I da potpisujem ovo za Tiny e bas sam ih navikla pratit
Svi pobigli s foruma bezveze...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E pitanje za mame koje su davale linex bebama
Pise ne s vrućim tekucinama a on jedino mlijeko hoce pit a njega dajem toplog naravno ne vruceg. Mogu mu dat u mlijeko?
Sanjarka, mislim da možeš. Poanta je da ne ubiješ dobre bakterije. Dodas u bočicu netom prije nego daš Petru.
Ovo s poklonima joj. Ni ja još nisam sve kupila. Najbolje mi ići ujutro kad nije gužva, a ovaj tjedan mi Inja ujutro doma pa ne volim je samu ostavljati. Uopće ne znam kako bi se organizirala. Za kupnju preko interneta je prekasno. A nekako moram.
Sanjarka, gdje su nam svi??
Abies, Ugolina, jeste žive?
Ellie, jesi li bolje?
jutro
Sanjarka pravila sam pauzu 2 dana bez kasica i isto sve.
Ellie kako si jutros?
Mi smo opet imali super noc,zaspala u 20h-23-8.30
Ja sam natecena i dalje i vec mi muka kad se vidim u ogledalo,danas mi je popodne i dokt.opce prakse i zubarica pa cu ici.izgledam kao da sam stavila orah u obraz
Na viberu su 😔😕
Meni je Lana ovaj tjedan ujutro u skoli pa mi zgodno no morat cu i njega vodit sto mi bas i nije zgodno al to mi jedina opcija. Sutra mm ide radit na Korculu nema ga do kasno navečer. U srijedu i petak gimnastika, u četvrtak je muz u zubara...tako da mi definitivno ostaje samo jutro kao opcija.
Žao mi sta nisan prije vidila. Nasla na netu posteljinu na Violettu no sad mi kasno .
Mare bas super noc ste imali dobra sirena 😍
Mom starom neki dan natekla jedna strana skroz malo ga samo meso na dodir bolilo. Otisao u zubara i dobio 2 atb. No ima implantante pa se zubar malo pripao da nebi upala njih zahvatila
sanjarka ja imam vise fobiju od zubara,odem zbog jednog ona zapocne tri druga zuba.Morat cu danas ili otic ili zvati da vidim termin
jutro tete..evo nas povratnika, svi prehladeni..mislim da sam ja izvor zaraze jer je mene prvu uhvatilo al dobro, proc ce..samo moram skupit snage za svu ovu pripremu oko Bozica 😀 vidim kaos na ljetnicama, ove nase bebe se cesto udruze u naumu da zajebaju svoje mame 😂
Zg ekipa moram priznat da vam je advent caroban 👍👍 predivno
K je podnio put ok, osim sta je strajkao gladu i kakanjem 3 dana..eeej 13h u komadu nije okusio nista, dam sisu nece, dam kasicu nece..sinoc nadoknadio hranu, jutros se usrao do vrata 😁
Sanjarka kako Petric danas?
mozel linex u mlijeko, bitno da ne idu u vruci caj i tako te vruce napitke..
Ellie kako si? jel bolje?
Mare trk u zubara danas da nebi i to zavrsila na atb 😵
Tiny cestitke na zubicu 😀 napokon 👍
kod nas nesto tvrdo pipam, zlicica ne pali jer je ide jest cim je vidi..znat cu kad izade 😀
dalje ne pamtim, grijem se na kaucu, malac pajki 🤗
Curica postar zvoni danas na vrata 👍
Ne volim ni ja zubara i nisam bila ja mislim 3 godine na kontrolu sramota! A kad zaboli bit će kasno
Ja i Petric doručkovali, on s menom žvakao koru kruha 😁😁
Idem ga stavit na spavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji