Pisurija!!!
Tako smo ti i mi dobili dar za svadbu kada su doticni ljudi dosli bratu na svadbu dve godine nakon nase,na koju su bili sprijeceni doc..tri paketa casa 😂😂😂 al case one koje nikada ne koristis,za sampanjac,za crno vino kakti one ogromne i jos neke za aperitiv kao,ali case su ono,pogledas ih i staklo pukne..
T pol,ono sto sam ti rekla da stavis ulje i vodu,ne puno,nego samo da pokrije dno,da ti ne gori meso
Popodne bili kod muzevih na rucku.. i pitaju kaj cemo sutra,ja vekim da nisam mislila nikud ic..i pocne njegov stari da je kupil puno mesa sutra za rucak,racunao je da bi mi dosli 🔫🔫 i sad nas tak dobije na foru da dodemo i sutra jer ti neugodno rec da nes doc kad je kupio.. pa daj nas pitaj prvo,jebote 😈😈😈 a bas sam htjela malo do svojih otic ak bu muz radio i tak..dobio sl.dan..tak da idemo na rucak tamo..a jebiga,kaj cu..
Danas sam se udostojila muzu promijenit posteljinu, to nisam vec mogu rec mjesecima..malo ki neugodno,al kak ne spavam s njim u sobi vise,tak zaboravim..bitno da se sjetim kad se moram ic jebat,a onda mi kasno 😂😂😂😂 haha,prava zena, nema sta..sreca pa njega nije briga..
Kaj jos..mala me izmrcvarila sad navecer,nije htjela spavat..e neces,ko jaci tlaci, predala se oko 21:20.. zlica.. al volim zlicu svoju borbenu 💕
A onda se primila posla oko pol deset i do 22:10 je kolac zavrsio u frizideru 💪💪
Cekam da se muz priredi za ic spat,pa onda idemo svi skupa svak u svoju sobu aahaha 😂😂😂😂 ne znam kad cu se ohrabrit i dijete ostavit u sobi,a ja se vratit muzu?! do njene punoljetnosti valjda budem 😂😂😂😂
Ugolina koji si ti show od zene 😂😂😂😂 cuj sjeti se kad se ide j. 😂😂😂😂😂 umirem! I idu skupa spavat pa svatko u svoju sobu 😂😂😂😂
Daj javi dojmove za kolac 😉
A meso se ne odbija sto ces 😂
Ja gledam neki film na rtl. Malac imao fazu plakanja prije. Dala mu malo mlijeka drugcije se nije htio smirit. Uvjerena sam da ga boli busa od atb 😔 jel to moguce?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Večer ,
čitam vas dobrih pola sata...
Karlu sretan minić s zakašnjenjem💋
Curice tvojoj srednjoj ljepotici želim sretan rođendan!!!
I lani bravo za tvoju Nikolinu(okretanje i pjevanje)super super😁
Sanjarka možda mu stvarno atb.teško pada na mali želudac..uzima li probiotike..
Ugolina uvijek se nasmijem tvojim postovima..
Nisam više zapamtila..
kod mene napokon mir..
Dug dan pun uzbuđenja i veselja!!!
L imala natjecanje(osvojili su 1.mjesto)mama puca od ponosa💕
Mm zaspao pa se probudio i otišao jest???sad bi i ja nešto jela😒ali bolje mi je ic na spavanje..
Laku i prospavanu noć želim😘
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍯🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍷🍷🍷🍷🍶🍶🔫🔫🔫🔫🔫
Noć što je to? Znam da smo već dugo budne!
Ima da joj izbije 10zubi za ovo.
Malo joj i nos curi pa ne znam od tog.
LLR čestitke kćeri na zlatu!! Ponosni i mi. Navijamo i na novom natjecanju.
Ugolina i plahte 😂
Dijete u 21 spava....o blago ti. Moja skakuće tad.
Odoh gledat ukriž
Jutrooo. Abies daj jednu jaku ☕
U tebe bas veselo. Nadam se da ce nosic brzo proc. Jel se muz popravio od razgovora?
Llr jaaako smo ponosni na imenjakinju bravoooo 😎😎😘💪😎🎈❤
U nas isto malo teza noc no danas je novi dan. Odoh se dignut mm ga je u 6ipo odveo u dnevni al ne mogu spavat
Simon sretan 4. minic 🎈🎈🎈🎈
Jutro, evo i mi odustali od bitke za spavanje pred neka dva sata... satrana sam, što ga stalno muči...aaaa, a tako je lijepo spavao. Ima da se skocka više, sreća njegova da je tako sladak 😍
Ugolina ahahahahaha, što bi mi bez tebe ovdje 😂😂😂😂😂
Llr čestitke i ovdje na maminom ponosu 😘
Što ćete danas? Nama dolazi kumče u posjet popodne, moram smislit što ću za ručak... Lijepo je vani, pa ćemo guštat.
😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji