Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchica26
    19. Prosinac 2016. 10:03

Pozdrav ljetnice!

Kod nas noci malo bolje, ali sav mi je nervozan vec tri dana, moramo se posteno potruditi da ga nasmijemo, nadam se da su samo zubici...donji izasli prije mjesec dana, gornji nikako 😥 zao mi ga gledat takvog neraspolozenog, inace je jako vesela beba..

Jel se smije za rucak davati i voce i povrce i zitarice (riza, palenta) sad dok jos ima samo jedab obrok? Ubijaju me te tablice dohrane,svaka drugacija...

Sanjarka moze linex u toplo, mlako, samo da nije vruce...

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

Abies
    19. Prosinac 2016. 10:08

Dan! 
    Noć pih pa Tpol i ja dežurne. I LLR.
    Nos joj curi. Od 3h urlala al spava pa za pola sata urlala...  Temp ne znam učinilo mi se mala otkrijem ju a ona se rashladi. 
    Trebali smo u petak 16 ići na sistematski pa sam još davno odgodila i ispalo super. Jer bi u pet bila zdrava i cijepljena. Onda bi još gore ispalo. 
    Ejic joj i petra je do kašica srala tako. Rijetko je bila samo mokra pelena.
    Ilani mogu si mislit kako ti je otići. A popodne kad dečki dođu doma da pripaze seke?
    Nadam se da su svi pokloni poslani?! Baby Miška i Ejic čekaju (da ne gledam u popis)

Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 10:15

Anchice i Babycoming tnx 😘 ide linex danas u popodnevnu dozu mlijeka 🖒

Babycoming uh kako zavidim sto ste bili na adventu. Virujem da je prekrasno . Ja krecem vec sad nagovarati muza na zg advent 2017 😂😂
    Cuj malac štrajkao hehe bitno da je doma sve nadoknadio 🖒🖒
    A zlica ce ti odma zazvoniti ako je zubic provirio. Moglo bi to svaki cas koliko ga vec muce.
    Brzo ozdravite 😘
    Petar danas ko nov. Nije zacendrao ni jednom u soku sam 😂 cak ga sad u cas uspavala u kolicima. Nadam se da nije samo neko privremeno zatisje.

Anchice uh sto i ja ne volim kad su lose volje pa se ne smiju. Obožavam njegov veseli osmijeh. Jutros mi se puno smijao sreca mala meni odma srce na mistu.
    Mozes ti njemu taj obrok jedan dat i kao rucak stagod nema tu pravila.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 10:18

Abies jos ste prehladeni 😔. Izvlacis joj sa  usisivacem? A nema, sad je vrijeme viroza i svakakvih boleština trebamo izgurat do proljeca. Na jaslice niti ne zelim mislit 😥😥😥

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    19. Prosinac 2016. 10:45

Jutro. Evo kurim 38.5 I grlo boli da ne mogu gutat. Grrrr..bar je mm bolje da moze pomoci. 
    Svi planovi za ovaj tj pali u vodu. Uzas. Bas me skrsilo

Ena zna da sam bubana I jako je dobra

Idem leci

Ugolina
    19. Prosinac 2016. 10:55

Dobar dan tete..
    Konacno i ja malo tu,pa dok sam procitala..jucer strka zbrka, muz imao sl dan pa smo do dva vukli se po kaucu,pa cak i film pogledali skupa..dio filma zlica spavala,dio se igrala po podu..gledali legenda o tarzanu, bas dobar film...cak smo se i podruzit stigli pa sam opet bila zaljubljena 💕 nekoliko sati dok nije nes povikao na mene,vec sam zaboravila i sta je bilo,neka glupost,onda sam se opet odljubila 😂😂😂 onda kod njegovih na rucak pa kod mojih na kavu i dok smo obavili ovo kupanje,spremanje, cicanje, uspavljivanje bla bla..bila preumorna i prestrgana za citat tu i pisat, jos ta moja vratna kraljeznica,kad sam jako umorna pocne me vrat bolit do blage mucnine 🔫🔫 tak da kad je koka zaspala,strovalila se u krevet i crkla 😂😂 prijavljujem bolju noc,samo tri budenja za cicu,bez onih bezveznih budenja za cviljenje u meduvremenu,ali vjerujem da to zato jer je mala isto bila jako umorna jer smo joj opako poremetili spavanje jucer s tim putovanjima.. recimo u doba kad je trebala dva sata odspavat,spavala je 20 min tak da joj opako falilo dnevnog sna..neka zato smo nocas.. a ovo kaj sam se i budila,sve ko da sam u polusnu odradivala, ona cica ja drijemam 😂😂💪 ajde da i tak bude..

Sanjarka,mislim da je bolje da bez obzira na njegov trbuscic malome ipak terapiju das do kraja jer znam da ako se antibiotik ne popije do kraja da nema onda efekta,kak da velim,bez obzira ako su simptomi bolesti i nestali..moze mu se upala opet vratit i drek si dobila,onda ces morat ispocetka.. znam da ti ga je koma gledat,ali bude on to izdrzao!!

Ugolina
    19. Prosinac 2016. 10:56

A joj ellie,sreca pa je ena dobra ko kruh 😍 pa ce ti pomoc da brze ozdravis

uykmyjh
    19. Prosinac 2016. 11:04

Mare daj sliku otecenog lica  lovre se skoro sam okrece, samo mu malo poduprem noge (ledja-trbuh) jeej napokon.
    I da, thx cure

mare1989
    19. Prosinac 2016. 11:07

sandrich stavila sam jutros na viber

Abies
    19. Prosinac 2016. 11:29

Da usisaval radi. Čim ga vidi počne se bacat i plakat. 
    Ellie baš te snašlo. 
    Zaljubljena ugolina 
    Ovo ručak kodd jednih pa kava kod drugih mi išlo ba živce. Mučim dijete i sebe i onda mi sveki nabijala da smo bili prekratko. A uvijek joj bilo do nas daleko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.