Poslano prerano. Evo nas na putu iz Vz..pun gepek poklona. Bratic ispekao oradu vani na rostilju. Mmm.
Ena bila super. Koliko smo ju okolo vodali. Spava sad u autu. Bio lijep dan.
Svima zelim spokojnu Badnju vecer 🎄🎄🎄🎄🎄😘😘😘😘😘🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Cure moje, žao mi kad vidim da vas dosta ima bolesnih. Želim vam svima da brzo ozdravite i da uživate u toplini obiteljskog okupljanja. 🎄🌟🌟🌟☄
Ja nisam baš stigla sve, al manje više je ok. Malo sam režala po kući u stresu, pa se smirila i skužila da mi to ne treba, ne danas. Jedino će mm spavati vani, jer nije kupio dovoljno kruha za sutra 🔫
Idem dalje radit, ostala još kupaonica i pod 😙😙😙
Hello ljetnice moje!
Zatisje danas, svi sa obiteljima kakobi mora biti. Nadam se da uzivate 😘
Ja jucer i danas sve ocistila i pospremila. Danas dala mm da bira hoce li usisati+prati podove+prazniti perilicu ili biti s Marcelom. Odabro je Marcela i kasnije mu bilo zao kad je vidio kako je to kad ga ne moze smiriti a da nije u pitanju glad ili puna pelena 😁😁 Ali nisam htjela odustati od dogovora. Nakon sto sam zavrsila sa svime sam se jos lijepo duuugo tusirala, obrijala od glave do pete (ok, kosa je ostala 😉). Kasnije sam razmisljala da sam si mozda morala kupku sloziti umjesto tusiranja 😈😈 Mm je i dalje cijelo vrijeme bio s Marcelom iako je htio da ja to sve obavim kad on zaspi. Reko da, u 20:30 ce zaspat, onda mogu pod tus i ode mi vecer kao i svaka druga. Nije bio bas odusevljeni mojim inzistiranjem, ali sad bar zna kako je to biti cijelo posljepodne s njim.
Ali da ne pricam samo negativno o njemu, napravio nam je i finu veceru 😍😍
Toliko od mene. Odoh sad spavati. Laku noc! 😴😴😘😘
Dobro jutro!
Sretan Bozic zelim svima!! 🎄🎄
Evo malo blagdanske kave i dorucka ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
Kako su vam spavala djecica? Je si li i vasi bili toliko nestrpljivi da vide sto im je djed mraz donio? Moj se probudio oko 4 za jesti, do 5 mrcko, a od 5 ko sovica, prica on s nama i smije se 😩😩😩 Prebacila ga na nas krevet pa mu nakon nekoliko min dosadilo i poceo prckati pa ga ubacila opet u krevetic i zaspao, ali obavezno mrckanje svakih pola sata do sad 😩😩😩
Ali mislim da znam razlog njegovih budenja, ne najede se kako bi moro jer nakon sto parput povuce, odma zaspi. TPol, i ja sam primjenila nocas tvoju metodu i ugurala mu obje cice za jesti i mogu reci da je do 4h bilonbolje nego dosad. Samo da sam isla prije ponoci spavati onda bi se nesto i naspavala, ovako sam sad zombi 😩😩😩
Ali sreca da je sve spremljeno, na rucak danas idemo kod mame pa cu probat malo odspavati kad ce Marcel spavati svoju podnevnu turu 😊
Zelim vam svima da sto ljepse provedete ovaj Bozicni dan! 😘😘
🌟🎄🌟Žene drage, vama i vašim obiteljima svako dobro za Božić! Beka vam je sretan i blagoslovljen! 🌟🎄🌟
Ejić bravo za jučer! Kako su nam bubanci? Ima temperature? Nadam se da ne😙
Mi spavali ok, stavila ga k sebi u krevet jer sam bila preiscrpljena za dizanje. Jakov navalio na poklone, previše je toga ispalo na kraju, jer je mm dobio i poklone u firmi. Pospremit ćemo dio za kasnije, Josip ionako još ne kuži te igračke, bar ne ove veće.
Mi isto na ručku kod neviste, pa ne kuhamo doma nažalost. Imam dvije purice u ledu, a nemam pećnice. Još ove godine se švercamo ovako, al iduće hoću ja radit gozbu.
Toliko od mene, uživajte 😙😙😙
Sortiraj odgovore
Najstariji