Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 08:57

I da potpisujem ovo za Tiny e bas sam ih navikla pratit 
    Svi pobigli s foruma bezveze...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 08:59

E pitanje za mame koje su davale linex bebama 

Pise ne s vrućim tekucinama a on jedino mlijeko hoce pit a njega dajem toplog naravno ne vruceg. Mogu mu dat u mlijeko?

19. Prosinac 2016. 09:13

Sanjarka, mislim da možeš. Poanta je da ne ubiješ dobre bakterije. Dodas u bočicu netom prije nego daš Petru. 
    Ovo s poklonima joj. Ni ja još nisam sve kupila. Najbolje mi ići ujutro kad nije gužva, a ovaj tjedan mi Inja ujutro doma pa ne volim je samu ostavljati. Uopće ne znam kako bi se organizirala. Za kupnju preko interneta je prekasno. A nekako moram.

19. Prosinac 2016. 09:18

Sanjarka, gdje su nam svi?? 

Abies, Ugolina, jeste žive?

Ellie, jesi li bolje?

mare1989
    19. Prosinac 2016. 09:22

jutro

Sanjarka pravila sam pauzu 2 dana bez kasica i isto sve.

Ellie kako si jutros?

Mi smo opet imali super noc,zaspala u 20h-23-8.30 
    Ja sam natecena i dalje i vec mi muka kad se vidim u ogledalo,danas mi je popodne i dokt.opce prakse i zubarica pa cu ici.izgledam kao da sam stavila orah u obraz 

Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 09:25

Na viberu su 😔😕

Meni je Lana ovaj tjedan ujutro u skoli pa mi zgodno no morat cu i njega vodit sto mi bas i nije zgodno  al to mi jedina opcija. Sutra mm ide radit na Korculu nema ga do kasno navečer. U srijedu i petak gimnastika, u četvrtak je muz u zubara...tako da mi definitivno ostaje samo jutro kao opcija.

Žao mi sta nisan prije vidila. Nasla na netu posteljinu na Violettu no sad mi kasno .

Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 09:28

Mare bas super noc ste imali dobra sirena 😍
    Mom starom neki dan natekla jedna strana skroz malo ga samo meso na dodir bolilo. Otisao u zubara i dobio 2 atb. No ima implantante pa se zubar malo pripao da nebi upala njih zahvatila

mare1989
    19. Prosinac 2016. 09:42

sanjarka ja imam vise fobiju od zubara,odem zbog jednog ona zapocne tri druga zuba.Morat cu danas ili otic ili zvati da vidim termin

Littleladybug
    19. Prosinac 2016. 09:43

jutro tete..evo nas povratnika, svi prehladeni..mislim da sam ja izvor zaraze jer je mene prvu uhvatilo al dobro, proc ce..samo moram skupit snage za svu ovu pripremu oko Bozica 😀 vidim kaos na ljetnicama, ove nase bebe se cesto udruze u naumu da zajebaju svoje mame 😂
    Zg ekipa moram priznat da vam je advent caroban 👍👍 predivno 
    K je podnio put ok, osim sta je strajkao gladu i kakanjem 3 dana..eeej 13h u komadu nije okusio nista, dam sisu nece, dam kasicu nece..sinoc nadoknadio hranu, jutros se usrao do vrata 😁
    Sanjarka kako Petric danas?
    mozel linex u mlijeko, bitno da ne idu u vruci caj i tako te vruce napitke..
    Ellie kako si? jel bolje?
    Mare trk u zubara danas da nebi i to zavrsila na atb 😵
    Tiny cestitke na zubicu 😀 napokon 👍
    kod nas nesto tvrdo pipam, zlicica ne pali jer je ide jest cim je vidi..znat cu kad izade 😀
    dalje ne pamtim, grijem se na kaucu, malac pajki 🤗
    Curica postar zvoni danas na vrata 👍

Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 09:45

Ne volim ni ja zubara i nisam bila ja mislim 3 godine na kontrolu sramota! A kad zaboli bit će kasno 

Ja i Petric doručkovali, on s menom žvakao koru kruha 😁😁
    Idem ga stavit na spavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.