Nisam jos odlucila kako cu to oko marame. Presutit necu sigurno jer me bas povrijedila s ovim. Zakucala je cavao u nas odnos.
Meni je ta njena skrtost.. ta zena mjesecno ima primanja oko soma eura. Ok meni poklonis maramu koju sam ti ja dala. Al sinu kupis gel za tusiranje a unuci zvecku. Aj nemoj nist kupovat.
Moja baka s tri put manjim primanjina uplacujue joj 100 kn mj na stednju. Moja baka od 78god.
Ma ne znam bas mi je sve ogadila...
Mm I bebo otisli na Goljak
Sretni veliki i mali rođendani!
Ja sam više luda. Petra ne znam jel mi se čini ili ne još promuklija. Sad se bacala na inhalaciji lijekom. Napravim pauzu her mi skoro ispala iz ruku. Malo cica i spava. A još pola ostalo. Žao mi ju buditi. Tako je mala za ta sranja...kao i imenjak i ekipa.
Jutro curke!
Zadnjih dana vas ne stignem citati, a kamoli pisati...
Petar je opet poceo imati prospavane noci, vec dvije za redom od 9-5, to odkad je navrsio 5 mj...
Svekrva vraca maramu? Ja bi joj druge godine opet vratila tu istu...reci zabunom ste ju ostavili kod mene 🔫🔫🔫
Mame koje muci suhi zrak radi grijanja...probajte s ovlazivacem zraka,mi smo kupili neki od gorenja i od onda P vise ne muci nosic..neznam jel od toga al nije sigurno odmoglo...navecer ga ukljucim dok spava na 2 sata i preko dana nekad
Sutra je Badnjak a ja nis nisam napravila odim oprala prozore i promijenila zavjese...ne zaljubljujem se, ne pecem kolace i nemam generalku za Bozic...nisam prava zena 😂😂😂
Moj se jucer na krevetu okretao trbuh-leda (prvi put, s leda se na trbuh okrece vec 2 mjeseca) i puzao...stavim ga na pod, ni da se pomakne...
Netko je napisao da beba ne bi trebala dizati glavu dok je na ledima? Moj to radi vec 3 tjedna stalnooo, dr nije nis rekla, kao znatizeljan je pa istrazuje...
Zaboravila sam ostalo...a i odem cistit, da me muz ne ostavi 😂😂
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Curice drago mi je da su tvoje cure bolje!!
Luki kks i crp ukazuju na virozu,jedva sam ga odvela uhvatila me takva malaksalost i bolni kašalj...mm radi čekam mamu da izađe s posla pa da uzme bar Ritu..
Rita se probudila u sred noći jer je zaspala u 21pa se nadpavsla do 2 i po😓cura se smijala lusteru,igrala se s dudom i pričala sama sa sobom...
Svi bolesni brzo ozdravite po mogućnosti do sutra😉
Od svega planiranog nisam jos nista napravila 😂😂 jedino sto sam slozila jednu turu robe a drugu stavila prat i malo posredila po nasoj sobi.
Ostalo moram ovdje di mi dijete spava pa mi se bas i ne klapa sad. Zaspao je u 11.10h a samo cekam kad ce ga fucking zacepljen nosic probudit 😥😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji