko dana i nekako al noci su nam bas teske. 
    No on je dobre volje veci dio dana pa je sve lakse. 

Nadam se da je ostatak razreda zdav 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• -Miki-
    25. Prosinac 2016. 23:46

Sretan Božić svim dragim ljetnicama!!!

• -Miki-
    25. Prosinac 2016. 23:52

Sretan i blagoslovljen Božić zelim vama i vasim obiteljima!

Sanjarka88
    26. Prosinac 2016. 06:33

☕☕☕☕☕☕☕ jutro mame! 😘

Mi jos jednu tesku noc zbog punog nosica 😥

Kako ste vi? Koji su planovi za danas? 😘

Sanjarka88
    26. Prosinac 2016. 06:35

Katja sretan veliki mali polurodjendan 🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Abies
    26. Prosinac 2016. 08:57

Jutro!
    Nosić imenjaku.... A da pitaš sutra za efedin? Bar za noć

Sin zaradio konjuktivitis :(  ja svađu s mm. Bože kako je sebičan i glup ( u nekim smjerovima).
    Bili su gosti (njegov bratić s blizancima) i sinu oko bukti i natiče. Velim da bi na hitnu. A on pm i gunđanje..... I na kraju sam ja otjerala njih (u 21h) i kakva sam to..... Odi onda. Ionako to dobro radiš.
    Novi je dan. Bolji.
    Nadam se da ste lijepo se svi proveli.
    Tko ima kakvog Stjepana , sretan imendan!

Ellie00
    26. Prosinac 2016. 09:09

Jutro,
    Moze caj. Ja jos kasljem. Noci su najgore, uspjela se ispovracat koliko me iziritirao kasalj.

Ena super, zadovoljna je poklonima. 😁😁😁 I mama isato
    .
    Problem marame rijesila sestra (nisam joj nista govorila). Frendica koja radi te marame je I njena frendica pa ju je krenula ispitivat otkud joj to uglavnom bilo je neugodno. Ja sam joj samo rekla da sam razocarana

Danas odmor

Ugolina
    26. Prosinac 2016. 09:44

Jucer dan bio bas lijep..muz zavrsio s poslom oko podne tak da je dosao ranije nego inace,malo si je i odspavao prije turneje jer ipak je ustao u 4.. a onda njegovi,pa kad si je malecko malo odspavala,onda moji..u osam ju primila nervoza katastrofa jer obicno je u to doba doma okupana i u pidzami..i onda se zaribamo i tak nervoznu ju stavimo u jaje i brzo kao odlazimo,i bome sam pol km nize morala stat,vadit ju iz sjedalice,umirit i onda krenut ispocetka..bas smo glupi..umjesto da ju prvo umirim a onda da idemo..covjek uci dok je ziv 😂 al zato joj se sve poremetilo, naspavala se u autu tih 15 min i ti ju taman zaribalo da mi nije do 11 mogla zaspat..i onda mi se opet probudi ujutro u 7:45 ko i one dane kad zaspe u osam..muz danas ima sl.dan 💪 i onda ga moramo potratit na posjecivanje.. starom mu je imendan i jos moramo kod njegove bake i sestricne ic..za to se moram psihicki pripremiti jer ta sestricna je 🔫 boze kolko moze lajat,a jedna je od onih kaj je puna savjeta a nikada nista mojoj bebi nije kupila..nit za rodenje niti ikada poslije..nisam materijalist ali ako ona mom djetetu nije kupila neku sitnicu za 20 kn majke mi necu joj 15 dkg kave vise nikada odnijet!!! kuzim da nemaju love,prakticki od bakine penzije zive,ali pusi se jedna za drugom???!?!?.. mogla je ostavit svaki mjesec pet kn na stranu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.