jutro 😴
mi se kaucujemo od 6manje 15..naravno da je K uspio sta i odspavat a ja se ukocila pored njega s jednim okom otvorenim 😑 sta mu je bilo da cendra jutros najranije mislim da ni sam ne zna 😏
popila kavu davno, mogla bi jos jednu..sinoc okitili bor, jutros mali gleda u njega sav u cudu i radi ustima oo kao da se cudi 😂😂 nosic mu je malo bolje, al kaslje i dalje..priprema fizicka i psihicka na kasniju inhalaciju 😲
pusa svim bubanim bebama i mamama da sta prije ozdrave 😘😘
Ellie ja nebi mogla presutit tu maramu, definitvno ne..i divim ti se ako ostanes suzdrzana😁
Sanjarka cuvaj se virusa po kuci da nebi i tebe i Petrica uhvatilo 🙂
danas opet rintam po kuci, jucer oprala 3balkona i 3 balkonska vrata..kao da me kamion pregazio😥 navecer napravila husarce i mislim da necu vise nista radit..mama ce napravit splitsku tortu i dobro je, ogrebat cu se malo 😅 mama radi i francusku i opet cu se ogrebat malo,zivot je lijep 😂
idem ribat kuhinju, wc i sobu..prije svega prominit malom.pelenu jer mi se cini da je upravo napunio..
pusabok
Baby tko se to nije ogrebao o maminu francusku bar jednom u zivotu? 😂😂😂
Nama je za balkon tj terasu zaduzen mm aj bar nesto 💪
Tulum kod tebe 😥 jel ga kasalj mozda budi?
Ah Petric ga je ocito vec pokupio kad mu nos ful a ja ne znam ni sama kako jos nisam uhvatila. Mene ce na badnjak ili Bozic 😖
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miki gdje si? 😊 sretan veliki polurodjendan tvojoj Evi 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Helou!moje zlato nocas bilo dobro,dva budenja;valjda zna da mi je stvarno trebalo!
I cure se cine puno bolje!kaze mm samo najstarija se zalila da je boli glava po noci pa joj dao neofena.Nadam se da se nece temp.vracati!
Sanjarka hvala za cestitke😘😘😘
I Evi sretan minic!😘
Llr,kakvo je stanje?sto je mucilo Ritu?
Ellie,svekrvs😥ja bi ovako sta Bellaru kaze
Curice bas mi je drago da su cure bolje i da je Katja lipo spavala 🤗
Moj zaspao i zakaslje se nakon 15min i gotovo spavanje 😥
Uspjela vas pohvatati.
Curice tvojoj curi sretan rođendan🎂 dobro da su bolje👍
Llr, kako Luka?
Bellaru haha marama😂😂😂
Petra nam bolje 😙😙😙
Mi imali ok noć, bracu odvezli u vrtić, sad oprat prozore i napravit čokoladne tartufe 👅
Moram smislit kako upogonit vešmašinu, jer praonica danas ne radi🔫🔫🔫
Mm reko da bi došao ranije kući, pa se nadam da će malo pomoći, bar ovo po vani. Idem delat 😉
😙😙😙
Dobar dan drage zene!
Tpol i moja zlikaca zna nekad to napravit,al nedam joj..valjda ce prestat..
Jucer sam muza uspjela dobit da mi.pomogne malo po boravku prerondati..prebacili njen kut gdje se igra u drugi kut..u ovaj prvi smo stavili kartone,na njih bor i kutije s ukrasima,taio da to ceka subotu tako..pocistila prasinu,pobacala sranja koja se nakupila bezveze i tak to..jos samo moram stavit stolnjak i bozicni nadstolnjak..boravak mi bas bio trn u oku,a nisam si htjela to ostavljat,ko zna do kad muz mora danas i sutra radit.. i oprala pod u bebinoj sobi,tamo vise nemam kaj drugo.. tako da mi ostalo usisat i obrisat podove,pocistit kuhinju malo bolje i kupaonu,al sve to mi stvarno ne oduzima pretjerano puno vremena pa cu to navecer kad zaspe kokoska.. primila sam se bila zamatanja poklona i dobro da jesam,dugo sam se njima zaje... al lijepo ih vidjet..
😍😍😍😍😍
I smijeh,taman bila pri kraju,a ljubav moja mala pocne cviljugat i govorit nam njam 😲 gladna 😂😂😂😂😂😂😂😂 cicala i spava.. toliko o mom jaslickom rezimu 😂😂 cekam kad se probudi pa cemo do mojih..pecem kolace s mamom..
I cure moje samo da znate nije uopce probem potrosit soma kn u konzumu. Ni malo 😁
Hvala Crazy😘
Sanjarka,probaj mast na prsa dok spava.Evo mi par noci i spasilo je.I usisavanje nosa stoput dnevno.I taj Sterimar hipertonicni za bebe iznad 3mj zakon!automatski odstopa
Sortiraj odgovore
Najstariji