pozdrav za sve mame i bebe
evo da se i ja napokon prijavim ovdje,stvarno mi je vrijeme više hehe
potrudit ćemo se tipkat kad uhvatimo vremena...
pozdrav od Davida i mame
Pozdrav ivalea
Imam i ja mlijeka,narocito ako pijem vocne sokove,onda na izvoz..al taj caj me zanima informativno..
Hehe,bili smo upravo na pregledu kod pedijatra,kao kontrola s dva mjeseca,iako ga navrsava zapravo tek u nedjelju.. Dakle,zas mene boli kicma i jedva ju nosim?!? Jer gica ima 6600 g hahaha
Ugolina 6600?!! Wow ma neka djeca rastu....bucka mala.
Mi u setnji.. Ja mislim da cu se i ja iznenadit sa kilazom drugi tjedan.20tog je imala 3890 a sad neki dan ju mm vagao na digitalnu i ispalo 4700!! +/-100 g racunam.
Bte ona zaspala sama u kolicima. Gledala u svoju ziraficu zvecku/suskalicu,najsareniju igracku sta imamo i slusam onog Rajovica i mislim si kako je zirafica pun pogodak!!!
Nakon prve dvije setnje kad smo tempirali da spava,pa druge dvije kada sam pola vozila pola nosila pa smo se jesbo 2,3 vracale doma odmah po polasku....sada u setnjama gledaaaa i evo ovo nam prva da je zaspala. Jeee
url=https://lilypie.com]
Cao mamice, evo i mene s koferima selim kod vas napokon 😜
Mila je nocas dosla na svijet i za sad je pravi melem od bebe, nista ne place osim kad je tata malo ljuti 😝
Muke po dojenju jos nismo isprobale jer bljuca tu vodu pa nije ni htjela na cicu, ali i bolje jer sam ja ubijena od savova i jedva lezim a kamo li sto drugo i mislim da mi ne gine mjesec dana oporavka!
Lijepo vas pozdravljamo sve 😚😚😚
Pozdrav curke! Dobrodosle nove Uff vidim da neke bas imate problema sa spavanjem, trbuscicem i ostalim i bas mi zao
Nemam nikakve konkretne savjete al stvarno se nadam da ce proc sto prije.. I mi smo imali zafrkancije s kakanjem ali bas vidim pomak, sama od sebe su crijeva pocela ocito bolje funkcionirat jer nista od mojih nekih pokusaja nije palilo.. Tak da vam zelim puno puno strpljenja i da sto prije prode
Moj malac danas cijeli dan neki nervozan i ne spava kak se spada ali zato se nadam dobroj noci
Ugolina slika je predobra, a bas sam si razmisljala kaj nema nista novog sa svekrvom da nas malo nasmijes? Btw grozna sam kaj se smijem tvojoj muci al bas stvarno umrem od smijeha svaki put na tvoje zgodeba njom hahaha
Jutro mame 😊 ima li budnih?
Dosta mi je vise spavanja na rate pa se evo i ne trudim više hehe. Malac se vrti po kreveticu samo cekam kad ce zapjevati.
Noc prošla relativno ok.
No vec od 5 opet nesto nemirno spava i oglasi se tu i tamo pa mu vratim dudu i prducka svako toliko. Ne znam jel od toga nemiran san pred jutro ili sta
U biti kad bolje razmislim jedino cvrsto i mirno odspava prvi turu od 21h do 2,3. Tu ga stvarno ne cujem. Ovo drugo je a nije ako me razumite.
Jucer je bio ful nervozan preko dana dok je bio budan sve živo mu je smetalo 😰
Sinoc sam 100 puta napomenila muza da ujutro prije posla izvadi as iz svog auta da ce mi trebat i prije ga cujem da se vraca natrag 15min nakon sta je otisao evidentno je malo 100puta napomenuti hahaha muski!!
Danas mala u zubara u 15.30h i kako stvari stoje vodim je ja a i junior ide s nama bit ce veselo!
Baby uh! Faza ili vec duze on tako? 😰
Sunshine braavoooo za uspjesnu šetnju i spavanje 😃
Kako ste se tocno mjerili na digitalnoj?
IvaLea ❤ welcome back!
Ugolina wow 6600g! Imas ti tu sta nosit na rukama 😎 neka samo cura raste uostalom velika se i rodila. A jel bilo cijepljenje?
Rose jel bila dobra noc? Nek danas i nama i vama dan bude s manje nervoze 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji