Dan žene
Predivan dan,od 7 na nogama ali ne smeta lijepo smo spavali...
Jurino na utakmicu ,Rita kod bake.
.Simone sretan ti minić😘
Masho brzo ozdravljenje tvojoj djeci😘
Sanjarka drži se ti si mama zmaj😁😘
Sandrich sretno ti bilo,uzivaj!!!!
Svima ugodan dan😉
Abies,nase su se dogovorile nocas zajebavat.. znaci bili smo budni nocas od 2 do 4..pa koji vrag covjece s tim spavanjem zadnjih dva dana?!?!?😥😥😥😥😥😥 prvih sat vremena sam se dobro drzala,a onda sam pukla,ruke su mi otpadale,plus ti moji inace bolni zglobovi, muza probudila nek ju nosa,pickarala po stanu svima po redu, pa otisla plakat u wc 😲🔫 ajme,koji vrag mi je bio.. jebeni ti je to kad covjek nije naviknut..u pol pet sam zaspala,vise mi se nije ni spavalo,osjetis da je jutro
Grozno...moja nije plakala nego nikako se uspavat, bas mi pocela na zivce ic.. fkt se nadam da se to nece ponavljat
Opci kaos na ljetnicama 😂😂😂
Ajme masovno cemo se 🔫🔫🔫
Eno odvea ga tata vani dok nisam isla kupit top
Sunshine hvala na receptu 😉
Deeka super je poklon! Najs! 😍
Llr uzivajte na tekmi. Vama pravi sportski vikend. Hoce Lana sad nastavit trenirati kad su zlato osvojili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka hoće ,sad joj je ovo motiv za dalje💫💫4 godine pleše pa je malo došlo do zasićenja tako da nam je super došla medalja👯
Hello cure
Simonu sretan minic 😍😚
Ellie profilna je predivna
Masha brz oporavak djecici
Moba sirena je spavala od 21-9 i samo jedno budenje u 3h. Prezadovoljna sam i naspavana.Jutros sam se probudila natecen mi lijeva vilica😩 izgledam kao kum😁😁. Nemam pojma koji klinac jer me nis ne boli
Moja frajerica vec 3h spava😁😁 pojela je pola kasice i bocicu mlijeka i sad je u svijetu snova
sanjarka bit ce i Petric dobar samo dok prode ovo sve oko bolesti.
sirena svaku vecer ima 30min vristanja i plakanja tako vec tjedan dana ne znam sta joj bude.
Sortiraj odgovore
Najstariji