Mi smo danas rjesavali papire za prijavu i mala je isla sa nama. Spavala je cijelo vrijeme, godio joj je zrak. Jedva cekam ljepse vrijeme da idemo barem po dvoristu dir 😄
Moja ponekad cica 20 min, a nekad i sat i pol 😧 glavno da nema vise ranica na bradavicama pa mogu izdrzati.
Jambica moja zna odspavati od 2 do 7 i ne budim ju, niti ne mislim. Hranim ju na zahtjev pa pojede ujutro kolko zeli😍
Sanjarka, jako sam zadovoljna sa Topferom. Redovita kakica i ne razlikuje se od one nakon dojenja. Noćas smo se prebacili na aptamil pre i isto mi se čini ok, ali mi je češće gladna, što je i bilo za očekivati. Šetnja...bodi dugih rukava, hlačice, čarape i prekrivena dekom. Mala ne voli nositi kapu, pa i to preskačem redovito...
Jambice, ja svoju po noći ne budim, nema tog boga da sebe probudim, pa kad zaplače, samo je pristekam na cicu. Da...spava s nama... :( još to dopuštam... po danu ovisi...ali ne dopuštam da spava duže od tri sata, a i to je rijetko.
Jambice ne znam sto ti reci. Sin spavao 23-24 pa do 7 plus minus sat. Imao blagu zuticu. Pedijatar (i patronazna) rekli sretnice i nikako ne buditi.
Sad s malom kontra. Patron druga je buditi. Zutica - beba uspavanija. Manje pojede po budjenju pa opet spava. Pa jede jos manje. I stizemo do dg gladnog djeteta.
Mala mi se uredno budi nocu. A ovo gladna - sad je iscicala pune cice pojela 60ml i jos ju nije prelomilo. Zdere... i tako svaka 2-3 sata.
I vele velika je pa puno treba. Pa zar litru na dan???
Sanjarka i meni su 3 previse. Radili su joj u rodilistu kad se rodila odmah i jos jedan kontrolni kad smo izlazile. Tad su mi rekli da je sve super i da nece trebat nista vise snimati. Sad je njena pedijatrica rekla da bi ona ponovila UZV kao za svaki slucaj...
Trebam vas savjet. 16.07 bi trebala biti vjencana kuma- udaje se moja vjencana kuma (najbolja frendica, cimerica 8 godina) za mog najboljeg frenda. Vjencanje je u Slavoniji- Erdutu. Bit ce sve vani (satoru-medju vinogradima) malo drugacije vjencanje od uobicajnog.
E sad- ici ili ne ici? Da se radi o nekom drugom nebi ni trenutka razmisljala i nebi isla... Al radi se o ljudima koji mi jako puno znace u zivotu. Ena se voli vozit, jede svaka 3 h na minutu i ostatak vremena spava s tim da joj buka i slicno ne smetaju.. Nisam pametna dal da idemo.. Imat cemo smjestaj tamo odmah blizu satora.
Sto vi mislite?
Ellie ako prevagnes otici, obavezno smjestaj. Ja bih crkvu, mozda malo satora i to je to. Bit ce zagusljivo mozda klima, sto za malu bebu i nije.
Ako neces, koliko god bile dobre, ona mislim da nece razumjeti te. Vjerujem da jos nema bebu. Koliko joj njezini mogu objasniti.
Ili ako ti zabrani, zbog malene, nemas dileme.
Osobno otisla bih kako sam navela. Crkva ulaz i to bi bilo to.
I jos gdje u slavoniji? Novska ok, pozega ok, osijek vinkovci... dug put. Pauze racunaj.
Razumiju oni sto god mi odlucili s te strane nema problema.
Isli bi dan ranije i spavali u OS (oni su inace od tamo). Smjestaj imamo bez toga nebi ni razmisljala...
I mislila sam taj prvi dio samo odraditi... A moze i mm biti s njom u sobi kasnije.
Vidjet cemo jos mozemo se i zadnji dan odlucti..
Jutro smotuljci.
Malo smo nervozni ujutro. Nikad neznam kad je gladan a kad place zbog 100 drugih stvari što bi tek bilo da je dojen 😂
Prelazim na topfer bio i vecu kolicinu ml po obroku pise od 2tj. pa ćemo vidit
Noc uredna jedno budenje
Cro neces vise uzimat topfer?
Ellie nemas kome ostavit curu na cuvanju?
Abies i moj muzic na poslu snalazimo se, bar mi mama kuha
Jambica welcome ti i Eva ❤ danju ga budim zbog zutice nocu ne
Bebacica o pa cura je vec bila u điru 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Stigla roda - *Ljetne bebe 2016* 🍼🐾🎉🎈
Malamimi - Igor i Maša 24.04.vag. (20.05)
Ellie - Ena 06.05. cr. (05.06)
Tynchy - Karlo 17.05. cr (31.05)
Marie4 - Hana 17.05. vag (20.05)
MalaKoza - Emily 21.05. vag. (12.06)
Starim - Noa 22.05. vag. (23.05)
Cro262 - Maja 23.05. cr. (04.06)
Dunyasha - Nika 26.05. vag. (05.06)
Majadila - Andrej 27.05. (16.05)
Sanjarka88 -Petar 02.06.vag.(30.05.)
Zumbul -Luka 02.06. cr (19.06.)
Atica- Lora 07.06.
Ugolina – Josipa 07.06. cr (27.05.)
Abies - Petra 07.06. cr (08.06.)
Bebačica – Antonija 08.06. vag. (12.06.)
Sunshine1 – Tena 08.06. cr (26.06.)
Sarlina - Mia 08.06. cr (15.06.)
baby♡girl - Adrian 09.06. vag. (22.06.)
bettyboop_st – Andro 10.06. vag (08.06).
lunale - Aria 10.06. cr (16.06.)
Jambica - Eva 11.06. vag (14.06.)
Pixii – dečko 12.06. (04.07.)
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni je zao u prvoj t kad su se vjencali jedni u trakoscanu, ja zbog osjetljivosti na visinu klimu... nisam smijela ici. Nije ni muz, iako sam ga molila da ode. I danas mi je zao i x puta sam im rekla. Shvatili jesu.
Sortiraj odgovore
Najstariji