Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    24. Prosinac 2016. 08:24

Jutro. 
    Samo prijava... Od pol 7 me dječica drže budnom.

24. Prosinac 2016. 09:28

Jutro mame! 
    Sanjarka ima li još kave? Kakva opet temperatura? Pa još pije atb. Miš mali, nadam se da će to odmah proći. 

Abies, kakvi ste vi? 

Mi imali buđenje u sedam i sada eno već spava, a nije mi bila nešto raspoložena. Stariji sin gadno kašlje i opet zakurio a doktora sad nema do utorka. 
    Današnji pothvat dana -  spakirati poklone. Bor kitimo navečer i uzivancija počinje! 

Svima želim lijep sretan badnji dan! 🎄

lan@luk@rit@
    24. Prosinac 2016. 10:03

Jutro..

Sin još pod temperaturom,ja trenutno bez😨viroza nam je pokvarila planove...

Sanjarka Petric opet fibru?kod bolnog uha mi koristimo otosol kapi ,dok ne dođemo do dr.kupuju se bez recepta..

Ne preostaje mi ništa nego bit kući i odmarati s mojom ekipom..Idem peć fritule,mm radi a sveki će nam donjeti ručak..

Svima lijep dan😁uživajte u Badnjaku😄

mare1989
    24. Prosinac 2016. 14:26

mare1989
    24. Prosinac 2016. 14:26

Sretan vam Badnji dan drage moje ljetnice

mare1989
    24. Prosinac 2016. 14:27

Mm nije uspio naci manji bor :D ,ima preko 3metra

Sunshine1
    24. Prosinac 2016. 15:35

Ajme Mare predivan je!!! Predivan tako veeeelik. Ma kolko samo poklona stane pod njega 😂😂😂

Ja pijem kavu,mm cuvao bebena dok sam ja ujutro sve napravila. 
    Valjda samo ja i Ugilina nis ne radimo 😅😅😅

Ajme Sanjarka,nadam se da nije nis ta temperatura. 

Mi jos bor kasnije kad se malecka zbudi. Skok ocito jenjava jer nervoza prestaje ali ostavilo traga. Ima zulj na gornjoj usni 😂😂😂 ko prvih mjesec dana nacicavanja

Sretan Badnji dan drage moje!💞💞💞

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    24. Prosinac 2016. 15:43

Ugolina u nekom ducancicu u VG, imalo svakakvih oblika velicina.10 kn komad. Malo zezanja kad se napravi al dobro je ispalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.