Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    16. Prosinac 2016. 23:26

Masho hahaha, simultana kakofonija 😉 
    http://www.assholeparents.com ovo je samo za mame koje imaju djecu iznad 18mj 😂😂😂
    Da ne plašimo ove nevine i naivne s prvim bebicama 😜😜😜😂😂😂 
    Ma zezam se, ima smiješnih postova 😂

Abies
    17. Prosinac 2016. 06:43

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍯🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍷🔫 

Još nešto.

Noć 1000buđenja i sad luduje. Ja za nesvijest.

curicax3
    17. Prosinac 2016. 07:17

Abies meni pistolj!
    Kasljala i zavepljrn nos,u dva iuvukla opet usisavacem.U tri mi dosla najstarija u krevet.Mm na domjenku i nisam ni zbog tog spavsla.U 5 me zvao da dodem po njega😥u 6 legla nazad i evo nas pjevamo.I jos imam festu danas pa moram ic kuhat.Ubit cu se

CrazyPuppet
    17. Prosinac 2016. 07:38

Jutroooo
    Kod nas noć a ono, može bolje, budio se 3 ili 4x nisam sigurna, vjerojatno je jučerašnja dernjava doprinjela tome. 
    Jakov opet u naponu šize od ranog jutra, tako da može i meni jedan 🔫 taman smo ga bili fino posložili, a sad ova bolest i selidba učinila svoje... oh well...
    Kako nam je razred? Ima tko da se naspavao?

Sunshine1
    17. Prosinac 2016. 07:44

Mi upravo progledale tralalallala

url=https://lilypie.com]

ejic
    17. Prosinac 2016. 07:47

Dobro jutro!
    Kako ste spavali?
    Mi legli u ponoc, Marcel spavao od 21h, papanje u ponoc i onda party do nekih 3h. Budio se svakih pola sata. U 3 sam mu uspjela ugurati dudu i spavao do 7 😊 Nakon sto zaspi na cici mu ne mogu ugurati vise dudu i onda se toliko budi...

Curice, 😥😥 koja noc... Nadam se da ces danas stici prije u krevet da nadoknadis - sate spavanja...

Sta imate u planu za danas? Mi moramo  ici kupiti madrac za Marcela (mozda jos neku sitnicu ako mami sta zapne za oko 😈).

anchica26
    17. Prosinac 2016. 08:01

Jutro! Bebaci su imali bozicni domjenak nocas izgleda...proslu noc se probudio 2 puta, nocas 222 😣😣 
    Curice sretno danas! 
    Abies ako padnes u nesvijest bar ces se naspavati malo 😘
    Ejic nek si i mama kupi nesto lijepo 😊

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

curicax3
    17. Prosinac 2016. 08:13

Joj Ejic,poznavajuc nase drustvo mogla bi ja jos kasnije lec😣
    Moja mama dosla dolje kod nas i uzela je da ja kao malo odspavam,al se ova nakon pola sata derala ko slon,hoce mene😥

Jedino cu s gustom probudit muza😎mogao je malo ranije doc kad zna da imamo goste danas.Pustit cu ga do 10 pa nek ide prat dvoriste😂

Lijepo se zabavi u shopingu i kupi nesto i sebi😉

deeka
    17. Prosinac 2016. 08:17

Jutro.
    U nas isto nekoliko budenja, al malo bolje nego inace. U 5 je rastvorila oci ko da je podne i smije mi se. Ja na ignore i zaspala s dudom oko 5ipo. Evo sad se probudila.
    Mi femo danas malo po centrima da kupim muzu i ostalima poklone..nMm ima i rodendan 21-og.
    Etooo...stavim posli sliku poklona

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.