Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    23. Prosinac 2016. 07:38

Jutro! ☕ Meni
    Baš mi mm uzeo klinca u vrtić. A spava miš. Srce mi se cijepa.
    Jesmo li svi dobili poklone?
    Mislim da jesmo a ne da mi se ustat po popis.
    Llr nema noći 😔 a kako dečko? Danas krv? 
    Ilani voće, ja okrenula. A skuhat rižu i u to voće. Još malo pa u jogurt? No i nadoknadit će ona sve to. 
    Baš bika u trgovini i podivljam kad nema ono što tražim...papir za pečenje. I još toga nije bilo...ah 
    Idem još gitljaj popit i kravit se dok p spava.

Ellie00
    23. Prosinac 2016. 07:52

Jutro mame.
    Moze jedan vruci caj
    Mi se igramo I pricamo. 

Da, Illani uzv opet. Trebali prije par tjedana al dr bolesna bila. Ovaj je zadnji. Svi su do sad ok bili al kao promatraju ju jer zbog mog visokog tlaka je imala manje zraka pa da nebi bilo problema.. al ako do sad sve ok bilo. Al dobro. Mm se javio da ide on s njom da ja odem u taj konzum I doma napravim sto treba jer nas sutra nema.
    Kasljem uzasno. Grrr prehlada.

Idem radit popis. Treba potorosit soma kn. Kao da je to problem danas

23. Prosinac 2016. 07:53

Ispratili seku u skolu,kava,pokret!
    Vec mi par dana se budi ujutro s punim nosom,a kroz dan nema problema.Jel to zbog grijanja mozda??? mi ne gasimo grijanje ni po noci.
    Danas moram sve usisati,radim madaricu,navecer s curama one kekse svih oblika i rafaello neka rade.Za rucak mislila pile i zaboravila ga izvaditi iz leda

LLR.Curica, kakvo je stanje kod vas,jel ista bolje?

Mare,gdje si? Prosao zub?

Abies,sjetila si me i ja trebam papir za pecenje

23. Prosinac 2016. 07:58

Sunshine,super-curka je dobre volje :)

Ellie,ako imas vise bonova ne moras ih odmah potrositi,mislim da dosta dugo traju/
    Jel mi to imamo i doktoricu istu?I nasa je bila bolesna pa su nam odgodili pregled na sljed tjedan.Dr Mladin Cikara

Ellie00
    23. Prosinac 2016. 08:01

Da. Ista dr. Smotana malo 😁. Meni je prosli put papire od 5etero drugih beba dala
    Vidjet cu u konzumu kako mi ide. Necu bzv trpat

Sanjarka88
    23. Prosinac 2016. 08:12

Jutro komadi! ☕
    Sta se radi? Kakvi su planovi danas?

Ja moram jos ocistit frižider. Usisat  i opra podove. Malo ocistit kupaonu i napravit jedan kolac i to ie to. 💪

Spavali lose. Pokupio je ove viruse po kuci pa mu se nos ful zastopao. Danas usisivac stupa na snagu. Eh. Valjda se nece opet sta zakomplicirat danas pije zadnju dozu atb. 😑

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Prosinac 2016. 08:25

Ogroman post napisem i odeee 😣😣😣😣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    23. Prosinac 2016. 08:25

Jutric. Seka i ja budne.mali spava. Pijem kofi i sjetih se kako mi je prosli Bozic bila muka, muka, muka. I na dan Bozica menga ni dosla..a trebala je. Sapnula sam mm i znala da je to to. Bijese to iz prvog pokusaja pa mi se malo cinilo ko Bozicno cudo ;)

I eno ga sad spava. Pa kak nije cudo??

Ellie sretno s uzv.
    Tko je dobio poklknjenu maramu? Ma presuti boli teee.
    Pusa svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.