Anchice bravo za okretanje. Bas ti je napredan malac 😊
I aj radi nesto nemoj da muz potrazi uzorniji primjerak zene 😂😂
Llr dobro da je viroza a ne upala. Nadam se da nece prec na nikog drugog 🤗😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dok sam ja ovo pisala malac se vec probudio i nervoza ga pici bit ce dobro ako ista napravim od svog plana
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro vidim noci su vam bile zabavne kao i meni.....
Ja malo u ciscenju i tako
Crazy super za kolace sta je mama poslala barem briga manJe?
Lllr e pa rita nam je prava partiyanerica
Moja je spavala do 15-10 nisam ju mogla probudit ranije jer sam i ja spavala. Au 5 se probudila i bila budna do pol 7. Beba spava a ja nemogu, sad cemo malo van
Ok za taj most pripazit cu
Ilani to vam je od grijanja mi ovde grijemk na centralno i stalno joj je nosic kao zacepljen a nije, pedijatrica mi je rekla sam ispirat fizioloskom ili s onim kapima vlazit nos ner navodno i ako stavis vodu na fadijatore to ne pomaze .
Sanjarka gotovi kolaci?
Ugolina super sve si zamotala 👍🏻
Tolko sam zapamtila . Puse
Sanjarka mast ti je Mucoplant, iako piše da nije za mlađe od god dana... Pa sad ne znam. Ja sam za Jakova to koristila kad je imao bronhitis. Po meni je to za malo žešće stvari. A nosić možeš riješit sterimarom. Sprej kupiš u ljekarni. I ovo ovlaživanje stvarno pomaže. Ja to po seljački, stavim posudu s vodom na peć.
Ja oprala prozore, zamotala poklone, sad suđe spremit i počet s kolačima. Samo da mi mikser ne krepa, na izdahu je... Finalno čišćenje sutra, jer još ćemo 100x unutra-van, još se i drva nose unutra, pa se ne isplati prije glancat podove.
Ugolina, mi ćemo skupa gledat filmove, i Hobita ak hoćeš 👍
Llr brzo ozdravi, kud si se sad i ti sjetila prehladit.😙
Sanjarka ja cu K kupit onaj balm by jela iako sam dobila preporuku i za neki trudijev gel balzam..nesto od to dvoje cu sigurno, inhaliramo se i dalje..misek je jutros tako bolno zakasljao da mi ga je bilo milo kad sam vidila oci pune suza 😢
Sanjarka obicna svinjska mast na zagrijanu krpu na prsa.Ja sam to po maminom nalogu i curama stavljala i uvijek smiri kasalj!Ljudi su prije na selu navodno i u nos djeci mazali mast i da otvori disne puteve pa ovo na prsima sigurno ne moze skodit!
Sterimar baby imas za bebe ispod tri mj i ovaj hipertonicni iznad tri mj.
Llr,nece valjda sad i tebe pokosit😠drzi se😘
Sortiraj odgovore
Najstariji