Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Prosinac 2016. 22:03

Vecer mame!

Dijete spava do kad ce neznam al uživam dok traje.
    Ja sredila suđe, oprala kosu i otusirala se. I sad malo opustanja na kaucu. Sta vi radite? 

Mare si pokusala pauzirat s kasicama? Mozda je želudac muci pa je grci malo? 

Abies imam koromača sutra mu dam makar na zlicu jer nece bas nista da pije. Tnx 🤗

Ellie mi isto kitimo bor na badnjak. Moji su danas okitili oni uvijek nedjelju prije Bozica 

Uh Curice 😥😥😥 al bar se muz iskazao 💪💪💪

Ejic moram bacit oko na tbl dohrane za grasak al ovako laicki mislim da je on pretezak za mali zeludac bolje pričekati s njim 
    Petar nocu ima epizode plakanja i nosanja po kuci koje prije nije nikad imao osim prije 2 noci kad smo preskocili vecernju dozu atb spavao je mirno ful 😑
    Vama želim jos bolju noc veceras! 😘

Ellie a joj ! 😔😔 brzo ozdravi 🤗🤗

Sunshine vrijednice pa ti si se dala u kolace 😎
    Profilna ekstra! 😍😍😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

18. Prosinac 2016. 22:04

Ejic, 7 pokakanih pelena? Wow... Grašak mislim da je malo prerano davati, ipak je to mahunarka. Mislim da to ide tek iza 8 mjeseci. 

Masha, nadam se da ćete brzo riješiti prehladu. 

Mare, što je sirenici? Jesi se možda ti nešto nervirala pa je prešlo na nju?  Pusa maloj Arieli da ne plače ❤

LLR, čestitam pobjednici! 🎉🎉🎉

I da, Ellie, baš mi je drago što je Ena počela papati! Jesi joj dala nešto novo  ili je pojela nešto što je već probala?

Sanjarka88
    18. Prosinac 2016. 22:06

Ilani pije 2*dnevno po 2.5ml.  Vidit cu kakvo će stanje bit sutra pa zovem pedicu za savjet 

Daaa Bozic sljedeci vikend bas vrijeme proletilo

Sanjarka88
    18. Prosinac 2016. 22:09

Evo Ejic pogledala sam. Po ovoj tablici grasak od 9mj tako da nebi ja njega jos na tvom mjestu. A ni ja to ne dajem 
    7 pokakanih pelena? Wow 😁😁
    Marcel jedan od rijetkih koji bolje kaka nakon uvodenja dohrane hehe 

I da zaboravih, bravo za Enu papalicu 😎😎😎

Sanjarka88
    18. Prosinac 2016. 22:10

Ispravak gore

*komorac

ejic
    18. Prosinac 2016. 22:36

Sanjarka, Ilani, hvala vam na odgovorima! 😘
    A i meni bilo cudno sto je grasak bio u kasici od 4mj. Necu mu onda to jos davati.
    Sanjarka, htjela sam instalirati onu aplikaciju tabele za dohranu ali neide. Nesto nije aktualno a ne znam sta. Mozda moj sofdwer na mobu... A kad trazim na netu tablice, svaka je drugacija pa se ni na to ne mogu osloniti bas. Zato sam vama uvijek dosadna oko toga 😈😘
    A koliko dugo jos morate piti taj atb? Nadam se da ce uskoro biti onaj stari, dobri Petric 😍

Sad od kad jede krumpir i mrkvu, jedan dan su mozda samo 1-2 pelene pokakane a drugi dan zato nadoknadi sa malo vise 😀 Danas ipak nije oborio rekord. Ostao je na onih 5 😁😁
    Iako, to sad nisu pune pelene. Ja kad skuzim da je nesto stisnuo, odmah ga premotam iako je to samo manja kuglica. Ni meni nebi pasalo da moram u gacicama nositi govance pa tako mislim da ni njemu nije ugodno 😀

Mi smo danas kitili bor 😊 Da jos ima snijega vani a ne +10°, bio bi i vise Bozicni ugodaj 😕

Nadam se da ce nas nocas sve bebe pustiti da se naspavamo.
    Laku noc! 😴😴

TPol
    18. Prosinac 2016. 23:45

Vecer kratko prije spavanja javljanje .
    Danas mi dan nesto bez veze valja jer je tmurno vani pa nismo isli van, a trebali smo ... 
    Sanjarka joj bas mi vas je zao nadsm se da ce brzo proc 
    Ellue i sunshine prekrasne slike 
    Moja bebulja jedva zaspala , ko i svaku noc iza 23je njeno vrijeme
    Jedem previse slatkog zdebljala sam se 😞
    Janjetina je super ispala hvala ugolina za savjete a sad laku noc svima

Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 06:58

☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵!
    Jutro tete 😘

Nama noc bila ok samo malo uranili jutros. No bitno da nije bilo plakanja i nosanja kroz noc 🖒

Ejic super za bor mogla si nabacit sliku. Ja jedva cekam da nas okitimo. Joj kolikooo Marcel kaka 😁😁 moj je prije dohrane kakao 1 put dnevno a nakon uvodenja dohrane svako 2-3 dana 😏
    Samo ti nas pilaj oko namirnica i dohrane zato i jesmo tu 🤗
    Atb bi trebao pit bar 10 dana znaci jos 5 no mozda ja to i skratim malo. 

Tpol joj vama nikako da se pomakne to kasno spavanje ubitacno. Mogu mislit koliko je to isrcpljujuce svaku vecer 😣
    Koliko kg si nabacila? 

Ostatak razreda ajmo na raport. Di ste? Kako ste? Kako prosla noc?

19. Prosinac 2016. 08:16

Jutro mame!

Sanjarka,javljam se na raport! Mi spavali standartno,nekoliko budenja,ustajanje u pola sedam.Zacepljen nam je nos pa je bilo i plakanja.Danas sveta vodica ,usisavac i luk ,valjda ce pomoci. Drago mi je da je Petar bolje.I ti odmah zvucis veselije

Tiny sa proljetnica,cestitam na zubicu! Svratite ponekada i na forum,nedostajete nam!

Sanjarka88
    19. Prosinac 2016. 08:56

Ilani a joj prehladila se curka. Nadam se da ce spomenuto pomoc pa je sutra ko nova.

Ja moram jedno jutro otic rijesit poklone bas sam zakazala ove  godine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.