Masho hahaha, simultana kakofonija 😉
http://www.assholeparents.com ovo je samo za mame koje imaju djecu iznad 18mj 😂😂😂
Da ne plašimo ove nevine i naivne s prvim bebicama 😜😜😜😂😂😂
Ma zezam se, ima smiješnih postova 😂
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍯🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍷🔫
Još nešto.
Noć 1000buđenja i sad luduje. Ja za nesvijest.
Abies meni pistolj!
Kasljala i zavepljrn nos,u dva iuvukla opet usisavacem.U tri mi dosla najstarija u krevet.Mm na domjenku i nisam ni zbog tog spavsla.U 5 me zvao da dodem po njega😥u 6 legla nazad i evo nas pjevamo.I jos imam festu danas pa moram ic kuhat.Ubit cu se
Jutroooo
Kod nas noć a ono, može bolje, budio se 3 ili 4x nisam sigurna, vjerojatno je jučerašnja dernjava doprinjela tome.
Jakov opet u naponu šize od ranog jutra, tako da može i meni jedan 🔫 taman smo ga bili fino posložili, a sad ova bolest i selidba učinila svoje... oh well...
Kako nam je razred? Ima tko da se naspavao?
Dobro jutro!
Kako ste spavali?
Mi legli u ponoc, Marcel spavao od 21h, papanje u ponoc i onda party do nekih 3h. Budio se svakih pola sata. U 3 sam mu uspjela ugurati dudu i spavao do 7 😊 Nakon sto zaspi na cici mu ne mogu ugurati vise dudu i onda se toliko budi...
Curice, 😥😥 koja noc... Nadam se da ces danas stici prije u krevet da nadoknadis - sate spavanja...
Sta imate u planu za danas? Mi moramo ici kupiti madrac za Marcela (mozda jos neku sitnicu ako mami sta zapne za oko 😈).
Jutro! Bebaci su imali bozicni domjenak nocas izgleda...proslu noc se probudio 2 puta, nocas 222 😣😣
Curice sretno danas!
Abies ako padnes u nesvijest bar ces se naspavati malo 😘
Ejic nek si i mama kupi nesto lijepo 😊
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Joj Ejic,poznavajuc nase drustvo mogla bi ja jos kasnije lec😣
Moja mama dosla dolje kod nas i uzela je da ja kao malo odspavam,al se ova nakon pola sata derala ko slon,hoce mene😥
Jedino cu s gustom probudit muza😎mogao je malo ranije doc kad zna da imamo goste danas.Pustit cu ga do 10 pa nek ide prat dvoriste😂
Lijepo se zabavi u shopingu i kupi nesto i sebi😉
Jutro.
U nas isto nekoliko budenja, al malo bolje nego inace. U 5 je rastvorila oci ko da je podne i smije mi se. Ja na ignore i zaspala s dudom oko 5ipo. Evo sad se probudila.
Mi femo danas malo po centrima da kupim muzu i ostalima poklone..nMm ima i rodendan 21-og.
Etooo...stavim posli sliku poklona
Sortiraj odgovore
Najstariji