Abies bolje laringitis nego bronhitis. Brzo ce to proc 😘 veliki hug nasoj imenjakinji.
Ellie i ti si bila vrijedna danas 😎 kakav je ovo napitak? Izgleda bljak 😂😂😂
Idem spavat tko zna koliko ce nas puta nosic probudit veceras
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer mame...popodne mama i ja pekle kolace,nemam pojma koje al ima ih 😂😂 ma ta moja mama je luda ko siba,veli ove godine necu vise od dva,tri kolaca... da ne pricam da smo ih u sat i pol spekle cetiri a ona nije pokazivala nikakve znakove da misli prestat 😂 samo je mijesila i dalje,miksala ali ja sam morala ic,bejb nije bas nes odspavala popodne,zvukovi iz radione kat ispod su ju probudili nakon pol sata sna i vise zaspat nema sanse pa sam se oko pol sest pokupila doma s njom ne bi li barem malo odspavala u autu..tak je i bilo..muz ju doma preuzeo i zabavljao dok sam oribala,ma polizala kuhinju,a nakon sto sam uspavala bebu sam jos oprala kupaonu i speglala njen ves..sutra samo okitimo bor,slozim jaslice usisam i prebrisem podove i to je to od mene..sutra opet dan ono,do svojih..burazi ce u sumu po mahovinu pa cu si uzet za jaslice..dog se s muzem da cemo se nac kod njegovih kad zavrsi s poslom..tocnije prisiljeni smo doc tamo zbog njegovog starog..bas me to zivcira,sad je moram tamo ic jer je on racunao da bumo mi dosli na bakalar,a nije nas nis pitao..a kad mu i velimo da nismo mislili, joooj a ja sam vec kupio a bla bla..vec sam pitala muza da kaj mu stari brije..a veli kaj cemo mu,em je star pa mu ga je zao,a tvrdoglav..a jebiga,samo muza imaju pa mu mogu povremeno tak nes tolerirat..a da se stalno dogada,ma odfakaj stari.. idem bacit oko na viber iako se tam ne isplati citat,nebi do jutra procitala..
Ellie,lijep bor..vidim da imas kuglicu s enom 💕 takve i ja dala napravit,svima svojima kuglicu po obitelji..
I kaj jos? da... laku noc 😘
Vecer mame!
Evo i ja pri kraju sa svime. Kolače napravili, svekrva iznenadila sa baklavom pa onda nisam ni radila sve planirano.
Zubic zvoni i osjetim oštro na dodir ali se ne vidi još.
Sanjarka, bolje ti je da ne znaš kako boli uho! Može boljeti jako, nezamislivo jako. Mene je uvijek toga strah kod djece. Kapajte nos mudrici, neka ga non stop čisti, ne puno čačkati po uhu, samo izvana. Možete ukapati sok od biljke čuvar kuća, a bude li boljelo baš, mogu se ukapati i kapi za nos u uho da se smanji otok.
Da, kćerka kupila majicu i to baš lijepu. Žao mi što sam je rastužila, moram si zapisati negdje da im ne kopam po sobi pred Božić.
Ellie uživajte sutra sa tvojima.
Ugolina, kolače samo za Božić ili odmah i za Novu?
Abies kako je Petra? A ti? Radila puslice ponovo?
Sunshine, dobar plan za sutra :) Kako se nikad ne sjetim popiti čašu vina u miru? Baš lijepo, opuštajuće.
Opa, pa ponoć je! Laku noć ekipo!
hello ja nikako doci do foruma
Teta Sanjarka ne zamjeri molim te 😍
svekici su stigli pa je ludilo u kuci,danas smo bor kitili,djeca kao da ih netko spojio na akcija bez presta ka😁
sirena je veceras bila full nerovozna,do maloprije ju je sveki nosala sad je ja ljuljam da zaspe. Vjerojatno puna kuca i sve joj se poremetilo
☕☕☕☕☕ evo kavica zene 😘
Mi smo cak spavali i ok s obzirom da je u ponoc imao temp 😱😱 diše na skrge, kad se zakaslje zvuci uzasno. E bas ga je uhvatilo ovaj mjesec i gotovo 😔
Ugolina a sta ces moras ugodit svekicima kad je sin jedinac pogotovo na takve dane.
Si slikala kolace? 😀
Ilani bas lijepo od tvoje cure 😍😍 hvala na savjetima za uho.
Mare kad je sirena zaspala ? 🤗
Imala milijun planova danas tko zna hocu li i jedan ostvariti.
Ljubac mame 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro,
Mene kasalj probudio. Fuj.
Ena spava jos. Zaspala je jucer u 9 sto je jaaako kasno za nju.
Jucer je bila ful nabrijana I aktivna. Nije stala.
Ugolina kuglice sam sama ja napravila. Dobro ispale (kad je Ena model) dat cu ih svojima.
Idem probat spavat jos iako ne vjerujem
Sortiraj odgovore
Najstariji