Sanjarka daj mu kim ili kamilicu može i komorač. Sigurno imaš još koju većicu od prvih dana. A proljev i želučane tegobe znaju bit s atb :(
Evo nas. Bebo I dalje super. Pavamo lijepo I kroz dan I noc, pojeli I kasicu dva dana za redom!!!!!!! , puno se smijemo I mazimo.
Slike su super. Jos da mm nije blijed al jos dovro izgleda kak je bolestan dugoa.
Napravila sam bozicne cestitke svima I par kuglica s njenom slikom.
Kad se kiti bor? Ja sam uvijek na badnjak al sad bi ranije. Doslo mi
I mi smo i dalje nespavaci!ne znam kolioo cu moc ovim tempom.59 budenja,od 4 do 5 isto pjevanje,nikako usoavat.
U 8 je dala mm i ja isla spavat do 10.Moram ga pohvalit danas,ona se zasrala i vrecu cak pa ju je prao,izvadio cisto sude iz masine i slozio prljavo,rascistio jos malo od gostiju!Milina!
Simone,sretan minic😙
Hello ljedtnice!
Nama noc bila cak i relativno ok. Ali smo mm i ja ipak ujutro bili ko zombiji. Tko nam kriv sto idemo tek poslje ponoci spavati 😁😁
Marcel zaspao u 20:30, oko 21 prvo cendranje pa nikako natrag zaspati, pali jedino s cicom. Oko 21:30 zaspao i spavao do nekih 00:30. Onda opet cica i do 2-2:30 je bilo jos 2-3 budenja a onda spavanje do 6. Jos jednom cica i potego do 7. U 7 sam ga premjestila na bracni i ja potegla jos jedan sat kad se on igrao s mojim nosom 😁😁
Sve u svemu, bolje i takva noc nego ono sto je bilo pocetkom tjedna 😉
Danas smo papali rizu. Umjesala sam mu u krumpir+mrkva+malo izdojenog mlijeka i malo rize. Prva zlicica ga nije bas odusevila a onda nije mogao stati. Ali mu nisam previse davala jer je to sad 1x rizu papao pa da vidimo kako ce reagirati na to. Uz to, danas vec nekih 5x punio pelenu. Vidjet cemo hoce li oboriti svoj rekord od prekjucer s 7 pokakanih pelena 😁😁
Jel mozda znate dali mu smijem davati sad vec grasak?
Jucer smo bili u dm-u i gledala sam malo sto je sve u kasicama od 4mj i vidjela jednu u kojoj je grasak. Toga imam domace u zamrzivacu pa bi mu mogla isto mjesati u mrkvicu i rizu. Ali me strah da ga ne boli trbuscic po tome jer je to ipak vrsta graha...
Nasli smo jucer madrac ali jos nismo kupili. Ipak mora mm to provjeriti dal nema gdje jeftinije 😂😂
Masha, brzo ozdravljenje djecici! 😘
Ugolina, Abies, Crazy i sve druge bebe zezalice, nadam se da ce bebe nocas bolje spavati pa da i mame nesto odspavaju 😘
Sanjarka, kako je Petric? Jel spava po noci?
Sretan minic Simonu!! 👶💙🎉🎊
LLR, cestitam Lani na medalji! 👧❤💕🎉🎊
Hvala na čestitkama ❤ ❤ ❤
Mi na domjenku tatine firme, cicopauza u tijeku 😊
Ajme Ellie kako slatka slikicaaaa
Zmajko evo zaspao ja odo jos nesto kolaca spec,suhih naravno. Jos samo da i ja sliku izmjenim.
Sanjarka mogu od antibiotika da,pa i nama tesko sjednu na zeludac.
Curice ajme noci 😥
Mare a vecernja nervoza? To place neposredno prije spavanja? Grceve vi nemate?
url=https://lilypie.com]
Ja se razbolila. Imam neku sitnu temp, grlo I smrcem..
Kak cu sad to izvest. Uzas
Illani Nikolina je ❤❤❤❤
Vecer mame!
Eto i kraj vikenda, sljedeći je već Božić. Kako leti vrijeme...
Sanjarka, baš mi je žao Petra. Koliko puta dnevno pije atb? Da ipak zoveš ped i tražiš drugi lijek? Dijete se muči i ti skupa s njim
Ellie, opet bolesna? Ajoj... Da uzimaš nešto za imunitet? Želim ti da brzo prođe i da si i ti i tm do Božica ko novi :)
Abies, Ugolina, Curica, pa jesu se bebe dogovorili da izmore svoje mame??? Nadam se da će noćas biti puno bolje 😘
Sunshine, recept je baš zanimljiv, sigurno ću ga isprobati. Kupila danas u Kauflandu pire od jabuke, valjda može i kupovni ići? Inače ja ga volim jesti, dajem i djeci kao desert.
Ellie, Sunshine, pteslatke profilne 😍😍
Našem tajnom prijatelju Simonu sretan minic!!! 😍😘💜🎉🎈
Sortiraj odgovore
Najstariji