Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Prosinac 2016. 08:13

Hahah bas je frajer, kavalir 😎😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

22. Prosinac 2016. 08:33

Bez ideje sam što ću dati danas za ručak Nikolini. Ona ne prihvaća voće 😑, skoro svaki dan jede palentu u kombinaciji s tikvom, špinatom, mrkvom. Danas za nas riba pa ne znam bi li probala i njoj malo ribu spremiti.

Sanjarka88
    22. Prosinac 2016. 08:59

E da daj joj ribu. Koju imas?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

22. Prosinac 2016. 09:10

Ma oslića. Da s krumpirom ga joj spremim??

22. Prosinac 2016. 09:13

Da, uvijek smršave kad su bolesni, a njega je baš copilo. Brzo će on to nadoknaditi 😊

Ugolina
    22. Prosinac 2016. 09:15

Bok vas dvije 😂😂😂 kavaaa daaa...
    Ko zna kad se moje dijete probudilo,al mene je probudila oko pol devet skoro 😲😲 ona u meduvremenu plazila po kindacu,skroz se okrenula da joj glava tamo di joj idu noge 😂 pobacala dude na pod.. onaj njen medo isto sigurno ne zna di mu glava a di rep 😂😂😂😂  
    I sad obavljam ja svoje ovo brzinsko jutarnje tusiranje,pa onda nju sto prebrisem i tako,tusiranje gazom u sobi 😂 a ona cendrava i mislim si kaj joj je covjece,nikada nije ujutro tako cendrava i dodemo u boravak na dorucak hahaha i usred cicanja ona zaspe ko top 😲😂😂😂😂😂😂 evo je spava, boze,pa odkad je to dijete onda budno????!?!?!? a kaj je najgore,i ja sam tad bila budna,ali sam se ocito onesvijestila...

Rucak,danas se krpam svekricima a sutra i preksutra svojima..idem s mamom kolace pec muz i tako radi.. tak da danas popodne,navecer kad dodemo doma cu sve pocistit..a za sub mi ostane doc doma s kolacima i bor okitit 💪

Ugolina
    22. Prosinac 2016. 09:16

I na viberu je zatisje,btw, svi u predbozicnom ludilu!!

Ellie,jesi ozdravila??? llr???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.