Joooj curice. Šutim.
Petra pokušava zaspat. Sad sin na repertuaru....
Jutro zene..ja se cak i naspavala iako smo se budili,ali razmak izmedu budenja je bio oko dva sata tak da sam si cist nekako drugacija nego kad se budi svskih sat vremena,haha 😂 i probala onaj ignor kaj crazy savjetovala,ova pocne cvilit,dam joj dudu i ignoriram cviljenje,a kad ona fkt nakon par min zaspe 😲😂 jebenic.. ali kad sam vidla da ce se samo razbudit ili pocet jace plakat,bome sam skakala iz kreveta.. i jebote u tri sata ona vesela,budna ko da je podne,usrala sam se,ko bu s njom u to doba se zabavljal,a ne neee, cica i druga cica i tako dok nije zaspala opet..dobro da je zaspala.. probudila sam se zadnje u 8:20?!? ko zna kak dugo je ona bila budna 😲 evo sad spava prvi jutarnji spavanac..magla mi pomrsila sve planove,htjela ic do svojih,al ne ide mi se po magli..i zove me muz,jel bi mogli do njegovih na rucak,stari bi peko rostilj,a za njih dvoje mu se neda radit..ma moze,kaj ne,rostilj se ne odbija, to se kosi s mojim uvjerenjima 😂😂😂😂
Dobro jutro!
Crazy knaj link hahha nije za one koji planiraju drugo hahha .... Nadam se da ce se kod vas popravit situacija, i da nisam skuzila vec ste u novoj kuci? Znam da sam vidla slike kako jos nije gotovo .
Ugolina uzivaj na rostilju, di oni to rade, vani? Ja ga jedem samo po ljetu i to ako ima prilike m nema se gdje ispec
Abies a joj steta za takvu noc , kod mene taman kad sam otisla s vibera gospodica se probudila znaci oko polnoci pa sam je jspavljivala da bi zaspala u pol 1, budenja su ok u 4,8 i do pol 10 smo svi produzili . Sad sljedi jos jedan spavanac pa ja idem sama kratko do trgovine muz danas doma . A neda mi se s njom nikud van okgromne su guzve po svuda .
Tpol uopce nemam pojma gdje ce pec, magla je vani, ali imaju jedan natkriveni dio u dvoristu pa mozda tamo,ma nije mi bitno gdje, bitno da peku 😂😂😂😂
Dobar dan mame!
Vidim noc je mnogima bila vesela. Uh, to malci treniraju za doček nove godine valjda 😕
Sanjarka, jesi ti nam živa?
Curice, drži se, nadam se da ćeš noćas uspjeti se naspavati.
TPol, ja isto ne vodim više malu nigdje u trgovine, koje gužve i meni se smuci a ne bebi.
Ugolina, uzivaj u roštilju. Super za tebe, nema kuhanja danas 👍
Abies, joj za noć. Petra partijanerica.
Nisam izvela dijete na zrak dva dana. Danas moram. I sebe.
Nikolina mi je počela pjevati! Ali baš pravo pjevati, ne tuliti cmoliti, već baš pjevati. Ajme kako je to slatko za cut i vidjet 😍😍😍Ja njoj inače dosta često pjevam i ona me promatra obično i radi face kao ja, kopira me. A sad je počela i pjevati, nja njaaaa, nja, čak ima i neki ritam. Nešto premedeno 😄
Hahaha nikolina pjevacica... super sto joj pjevas, ja svojoj isto stalno svaki dan sto prave pjesmice,sto izmisljene zajebancije..ili za uspavljivanje kada nikako da se prestane vrtit,pjevam joj pa slusa..to mi valjda profesionalna deformacija 😂😂😂😂
Ugolina, super ti je ta deformacija 😁👍
Nama je sada aktualan zeko i potočić i pjesme za glazbeni treći razred (sa sekom vježbamo), a onu "mama voli bebu" odmah prepoznaje i mlati nogama na najjace, a ima i izmišljenih što kažeš, pjevamo što vidimo 😁
Hahaha,a da,zeko i potocic je maloprije bio aktualan,al uspavljuje se najbolje kada joj pjevam onu tiho tiho pada,list za listom,zut.. a ako ju uspavojujem uz muziku,onda zak houdek kad se male ruke sloze, na te okida 😂😂😂😂😂
Ne kuzim zasto mi se refresa stranica usred pisanja i ode sve u kc 😣😣😣
Ugl. Malac spava pa brzinsko javljanje moram ic ribat kupaonu.
Jutros bili do moje firme posjetit malo kolegice. Prije dosle kuci. Nervozan je jos dosta no noc nam bila super pa se i ja danas bolje nosim s njim 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji