Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2016. 09:42

Ugolina ma super ti je mala kada se zna tako sama zabaviti. 
    Moja  po novom cvili čim me vidi, hoće da je uzmem. Eto, imam najobozavateljucu. Bože kako ću sada funkcionirati?!  Uz njeno nespavanje i obožavanje?  Priljepak moj.

Ugolina
    22. Prosinac 2016. 09:51

Hahaha,ti si ilani njen idol 😂😂😂 ma imala i ova moja dane cviljenja cim se probudi i tak,danas joj valjda ok 😂 
    Noc prosla tak,standardna cetri budenja,koja sam ja predrijemala dok je cicala 😲 svasta...
    Kolace slikam obavezno..ja i mama dream team s tim kolacima,samo se pogledamo,sve svaka zna kaj treba..ja obicno miksam,perem sude,ona radi kreme i lijepi 😂😂 sada ipak idu suhi vise pa ce ona mijesit tijesto,a ja kaj mi vec naredi 😂
    Moja ljubav jos spava 💕 al mislim da nece jos dugo..zapravo bas mi i pase, taman ce joj se opet oko podne,jedan spavat tak da ce spavat barem do dva tri, pa ne moram prerano kod svekrica 😂😂😈 zna moja ljubav kaj mami pase

Sanjarka88
    22. Prosinac 2016. 10:00

Bellaru ja i ti volimo slicne filmove. Bozicni 😍😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Prosinac 2016. 10:24

Dijete zaspalo 💪
    Dorucak time!

Moram nastavit ribat kuhinju a nista se meni neda 😣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    22. Prosinac 2016. 10:25

Moja bejbija jos spava 😲😲😲😂😂

bellaru
    22. Prosinac 2016. 10:27

Ugolina zlica tulumari a da ti ne znas😁😁😁
     Napisala jos nes.i.nestalo i ne znam.sta sam napisala

Abies muz jede 💩💩😏

bellaru
    22. Prosinac 2016. 10:28

I moj spava . Probudio se u 5. Jeo, zaspao pa se.probudio oko 7-8 i malo se igrao i opet spava

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.