Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Prosinac 2016. 13:31

Ilani bravo za tvoju malu pjevacicu i vrtilicu 😍😍😍

Sunshine mala zapaprila baki ha? 😎

Gibam na ciscenje tipakmo se posli

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    17. Prosinac 2016. 15:22

Eto ja bila do trgovine , mm cuvao bebu taman bila budna pa neka ju je zabavljao hahha , stvarno velike guzve , ili sam se ja vec oducila od ljudi posto zivimo sad malo "van" grada? Bas je razlika kad nemas u kvartu trgovine i kad imas, moramo se nekako drugaicje sad organizirat . 
    U hm ima rasprodaja, malo ali ok je neke tajice sam kupila bebi i to je to
    Ugolina daj malo vamo tog rostilja
    Sanjarka uh bas po toj kuci uvijek posla jedan dan ne napravis drugi dan duplo 
    Ilani voli Nikolina kolica? 
    Ja slabo pjevam mojoj, meni su te djecje pjesmice bas bez veze, a trebala bi jel da ?

TPol
    17. Prosinac 2016. 15:32

E da ako imate recept kako ja janjetinu spec u pecnici da bude mekana? Unaprijed hvala :)

17. Prosinac 2016. 15:39

TPol, Nikolina voli kolica ali u razumnim količinama, ne bi bila više od sat vremena. Tako da ako idem u  dužu šetnju moram računati s tim da ću je i nositi. Evo baš sad došle iz šetnje, ona je lijepo zaspala u kolicima i naiđe stari susjed i grakne " di si mala"  i probudi je 😬. Pa daj čovječe jel ne vidiš da spava, ideš pričat s njom, ooo. .. I ništa, nakon toga nije više htjela biti u kolicima, a nosit je u skafanderu isto ne mogu dugo, tako da nam je šetnja bila kraća od sat vremena. 
    Ići ćemo još poslije ručka kititi dvorište svi pa ću i nju još malo iznijeti na zrak.

17. Prosinac 2016. 15:44

Za pjesmice, pa ne znam, meni nekako samo dođe da joj pjevam i laprdam gluposti, inače ne bi 😁
    Janjetina, pa ja napacam svako meso dan prije pečenja  i dok se peče podljevam temeljcem a pred kraj pivom i uvijek super ispadne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.